Novabox+ Pace 865 HD PVR

Πάντως κουράστηκα να βλέπω την διαφήμιση για το on demand που στο τέλος με ρωτάει κιόλας "Εσύ ακόμα να περάσεις στη νέα εποχή;" ενώ έχω τον 865 "Pvr". Τόσο δύσκολο είναι αν δεν μπορούν να τον αναβαθμίσουν να βγάλουν ένα καινούργιο παρόμοιο δέκτη έστω και με πληρωμή;

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Δεν γνωρίζουμε το κόστος ακόμη αλλά αν σκεφτείς ότι έχει ταχύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και έχει το νεότερο λογισμικό με το nova on demand over ip τότε θα καταλάβεις ότι αξίζει η αναβάθμιση.

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Εχουμε καποια ενημερωση για το χρονο που θα δωθει προς πωληση;;;;

Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Αυτή την στιγμή διατίθεται εμπορικά μόνο προς αντικατάσταση δεκτών 865 PVR που έχουν πρόβλημα και χρίζουν αντικατάστασης.

Οχι.
Οι εγγραφές αφορούν μόνο το δέκτη που έκανε την εγγραφή, και μόνο από τον ίδιο μπορούμε να δούμε.
Να θυμίσω επίσης πως αν σταματήσουμε να είμαστε συνδρομητές χάνονται και οι εγγραφές.

Ο κάτοχος που έχει χρυσοπληρώσει έναν δέκτη (εγώ έδωσα 150 ευρώ αφού τον πήρα δεύτερο) και η ίδια η nova τον έχει παρατήσει να υποχρεωθεί να αγοράσει έναν νέο δέκτη και να ΞΑΝΑπληρώσει που αφού είναι ευθύνη της nova το ότι δεν μπορεί να του τον αναβαθμίσει θα έπρεπε να είναι ευθύνη της και να του τον αντικαταστήσει.. και αυτό το ονομάζουμε "ευχάριστα νέα" βρε παιδιά?... Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά.. Μακάρι τα πράγματα να μην είναι έτσι και να μεριμνήσουν και για εμάς (wishful thinking..)

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ο κάτοχος που έχει χρυσοπληρώσει έναν δέκτη (εγώ έδωσα 150 ευρώ αφού τον πήρα δεύτερο) και η ίδια η nova τον έχει παρατήσει να υποχρεωθεί να αγοράσει έναν νέο δέκτη και να ΞΑΝΑπληρώσει που αφού είναι ευθύνη της nova το ότι δεν μπορεί να του τον αναβαθμίσει θα έπρεπε να είναι ευθύνη της και να του τον αντικαταστήσει.. και αυτό το ονομάζουμε "ευχάριστα νέα" βρε παιδιά?... Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά.. Μακάρι τα πράγματα να μην είναι έτσι και να μεριμνήσουν και για εμάς (wishful thinking..)
Ακριβώς αυτο. Αλλα ας ελπίσουμε να δώσουν το on demand και στον 865 ή ακομα καλυτερα αντικατάσταση δεκτη δωρεαν. ( τι λεω τώρα).

Διαβάζοντας το νήμα, παρατήρησα πως ο 865 κυκλοφόρησε επισημα απο την νοβα σαν σημερα, 17 Νοεμβριου 2010. Μιλάμε για ένα δέκτη τουλάχιστον 7 ετών (πιθανολογώ και 10). H ηλικία του δέκτη έχει περάσει προ πολλού το προσδόκιμο ζωής (ένα ενδιαφέρον αναγνωσμα σχετικά με product life cycle ειναι διαθέσιμο εδώ). Για καποιον που εχει τον δέκτη απο την κυκλοφορία, το κοστος ειναι περίπου 1.8ευρω/μηνα. Κατ'αντιστοιχία, ο pvr στην cosmote tv χρεωνεται 3ευρω ανα μήνα και αφορά εκμισθωση.
Ως προς τις αναβαθμισεις, η υιοθέτηση του νέου λογισμικού σε αυτό τον δέκτη, δεν ειναι τόσο απλή όσο ήταν στον 831 και γι αυτό και δεν την έχει λάβει.

Οι συνδρομητές που τον αγόρασαν δεν χρωστάνε κάτι όμως,τουλάχιστον θα έπρεπε να γίνει μείωση τιμής.

Οι παλαιότεροι δέκτες δεν είναι απίθανο να έχουν τέτοια προβλήματα συμβατότητας. Αυτό που θα ήθελα και εγώ να δω, θα ήταν ένα είδος απόσυρσης.

