Novabox+ Pace 865 HD PVR

Δεν χανονται οι εγγραφες με το δισκο. Δεν διαμορφωνεται ο δισκος. Το νεο λογισμοκο γραφεται σε EPROM. Ο δισκος δεν συμμετεχει.
Στο sky box που εχω χρονια και εχουν γινει 17+ firmware updates ποτε δεν ειχα προβλημα με τις εγγραφες και το δισκο!

Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά: Μπορώ να αντικαταστήσω τον 865 μου με τον 5001 δωρεάν?

ναι-εαν διαπιστωθει οτι εχει προβλημα και πληρωνεις με παγια εντολη.

Το πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν δέχεται αναβαθμίσεις και φυσικά δεν πληρώνω με πάγια εντολή :p

Ο 5001 ΔΕΝ είναι εμπορικά διαθέσιμος.
Έχει δοθεί σε συνδρομητές για αντικατασταση του 865 που "χάλασε. "
Τους όρους για αλλαγή του δέκτη, αν είναι δωρεάν η όχι δεν το γνωρίζω, ισχύει αυτό που είπε ο Δημήτρης που του έτυχε η περίπτωση.
Επίσης για την ώρα η υπηρεσία Nova Multiview ΔΕΝ υποστηρίζετε για τον νέο pvr.

Εντάξει, συνεπώς καθόμαστε πάλι πάνω στο αυγό εμείς που κάναμε το λάθος να αποκτήσουμε τον 865 επί πληρωμή.

Ντροπή και μόνο στην εταιρία για τον συνεχιζόμενο ερασιτεχνισμό της, τίποτα άλλο.

Μια στιγμή.
Δηλαδή όταν η Nova βγάζει νέο δέκτη, θα πρέπει να μας κάνει αντικατασταση του παλιού?
Μιας και πληρώσαμε (και εγώ) τον 865 θα πρέπει να μας δώσουν το νέο pvr?

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

οταν ο 865 , ο οποιος εχει πληρωθει απο εμας δεν μπορει να προσφερει τις υπηρεσιες της εταιριας, αν οχι δωρεαν με ενα μικρο αντιτιμο δεν πρεπει;;;; και ας αποσυρθουν οι 865

Μια στιγμή.
Δηλαδή όταν η Nova βγάζει νέο δέκτη, θα πρέπει να μας κάνει αντικατασταση του παλιού?
Μιας και πληρώσαμε (και εγώ) τον 865 θα πρέπει να μας δώσουν το νέο pvr?

Όχι, σε καμία περίπτωση. Θα πρέπει όμως να φροντίζει να αναβαθμίζει το λογισμικό του, ώστε να συμβαδίζει με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, προκειμένου να μην δημιουργεί τηλεθεατές δύο ταχυτήτων.

Από την στιγμή που για οποιονδήποτε λόγο αποτυγχάνει να το πράξει, οφείλει να αποζημιώσει κάπως τον πελάτη που τόσο καιρό δεν απολαμβάνει τις ίδιες υπηρεσίες με τους άλλους συνδρομητές, παρά το γεγονός ότι έχει καταβάλλει αντίτιμο για την αγορά του δέκτη έναντι των άλλων που έχουν λάβει δωρεάν δέκτη και πληρώνει τα ίδια ή και περισσότερα με/από τους άλλους...

επειδή υπάρχει το netflix με 10 ευρώ τον μήνα... πρέπει η nova να προσέξει τους πελάτες της με τον παλιό δέκτη...
Στις ταινίες πριν λίγα χρόνια ήταν κορυφή.. τώρα ο ανταγωνισμός είναι απο netflix, google play, apple tv..
ο παλιος pvr φαινεται αρκετα παλιος πια..

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

επειδή υπάρχει το netflix με 10 ευρώ τον μήνα... πρέπει η nova να προσέξει τους πελάτες της με τον παλιό δέκτη...
Στις ταινίες πριν λίγα χρόνια ήταν κορυφή.. τώρα ο ανταγωνισμός είναι απο netflix, google play, apple tv..
ο παλιος pvr φαινεται αρκετα παλιος πια..

Υπαρχει ανταγωνισμός στις ταινίες και απο τον ΟΤΕ πλεον

εμας που εγινε αντικατασταση του 865 με τον 5001 μας εχουν ξεχασει και το Multiview ειναι Off εξαρχης.
μετα απο συνεχης επικοινωνιες η απαντηση ειναι οτι ακομα δεν υποστηριζει Multiview ο 5001.
ποσο δυσκολο ειναι ρε παιδια..??

εχθες ενημερωθηκα οτι επιτελους μπηκε το Multiview στον 5001.
παλευαμε αρκετη ωρα μεσω facebook(μηνυματα,φωτο απο τα μενου των δεκτων) να το ενεργοποιησουμε,αλλα δεν τα καταφεραμε.
αμεσως πηρα την τεχνικη υποστηριξη,το παλεψαμε με τον τεχνικο.
δειχνουν ολα καλα,υπαρχει κανονικα επικοινωνια των 2 δεκτων,αλλα μπρος δεν περνει.
ανοιξε για λιγο αλλα στην επανεκινηση που χρειαστηκε,ο 831 εχασε παλι το σημα.
δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα.
ειναι και οι 2 στο τοπικο δικτυο.
ο 5001 επανω σε switch που ειναι επανω στο modem/router και ο 831 επανω σε powerline της devolo που ειναι και αυτο πανω στο Modem/router.
θα μιλησουμε παλι σημερα μηπως και βρουμε ακρη..

Δεν υπάρχει πιο τρελό πράγμα από το να έχει ο 831 το on demand και όσοι έχουμε τον 865, επί 2 χρόνια να να είμαστε στο περίμενε....

Και το χειροτερο οταν τους ρωτας να σου λενε ' ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ '
Μας δουλευουν κι απο πανω.

Ο δικός μου πλέον 1 γράφει, 10 δεν γράφει. Φυσικά αν τους τον στείλω ως προβληματικό, σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφι, μόλις τον ελέγξουν θα δουλεύει ρολόι και θα μου τον επιστρέψουν.

Να αγοράσω τον ρημαδο 5001 γίνεται με κάποιο τρόπο να ησυχάσει το κεφάλι μου με τους ερασιτέχνες που έχουμε μπλέξει?

Ο δικός μου πλέον 1 γράφει, 10 δεν γράφει. Φυσικά αν τους τον στείλω ως προβληματικό, σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφι, μόλις τον ελέγξουν θα δουλεύει ρολόι και θα μου τον επιστρέψουν.

Να αγοράσω τον ρημαδο 5001 γίνεται με κάποιο τρόπο να ησυχάσει το κεφάλι μου με τους ερασιτέχνες που έχουμε μπλέξει?

πηγαινε και αφησε τον σε ενα καταστημα nova να τον τσεκαρουν(3-4 ωρες)
εαν δουν οτι οντως εχεις θεμα θα στον αλλαξουν.
εμενα εχασε τις εγγραφες και δεν επιανε το timeshift.
το διαπιστωσαν και οι ιδιο και μου τον αλλαξαν.

Μπορεί κάποιος να με φωτίσει ...αν μπορω να κατάργηση το δεύτερο καλώδιο στον 865?Δεν με πειράζει για εγγραφές ..θα υπάρξει πρόβλημα άλλο?Γιάρι θέλω να σύνδεση στην κεραία επιγεια