Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Ναι το playlist. Ένα δεξιά δείχνει τις μελλοντικές εγγραφές , ενα ακόμα δεξιά την εγγραφή σειρών

Μόλις έλαβα το νέο λογαριασμό, ο οποίος έχει την εξής διαφήμιση: "ΣΤΗ NOVA ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!! Ο αποκωδικοποιητής σου έχει νεο ανανεωμένο μενού και ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Pause & Play, Rewind, Αναζήτηση & Υπενθύμιση, Highlights Προγράμματος. Η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα."

Στην αρχή σκέφτηκα ότι εννοούν τον 831, αλλά ο 831 δεν μπορεί να έχει λειτουργίες rewind κλπ, σωστά; Βέβαια ο 865 έχει και τώρα λειτουργίες pause και rewind. Τι θέλει να πει ο ποιητής λοιπόν;

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Ο πρόσφατα αποκτηθείς 865 δεν μου εμφανίζει info στα κανάλια cinema.
Μου δείχνει την πρώτη και την τελευταία σειρά μόνο.
Τι φταίει;
Κάποια συμβουλή;

Ευχαριστώ.

Μόλις έλαβα το νέο λογαριασμό, ο οποίος έχει την εξής διαφήμιση: "ΣΤΗ NOVA ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!! Ο αποκωδικοποιητής σου έχει νεο ανανεωμένο μενού και ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Pause & Play, Rewind, Αναζήτηση & Υπενθύμιση, Highlights Προγράμματος. Η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα."

Στην αρχή σκέφτηκα ότι εννοούν τον 831, αλλά ο 831 δεν μπορεί να έχει λειτουργίες rewind κλπ, σωστά; Βέβαια ο 865 έχει και τώρα λειτουργίες pause και rewind. Τι θέλει να πει ο ποιητής λοιπόν;
με στικακι που αγοραζεις απο forthnet αποκτα αυτες τις δυνατοτητες

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Είναι η λειτουργία time shift που ενεργοποιήθηκε με την αναβάθμιση του 831.

Έχοντας το usb stick συνδεδεμένο στη usb θύρα του 831,με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα time shift,μπορείς να πηγαίνεις πίσω ή να παγώνεις τη σκηνή στο

ζωντανό γεγονός που παρακολουθείς.

Ο πρόσφατα αποκτηθείς 865 δεν μου εμφανίζει info στα κανάλια cinema.
Μου δείχνει την πρώτη και την τελευταία σειρά μόνο.
Τι φταίει;
Κάποια συμβουλή;

Ευχαριστώ.

Μπορείς να εξηγήσεις καλύτερα τι εννοείς,ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε?

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Πάντως θα έπρεπε οι διαφημίσεις τους αυτές να είναι πιο customized, αφού ξέρουν ποιον αποκωδικοποιητή έχει ο καθένας. Άσε δηλαδή που αν είχα τον 831 αυτή η ειδοποίηση θα ήταν μάλλον καθυστερημένη, αφού από ό,τι κατάλαβα οι περισσότεροι κάτοχοι 831 έχουν ήδη αναβαθμιστεί.

Μπορείς να εξηγήσεις καλύτερα τι εννοείς,ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε?

Εννοώ ότι δεν μου γράφει την υπόθεση της ταινίας, πρωταγωνιστες, κ.α. που συνήθως γράφει όταν πατάμε το info.

Έχεις καλώδιο και στα 2 tuner,ή μόνο στο πρώτο?

Αν έχεις και στα 2 tuner καλώδιο κανονικά,θα σου πρότεινα να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Κάτι δεν έχει κάτσει καλά,ή έχει φάει κάποιο κόλλημα.

Συμβαίνουν αυτά.

Αλλά πρώτα απ' όλα πες αν έχει διπλό καλώδιο.

:music-smiley-004:

Το καλώδιο στο δεύτερο tuner,πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθεί.

Είτε να είναι αυτόνομο,που είναι και το ιδανικό,είτε να χρησιμοποιηθεί splitter στο καλώδιο καθόδου και τοποθέτηση dc blocker στο 2ο tuner.

Αν επιλεγεί χρήση splitter με dc blocker,ο μοναδικός περιορισμός,όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές,είναι η θέαση μόνο από τα κανάλια της NOVA.

Έτσι,θα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα οι εγγραφές,το epg,οι τυχόν αναβαθμίσεις και το on demand.

@hdanca: Αυτό που γράφεις πολλές φορές ("μόνο από τα κανάλια της NOVA") δεν είναι ακριβές. Κανάλια της Nova είναι και τα Eurosport/CNN/Mezzo/Hustler κτλ.

Η ακριβής περιγραφή είναι "μόνο από τα κανάλια των αποκλειστικών αναμεταδοτών της Nova".

Ο τεχνικός που έστησε το multiview μου είπε ότι το καλώδιο στο 2ο tuner χρησιμεύει αν θέλω να βλέπω και να γράφω διαφορετικά κανάλια. Δεν μου είπε αλλη χρησιμότητα. Και είναι εντελώς χαζό να απαιτούνται 2 καλώδια για να προβάλλει σωστά κάποιες πληροφορίες από την στιγμή που ο 831 το κάνει με ένα καλώδιο.

Χωρίς το 2ο καλώδιο το EPG δεν λειτουργεί (καθόλου σχεδόν).

