Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Να το πάρω μαζί μου αυτόν το τεχνικό, τέτοια πείρα και συμβουλές δεν πρέπει να πάει χαμένες...

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Σε Progressive μπορείς να πας μέχρι 720 με όλα τα πακέτα στην Ευρώπη (Ίσως να υπάρχει κανένα 1080p και να μου διαφεύγει; ). Αν θες να δεις 1080 το σήμα θα είναι interlaced δηλαδή 1080 i . Ο τεχνικός δεν σου είπε ψέμματα

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Αν καποιος ειναι συνδρομητης φουλ πακ και θελει να παρει τον 865 ποσα χρηματα πρεπει να δωσει?

Ζητα προσφορα με 12μηνη ανανεωση και πληρωμη με καρτα. Ισως και τζαμπα θα τον παρεις

Εδώ λέει ανάλογα το πακέτο που έχεις επιλέξει και τον τρόπο εξόφλησης τις τιμές του εξοπλισμού.

Αυτήν τη στιγμή παίζει 1080.
θα το παρακολουθήσω για λίγες μέρες, για ποιο σωστά συμπεράσματα.

τα καναλια σε 1080 εκπεμπουν. βαζεις και τον δεκτη να κανει out την εικονα σε 1080.

Αυτήν τη στιγμή παίζει 1080.
θα το παρακολουθήσω για λίγες μέρες, για ποιο σωστά συμπεράσματα.

Τι να παρακολουθήσεις και τι συμπέρασμα θες να βγάλεις; Τα κανάλια εκπέμπουν σε 1080i...

Εγώ τον πήρα στα 99 και δώρο τον 831HD, με 18μηνη συνδρομή στο Full Pack, με Forthnet Triple Play & Multiview, κανονική πληρωμή συνδρομής χωρίς κάρτα.

Εγώ τον πήρα στα 99 και δώρο τον 831HD, με 18μηνη συνδρομή στο Full Pack, με Forthnet Triple Play & Multiview, κανονική πληρωμή συνδρομής χωρίς κάρτα.

Και πως γινεται μετα το παντρεμα της καρτας απο τον 831 στο 865 ??????? χρειαζεται καποια διαδικασια σου βγαζουν την ψυχη στα τηλεφωνα και στα παραρτηματα της Νοβα για την ενεργοποιηση _____????? η μηπως η καρτα σου παιζει μετα και με τον 831 και τον 865 ???? Ρωταω για να μαθω

η ερωτηση ισχυει και εαν θελουμε να αλαξουμε τον 831 και παρουμ,ε τον 865 τι γινεται και πως γινεται το παντρεμα ξανα ?????

Last edited:

Δεν ξέρω, αλλά λογικά θα τους πάρεις τηλ και θα σου ζητήσουν το αριθμό της κάρτας και το s/n του pace. Χωρίς να το έχω κάνει στο λέω αυτό. Με απλή λογική γίνεται (?)

Edit: Τώρα βλέπω το edit σου. Λογικά σου δίνουν νέα κάρτα μαζι με τον δέκτη

εχω το πακετο cinema pack me τηλεφωνο απεριοριστα σε σταθερα δωρεαν ιντερνετ 24 απεριοριστο ολα στην τιμη τον 44.99

και στην προκείμενη περιπτωση ποσο μου δεινουν εμενα τον 865 ντουκου της μετριτης διχως καρτα ?????

Και πως γινεται μετα το παντρεμα της καρτας απο τον 831 στο 865 ??????? χρειαζεται καποια διαδικασια σου βγαζουν την ψυχη στα τηλεφωνα και στα παραρτηματα της Νοβα για την ενεργοποιηση _____????? η μηπως η καρτα σου παιζει μετα και με τον 831 και τον 865 ???? Ρωταω για να μαθω

η ερωτηση ισχυει και εαν θελουμε να αλαξουμε τον 831 και παρουμ,ε τον 865 τι γινεται και πως γινεται το παντρεμα ξανα ?????

Ο κάθε δέκτης έχει δική του κάρτα, που παίζει μόνο σε αυτόν. Από την νόβα ενεργοποιούν απλά την κάθε κάρτα δίνοντας τον σειριακό της κάρτας.

εχω το πακετο cinema pack me τηλεφωνο απεριοριστα σε σταθερα δωρεαν ιντερνετ 24 απεριοριστο ολα στην τιμη τον 44.99

και στην προκείμενη περιπτωση ποσο μου δεινουν εμενα τον 865 ντουκου της μετριτης διχως καρτα ?????

Δεν έχεις παρά να τους πάρεις ένα τηλ να τους ρωτήσεις ή να κάνεις την ερώτησή σου στο επίσημο νήμα της Forthnet/Nova εδώ και θα σου απαντήσουν οι αρμόδιοι .

http://www.avclub.gr/forum/showthre...icial-support-***?p=1057085807#post1057085807

το καλό είναι ότι απαντάνε αμέσως εδώ στο Nova official support και δίνουν λύσεις πολύ γρήγορα

εγώ παιδιά που ρώτησα αν μπορώ να πάρω τον pvr με έκπτωση με πληρωμή λογαριασμού μετρητά μου είπαν πως δεν γίνεται και πως τα 149,00 που ζητάνε είναι ήδη με έκπτωση.Μόνο σε καινούριους συνδρομητές τον έδιναν δωρεάν αν είχαν όλα τα novacinema η όλα τα novasports.Σε 3 μήνες που τελειώνει το συμβόλαιο μου αν δεν μου τον δώσουν έστω στα 49,00 ευρώ έφυγα για οτε

Μπορει να μου πει καποιος πως καταλαβαινουμε οτι εχει κολλησει η συχνοτητα που χρησιμοποιει η Nova για το ondemand , γιατι ξαφνικα εχω μονον 4 εγγραφες ..
Εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις εδω και 2 ημερες αλλα μολις που εχει γεμισει μια σελιδα με εγγραφες ..

Οταν ειναι standby κατεβαζει εγγραφες για το ondemand ή πρεπει παντα να εχεουμε ανοικτο το δεκτη ?

ευχαριστω.

Όταν βλέπεις ότι δεν κατεβάζει συνήθως έχει κολλήσει, οπότε κανείς επαναφορά. Γενικά είναι κάπως ιδιοτροπο...
Την Τρίτη θα δεις κι άλλες.
Κατεβάζει και σε standby.
Εμένα πάντως έχει πολύ καιρό να μου κάνει πρόβλημα, είμαι σχεδόν πάντα στις 4 σελίδες

Και εγω στις 4 σελιδες ημουν συνηθως , αλλα καποια στιγμη το εβαλα να δω τι εχει στο on demand και δενειχα ουτε μιση σελιδα !!
Τωρα εχω γεμισει την πρωτη σελιδα και αναμενω ..

Οι εγγραφες στελνονται καθημερινα ή εχουν καποιες συγκεκριμενες ημέρες ?