Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καλησπέρα

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για να λειτουργήσει η υπηρεσία Nova on Demand μέσω Internet, γίνεται αναβάθμιση στο λογισμικό ενός αποκωδικοποιητή. Για κάποιους αποκωδικοποιητές υπάρχει ήδη αναβαθμισμένο λογισμικό που υποστηρίζει την υπηρεσία Nova Οn Demand μέσω Internet, όμως για τον δέκτη Novabox+ είναι κάτι που αναμένεται και σύντομα θα είναι κοντά σας.

-Αντώνης

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

Καλησπέρα

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για να λειτουργήσει η υπηρεσία Nova on Demand μέσω Internet, γίνεται αναβάθμιση στο λογισμικό ενός αποκωδικοποιητή. Για κάποιους αποκωδικοποιητές υπάρχει ήδη αναβαθμισμένο λογισμικό που υποστηρίζει την υπηρεσία Nova Οn Demand μέσω Internet, όμως για τον δέκτη Novabox+ είναι κάτι που αναμένεται και σύντομα θα είναι κοντά σας.

-Αντώνης

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

Εγώ δεν πιστεύω να γίνει οπότε υπομονή για την αντικατάσταση του δέκτη.

παιδια τις τελευταιες 3 μερες εχω το εξης θεμα οταν αλλαζω καναλι ενω μου δειχνει κανονικα την καρτελα η εικονα ερχεται μετα απο 3-4 δευτερολεπτα το κανει και στον δευτερο δεκτη μου προβλημα με το σημα δεν υπαρχει

εμας που εγινε αντικατασταση του 865 με τον 5001 μας εχουν ξεχασει και το Multiview ειναι Off εξαρχης.
μετα απο συνεχης επικοινωνιες η απαντηση ειναι οτι ακομα δεν υποστηριζει Multiview ο 5001.
ποσο δυσκολο ειναι ρε παιδια..??

Στα σκαριά εινα Δημήτρη κάνε λίγο υπομονή. Ημερομηνία μην ρωτήσεις κανεις δεν λέει αλλά εινα προ των πυλών.

ειστα εκτός θέματος θα φάτε ban και οι δυο!!!!

Και μην ξεχνιεστε ο πρωταθλητής χειμώνα ειναι. Ολυμπιακός!!!:firstprize:

ειστα εκτός θέματος θα φάτε ban και οι δυο!!!!

Και μην ξεχνιεστε ο πρωταθλητής χειμώνα ειναι. Ολυμπιακός!!!:firstprize:

ουπς..!:BXVZCBXZ6:
εαν μεριμνησεις να γινει αμεσα On το multiview μπαναρισε με...!!αντεχω..!!

Αυτό μάλλον θα γίνει όταν θα είναι έτοιμος και ο 865. Άρα κάτσε ακόμα. Λογικά όλα μαζί θα δωθουν. Νέος δέκτης, άναβαθμιση και νέο multiview. Έτσι είχαν κάνει και για τους 831 3001

Αυτό μάλλον θα γίνει όταν θα είναι έτοιμος και ο 865. Άρα κάτσε ακόμα. Λογικά όλα μαζί θα δωθουν. Νέος δέκτης, άναβαθμιση και νέο multiview. Έτσι είχαν κάνει και για τους 831 3001

αντε γιατι εχω ξεμεινει απο τηλεοραση στο υπνοδωματιο..

Μακάρι ρε παιδια ! Δεν θέλω να χασω τον 865, τις εγγραφές μου και τη σωστή εγκατασταση με τα δυο καλώδια και εδώ και χρονια βλέπω τα ματς στο δωμάτιο γραφείο με αναβαθμισμένο 831 που ειναι δίπλα στην κρεβατοκάμαρα οπο6 ειναι ο 865

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Μακάρι ρε παιδια ! Δεν θέλω να χασω τον 865, τις εγγραφές μου και τη σωστή εγκατασταση με τα δυο καλώδια και εδώ και χρονια βλέπω τα ματς στο δωμάτιο γραφείο με αναβαθμισμένο 831 που ειναι δίπλα στην κρεβατοκάμαρα οπο6 ειναι ο 865

Είτε γινει αναβάθμιση είτε αντικατάσταση τις χάνουμε τις εγγραφες.
Αν κανω λαθος διορθώστε με.

Στην αντικατάσταση της χάνεις τις εγγραφές ούτως η άλλος γατί μιλάμε για εντελώς αλλο δέκτη. Στην αναβάθμιση δεν ειμαι σίγουρος γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα δέκτη με σκληρό δίσκο έτσι ώστε να έξω τι κανει μετα απο νέα αναβάθμιση ο δέκτης. Λογικά ομως δεν πρέπει να χάνονται εκτός και αν μετα απο νέα αναβάθμιση κανει και διαμόρφωση τον δίσκο.