Και εμείς που έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ταινίες ondemand ,έχετε την εντύπωση ότι μπορούμε ; με ταχύτητες γύρω στα 10-11 αφήστε το καλύτερα ....
Υπάρχει βέβαια πάντα η μόνιμη επωδός του τεχνικού έλεγχου που αν βρεί πρόβλημα στο δίκτυο σας [σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει αυτό] θα πληρώσετε και κάπου 30 ευρώ για τον τεχνικό. Βέβαια το πρόβλημα είναι κατά μεγάλο ποσοστό σ αυτούς [Νοβα]
Δυστυχώς η εταιρία βρίσκεται στο δικό της κόσμο ,όσον αφορά στο πώς αντιμετωπίζει τους πελάτες της ...

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Για να μην αναφερω οτι ακομα κι αν ο 865 η πιο νεος δεκτης ειχαν την δυνατοτητα ondemand αυτοι μπορουν να εκμεταλευτουν αυτη τη δυναοτητα μονο αν το δικτυο τηλεφωνιας που βρισκονται ειναι forthnet και κανενος αλλου παροχου.

Διαβάζοντας το νήμα, παρατήρησα πως ο 865 κυκλοφόρησε επισημα απο την νοβα σαν σημερα, 17 Νοεμβριου 2010. Μιλάμε για ένα δέκτη τουλάχιστον 7 ετών (πιθανολογώ και 10). H ηλικία του δέκτη έχει περάσει προ πολλού το προσδόκιμο ζωής (ένα ενδιαφέρον αναγνωσμα σχετικά με product life cycle ειναι διαθέσιμο εδώ). Για καποιον που εχει τον δέκτη απο την κυκλοφορία, το κοστος ειναι περίπου 1.8ευρω/μηνα. Κατ'αντιστοιχία, ο pvr στην cosmote tv χρεωνεται 3ευρω ανα μήνα και αφορά εκμισθωση.
Ως προς τις αναβαθμισεις, η υιοθέτηση του νέου λογισμικού σε αυτό τον δέκτη, δεν ειναι τόσο απλή όσο ήταν στον 831 και γι αυτό και δεν την έχει λάβει.

Ο 865 σε άλλες ευρωπαϊκές πλατφόρμες έχει on-demand κάτι χρόνια τώρα. Άρα δεν στέκει αυτο που λες.

Επισης ο 831 πηρε on-demand και pvr υπηρεσίες και τις άντεξε άρα ο 865 που είναι καλύτερο μοντέλο...

Για κάποιον λόγο το θέμα pvr το άφησαν τελείως. Ο 5001 από πέρσι το χειμώνα είχε ακουστεί ότι είναι σε φάση δοκιμών.

Λογικα ο 5001 και η αναβαθμιση του 865 θα βγουν μαζί όπως έγινε και με τους απλούς δέκτες.

Ο 865 σε άλλες ευρωπαϊκές πλατφόρμες έχει on-demand κάτι χρόνια τώρα. Άρα δεν στέκει αυτο που λες.

Επισης ο 831 πηρε on-demand και pvr υπηρεσίες και τις άντεξε άρα ο 865 που είναι καλύτερο μοντέλο...

Για κάποιον λόγο το θέμα pvr το άφησαν τελείως. Ο 5001 από πέρσι το χειμώνα είχε ακουστεί ότι είναι σε φάση δοκιμών.

Λογικα ο 5001 και η αναβαθμιση του 865 θα βγουν μαζί όπως έγινε και με τους απλούς δέκτες.
Εγώ που έχω τον 865 κ ειμαι ευχαριστημένος, εφόσον βγει η αναβάθμιση σε καινούργια έκδοση, αξίζει να τον αντικαταστήσω με τον 5001?

Kai ο δικος μου δουλευει μια χαρα και ειναι και συνεχως ανοικτος. Θα ηθελα ωστοσο να εχει μεγαλυτερο δισκο!

Kai ο δικος μου δουλευει μια χαρα και ειναι και συνεχως ανοικτος. Θα ηθελα ωστοσο να εχει μεγαλυτερο δισκο!

Ίσως να αφήσουν usb σκληρό. Λέω εγώ τώρα.

Και μένα μια χαρά λειτουργεί. Θα μπω στην διαδικασία αλλαγής μόνο στην περίπτωση που επίσημα πουν ότι δεν θα αναβάθμιστει.

Αλλά κάποιος είχε αναφέρει ότι έχουν δώσει σε testers την αναβαθμιση...

Ο 865 σε άλλες ευρωπαϊκές πλατφόρμες έχει on-demand κάτι χρόνια τώρα. Άρα δεν στέκει αυτο που λες..

Βρε παλικαρι μου! Για να στο γραφω δε το κατεβασα απο το μυαλο μου... ;) Ναι υπαρχει στο viasat πχ, αλλα το λογισμικό στα μετρα της nova δημιουργει θεματα.

Αποψε το βραδυ μπειτε να διαβασετε ενα review που θα ανεβασουμε. Θα το βρειτε ενδιαφερον..