Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

ευχαριστω
προσπάθησα να διαβάσω λίγο τις προηγούμενες σελίδες και κατάλαβα ότι με 1 μόνο καλώδιο στο 1 tuner θα έχω μονο θέαση.
Με one way splitter θα έχω και εγγραφές και on demand και αναβαθμίσεις εκτός αν το 2 tuner καλείται να κατεβάσει κανάλι που ανήκει σε άλλη μπάντα από αυτή που βλέπει το tuner 1.
Σωστά;
Που μπορώ να βρω εύκολα τέτοιο splitter;

Διαβάζοντας τα παραπάνω μπήκα και εγώ σε σκέψεις. Στην κεντρική εγκατάσταση που κάναμε με τους συγκατοίκους πέρυσι για ΝΟΒΑ και ΟΤΕ εγώ ζήτησα 2 ξεχωριστά καλώδια ένα για κάθε πακέτο. Στο καλώδιο για ΟΤΕ ο εγκατάστασης μου κατεβάζει και άστρα. Σήμερα που δοκιμασα με το δέκτη του ΟΤΕ κατέβασα FTA κανάλια από Hotbird (rt, cctv tv5 κα) και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πάρω σήμα από το loop του ΟΤΕ για το δεύτερο tuner του 865. Θα λειτουργήσει; το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α, επειδή δεν ξέρω αν το παραπάνω θα λειτουργήσει, splitter σαν το παραπάνω που προτείνετε, που μπορεί να βρεθεί με σιγουρια στο κέντρο Αθήνας;

Δημήτρη,με αυτόν τον τρόπο δουλεύει ο δέκτης και τις εγγραφές σε άλλο κανάλι από αυτό που παρακολουθείς εκείνη τη στιγμή και το ondemand.Πρόβλημα θα υπάρχει εφόσον παρακολουθείς κανάλι εκτός NOVA που βρίσκεται σε άλλη μπάντα (πχ Eurosport) και θέλεις να κάνεις εγγραφή σε κάποιο κανάλι της NOVA.Ή αν τον αφήσεις σε τέτοιο κανάλι όλη τη μέρα, δεν θα σου κατεβάζει το ondemand ταινίες.Αν συμβιβάζεσαι ότι θα παρακολουθείς μόνο κανάλια της NOVA,τότε θα είσαι ΟΚ.

Για να δουλεύουν ανεξάρτητα οι δύο δέκτες ανεξάρτητα σε το συχνότητα και πόλωση είναι Δημήτρη .

Δημήτρη,με αυτόν τον τρόπο δουλεύει ο δέκτης και τις εγγραφές σε άλλο κανάλι από αυτό που παρακολουθείς εκείνη τη στιγμή και το ondemand.Πρόβλημα θα υπάρχει εφόσον παρακολουθείς κανάλι εκτός NOVA που βρίσκεται σε άλλη μπάντα (πχ Eurosport) και θέλεις να κάνεις εγγραφή σε κάποιο κανάλι της NOVA.Ή αν τον αφήσεις σε τέτοιο κανάλι όλη τη μέρα, δεν θα σου κατεβάζει το ondemand ταινίες.Αν συμβιβάζεσαι ότι θα παρακολουθείς μόνο κανάλια της NOVA,τότε θα είσαι ΟΚ.

αρα ουσιαστικα,απο την στιγμη που ολες σχεδον οι συχνοτητες της νοβα,πεφτουν στον ιδιο αναμεταδοτη,σπανια θα κατσει να μην μπορω να δω αλλο καναλι απο αυτο που γραφω.
οποτε μεχρι να παρω τον spaun 0-12,θα βαλω τον kaon μονο του.
ευχαριστω παιδια..:2thumb22sup:

έχει η edision έχει & ο τζαγκαράκης
στείλε pm εάν δε βρείς .
δέν ειναι όμως τόσο μακρύ γύρω στα 10cm

Ευχαριστώ πολύ!
Κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση ή site;

εννοεις για τον Spaun?
σκρουτζαρε ή γκουγκλαρε το(spaun 0-12).ξεκιναει απο 23 ευρω και πωλειται μεχρι και 32 ευρω.
το χρειαζεσαι ομως μονο στην περιπτωση που εχεις ote&nova.σε διαφορετικους συνδιασμους,σου κανει και ενας απλος διακοπτης προταιρεοτητας.

εννοεις για τον Spaun?
σκρουτζαρε ή γκουγκλαρε το(spaun 0-12).ξεκιναει απο 23 ευρω και πωλειται μεχρι και 32 ευρω.
το χρειαζεσαι ομως μονο στην περιπτωση που εχεις ote&nova.σε διαφορετικους συνδιασμους,σου κανει και ενας απλος διακοπτης προταιρεοτητας.
Εννοουσα το λεπτό καλώδιο για πόρτες ή παράθυρα που βρήκα στο ebay και ψάχνω να το βρω εδώ!

Εννοουσα το λεπτό καλώδιο για πόρτες ή παράθυρα που βρήκα στο ebay και ψάχνω να το βρω εδώ!

Το καλώδιο αυτό το βρίσκεις πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε κατάστημα δορυφορικών.Ακόμα και σε αυτό που αναφέρθηκε πριν.Είναι πολύ βολικό,αλλά υπόψιν ότι έχει μεγάλες απώλειες.