Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

καλα που μου το πες. δεν το ειχα σκεφτει να ρωτησω.

καλημέρα σας
μου μπλόκαρε ο κωδικός και δεν μπορώ να μπω στο μενου εγκατάσταση
υπάρχει διαδικασία για reset ?

Με hard reset θα επανέλθουν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις:
1) πατάμε για περίπου 5 δευτερόλεπτα το κουμπί Menu στην πρόσοψη του δέκτη
2) πατάμε αριστερό βέλος στην πρόσοψη του δέκτη
3) πατάμε ΟΚ στην πρόσοψη του δέκτη

και ακολουθεί reset και σάρωση καναλιών.

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Οταν ο δέκτης χάνει σχεδόν μόνιμα το σήμα στο tuner2 ενω το tuner1 δουλεύει κανονικά τι μπορεί να φταίει ;

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Από το lnb το καλώδιο πάει κατευθείαν στο δέκτη η μεσολαβεί κάποιος διακόπτης;
Τσέκαρε τα F και το καλώδιο σου.
Είναι σχετικά καινούργια η εγκατάσταση;

Παει απευθείας στον δέκτη. Η εγκατάσταση είναι σχεδόν 10 μηνών . Αν ήταν πρόβλημα εγκατάστασης δεν θα έπρεπε να χάνει σήμα και στο tuner1 ?

Οχι τα 2 tuner είναι ανεξάρτητα, όπως και από το lnb παίρνουν σήμα ανεξάρτητα.
Μπορεί να χάλασε και το tuner του δέκτη.

Είδα ότι ρώτησες και στο support οπότε θα πάρεις βοήθεια.

Οταν ο δέκτης χάνει σχεδόν μόνιμα το σήμα στο tuner2 ενω το tuner1 δουλεύει κανονικά τι μπορεί να φταίει ;

Για δοκίμασε να γράψεις κάτι σε κανάλι σε διαφορετική συχνότητα από αυτό που βλέπεις. Υπάρχει σήμα; Αν ναι, δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε το lnb ούτε ο δέκτης.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Δυστυχώς το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται συχνά στον 865.Χρειάζεται να τον αφήσεις πρώτα εκτός ρεύματος για λίγη ώρα,ιδιαίτερα αν ο χώρος που είναι τοποθετημένος ο δέκτης είναι σχετικά κλειστός.Γενικά,όπως αναφέρθηκε και προηγούμενα,με "εργοστασιακές ρυθμίσεις" επανέρχεται το σήμα στο 2ο tuner,αν και καμιά φορά χρειάζεται και 2η προσπάθεια.Αν όμως το μόνιμα που λες,σημαίνει ότι συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα και χάνεις εγγραφές και on demand,τότε ίσως χρειάζεται αλλαγή ο δέκτης.

ξερει κανεις ποτε θα παρουμε το firmware upgrade που πηρε ο 831? στον slave δεκτη εχω λιγοτερες ταινιες στο on demand απ οτι στον master ο σκληρος εχει χωρο και το σημα ειναι ενταξει τι μπορει να φταιει? εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα

τα βελακια στο τηλεκοντρολ τα εχουν παιξει τελιως. και πολλες φορες πατας αλλο κουμπι και επαναλβανει το προηφουμενο πατημενο. οτι ναναι δηλαδη. αμα παρω καινουργιο θα διορθωθει τιποτα?

Πιστευω απο ιδιας πειρας οτι τα περισσοτερα κολληματα οφειλονται στο
τηλεχειριστηριο. Δοκιμασε να το ανοιξεις με προσοχη και να καθαρισεις
την πλακετα με οινοπνευμα μη δεις βελτιωση
αλλοιως παρε καινουργιο και δη ιμιτασιον για οικονομια
Τα 7ευ. θα πιασουν τοπο

παιδια το προβλημα ειναι με το τηλεκοντρολ εγω πηρα ημιτασιο και παιζει μια χαρα ειναι θεμα firmware το original αρχησε ξαφνικα το προβλημα

Όσοι έχετε πρόβλημα στο τηλεκοντρόλ ψαχτείτε λίγο αν έχετε και ματάκι για δεύτερη τηλεόραση. Σε 2 διαφορετικές εγκαταστασεις το πρόβλημα ήταν από κει.

Μια ερώτηση,
αυτός ο δέκτης παρουσιάζει κολλήματα σαν του 831?

Συμπεριφερεται κατα γενικην ομολογια πολυ καλυτερα και σταθεροτερα απο τον 831