Χμ, τώρα το είδα: έστησες multiview και ήρθε τεχνικός, και το άφησε έτσι; Δεν έχει κάνει σωστή εγκατάσταση.

@hdanca: Αυτό που γράφεις πολλές φορές ("μόνο από τα κανάλια της NOVA") δεν είναι ακριβές. Κανάλια της Nova είναι και τα Eurosport/CNN/Mezzo/Hustler κτλ.

Η ακριβής περιγραφή είναι "μόνο από τα κανάλια των αποκλειστικών αναμεταδοτών της Nova".

Αγαπητέ malakudi,επειδή είμαι σίγουρος ότι θα τα έχεις εύκαιρα,πήγαινε στις σελίδες 92 και 93 του τελευταίου τεύχους,ή στις σελίδες 90 και 91 του

προτελευταίου τεύχους (ή σε όποιο τεύχος εσύ επιθυμείς) του περιοδικού "ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" και διάβασε στη στήλη "Πακέτο/Κανάλια",ποια γράφονται ότι

είναι τα κανάλια της NOVA.

Και μόνο από αυτή την άποψη,όταν λέμε κανάλια της NOVA,είναι προφανές σε ποια αναφερόμαστε.

Τα κανάλια τα οποία αναφέρεσαι,δεν είναι της NOVA και δεν θα το βρεις πουθενά να αναγράφεται αυτό.Όπου και να ψάξεις.Είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις

αυτό.

Η εμπειρία σου και οι γνώσεις σου είναι σημαντικές για όλα τα μέλη.Επειδή εδώ και αρκετό καιρό συμμετέχεις και παρεμβαίνεις από ελάχιστα έως καθόλου,

προβληματίζομαι και προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις με αυτήν σου την παρέμβαση.

Όταν γράφω κάτι,προσπαθώ να το κάνω όσο πιο απλά μπορώ,ώστε να γίνομαι πολύ εύκολα κατανοητός σε κάθε μέλος που διαβάζει ή χρειάζεται κάποια βοήθεια.

Παρόλα αυτά,λαμβάνω πάντα υπόψη μου την πιθανότητα να μην έχω γίνει απολύτως κατανοητός,ή ακόμα και κάποιος να μην θέλει να ξεφύγει από αυτό που

έχει στο μυαλό του και πιθανότατα πιστεύει ότι όλα τα υπόλοιπα είναι λάθος.

Από αυτή την άποψη λοιπόν,μπορώ να σου εξηγήσω αυτό που δεν καταλαβαίνεις.

Τα κανάλια για τα οποία γίνεται η αναφορά,δεν ανήκουν στη NOVA.

Αν μπορείς,παράθεσε κάποιο πίνακα από όπου θες,όπου αναφέρονται τα πακέτα με τα κανάλια τους.

Το θέμα δεν έχει να κάνει με το πώς εννοούμε αυτό που λέμε,είτε πρόκειται για συντονιστές,είτε για απλά μέλη.

Το θέμα έχει να κάνει με το πώς βοηθούμε τα μέλη από αυτά που γράφουμε,προσπαθώντας να λύσουμε κάποιο πρόβλημά του.

Και νομίζω,ότι βοηθήθηκαν αρκετοί,παρά τις αντιρρήσεις που εκφράζονται.

Εφόσον κρίνεις ότι είναι λάθος αυτό που λέω για τα κανάλια,σημαίνει ότι ήξερες και ποια βοήθεια ακριβώς χρειάζονταν κάποια μέλη,ώστε να λύσουν το

πρόβλημά τους.

Γιατί λοιπόν δεν τους πρότεινες εσύ τη σωστή λύση,εφόσον ξέρεις ότι αυτό που λέω εγώ είναι λάθος?

Ελπίζω να έγινε τώρα κατανοητό αυτό που δεν καταλαβαίνεις.

Και αν θέλεις,παράθεσε έναν πίνακα από οπουδήποτε,που αφορά όλα τα πακέτα και τα κανάλια που ανήκουν σε αυτά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το υπερφίαλο και αλαζονικό ύφος γραφής σου "αναδεικνύεται" σε όλο το μεγαλείο του, νομίζοντας πως η γνώση που έχεις σε συγκεκριμένα πράγματα σε καθιστούν de facto ειδήμων. Αν από όλα αυτά τα τελευταία μηνύματα που έχουν αναρτηθεί, το ως άνω ποστ σου αποτελεί την μοναδική επισήμανση μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις την έννοια της "κοινότητας" ή μάλλον να το πω αλλιώς η δική μας η κοινότητα" ίσως είναι κάπως διαφορετική από κάποιες άλλες "κοινότητες".
It's up to you!

@sakels:Μόνο που αυτός ο πίνακας είναι λάθος,αφού αναφέρονται κανάλια που δεν ανοίγουν καν στους δέκτες της NOVA.

Ακόμα και από αυτόν τον πίνακα όμως,μπορείς να δεις ποια είναι τα κανάλια της NOVA.

Δίπλα από τα κανάλια της NOVA,αναφέρεται καθαρά μόνο το όνομα της NOVA.

Αναφέρονται σε τέτοια στήλη,τα κανάλια για τα οποία γίνεται λόγος (και χωρίς ουσία δηλαδή)?Δεν νομίζω.

Και δεν θα βρεις πουθενά κανέναν πίνακα που να αναφέρει τα κανάλια αυτά σαν κανάλια της NOVA.