Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Το καλώδιο αυτό το βρίσκεις πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε κατάστημα δορυφορικών.Ακόμα και σε αυτό που αναφέρθηκε πριν.Είναι πολύ βολικό,αλλά υπόψιν ότι έχει μεγάλες απώλειες.

Δεν θα είναι μεγάλες οι αποστάσεις όπως το φαντάζομαι .... κάποιο καλό κατάστημα με eshop στην Αθήνα μπορείτε να μου προτείνετε έστω και με pm γιατι δεν τα ξέρω καλά τα κατατόπια;
Ευχαριστώ

Δεν θα είναι μεγάλες οι αποστάσεις όπως το φαντάζομαι .... κάποιο καλό κατάστημα με eshop στην Αθήνα μπορείτε να μου προτείνετε έστω και με pm γιατι δεν τα ξέρω καλά τα κατατόπια;
Ευχαριστώ

http://stokostos.gr/kalwdia-busmata/diafora/cr-232.html

Καλημέρα
Έχει ένας φίλος ένα δέκτη 831 και έναν 865 αλλα δεν τους χρησιμοποιεί και δεν τους χρειάζεται.
Μπορεί να τους πουλήσει σε κάποιον η πάνε για πέταμα?

Και οι δυο πατε σε ενα καταστημα της forthnet με τις ταυτοτητες σας (μπορει και αφμ, δεν ειμαι σιγουρος) και σου κανει την μεταβιβαση.

Είναι δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 4 μηνών πού μού καίει το Lnb (ο δέκτης). Βραχυκυκλώνει την μία από τις δύο εξόδους. Είναι θέμα με τους pace 835?

Δεν εχει αναφερθεί κατι παρόμοιο-τουλάχιστον όχι σε συστηματική βάση. Πιθανόν να εχεις προβληματικό δεκτη. Σου δουλευουν κανονικά και τα 2 tuners (πχ βλεπεις αλλο και γραφεις άλλο); Καλό ειναι να επισκευτείς καποιο service.

Εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το μόνο αξιοσημείωτο πού πρόσεξα ήταν κάποιες επανεκκινήσεις πού έκανε ο δέκτης , σε standby mode.

πως τον εχεις συνδεσει?εχεις ξεχωριστο lnb στον καθε tuner,το εχεις με splitter..?

Ένα Lnb διπλό, χωρίς switch. Θα έρθει σε λίγο ένας δικός μου τεχνικός να κάνει γενικό έλεγχο την γραμμή, πριν μιλήσω με το επίσημο σέρβις.

Ένα Lnb διπλό, χωρίς switch. Θα έρθει σε λίγο ένας δικός μου τεχνικός να κάνει γενικό έλεγχο την γραμμή, πριν μιλήσω με το επίσημο σέρβις.

κατι δεν παει καλα στην εγκατασταση σου.πες μας αποτελεσματα οταν γινει το τσεκ..

τι θα γινει με το θεμα του zapping δεν μπορω να αλλαξω καναλι ο δεκτης κολλαει καθε 3 και λιγο ποτε θα το φτιαξουν?

κι εγω επιβεβαιωνω αυτο το προβλημα οπως το ανεφερα κ στο support απλα τωρα ειδα αυτο το τοπικ και θελω να προσθεσω οτι εδω και 10 μερες που ξαναεγινα συνδρομητης εχω τρεμουλο στους υποτιτλους στο national geographic HD και στο national geo wild HD σε διαφορες μερες και ωρες που κανω ζαπινγκ παντα εχει αυτο το τρεμουλο..μονο οι υποτιτλοι τιποτα αλλο! σημερα πηγα τον pvr σε καταστημα να το τσεκαρουνε αλλα εκει δεν ειχε τρεμουλο (ισως επειδη ηταν μικρη η τηλεοραση τους δε φαινοτανε σε αντιθεση με την 50αρα δικια μου) τον ξαναεβαλα στη δικια μου τηλεοραση τα ιδια παλι.. να δοκιμασω hard reset??? θα χασω ρυθμισεις?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Ενεργοποιήθηκα αυτή την εβδομάδα ως 3play συνδρομητής μέσω γραμμής ΟΤΕ (ΧΕΓ) στα 39,90 με το Start Pack. Αγόρασα τον 865 149,90 και μου έδωσαν και τον εξοπλισμό με το μονό LNB. Μήπως από το μαγαζί έπρεπε να μου δώσουν άλλο εξοπλισμό ή χρεώνεται εξτρά; Βέβαια έχω ήδη έτοιμη εγκατάσταση και δε με πολυνοιάζει αλλά λέω να το έχω μήπως το βάλω κάπου αργότερα. Τελικά δικαιούμαι άλλο LNB ή χρεώνεται εξτρά;

Κανονικά με τον 865 έδιναν το quad lnb και καλώδιο.
Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα forthnet που τον αγόρασες και ρωτά τους.