Τίποτα δεν έγινε ακόμα
Ο τεχνικός ΔΕΝ βρήκε πρόβλημα ΟΥΤΕ στο timeshift και ενώ τα έχω καταγεγραμμενα όλα σε βίντεο και έχω ζητήσει να τους τα στείλω, μου λένε περίμενε....
Μήπως ξαναέβαλες το DTT Dongle; Δεν συνεργάζεται σωστά με τον 865, δεν κατεβάζει όλα τα κανάλια κάποιας συχνότητας που κατά τα άλλα βλέπει. Η απλή λύση: νέα σάρωση χωρίς το dongle. Αν σώνει και καλά θέλεις το dongle, συντονισμός σε άλλο κανάλι της ίδιας συχνότητας (π.χ. στο public bouquet) για 8-10 δευτερόλεπτα και θα κατεβάσει όλα τα κανάλια της συχνότητας. Το ίδιο ισχύει και με τα Eurosport, το TV Mezzo αλλά και τα ερωτικά. Εκνευριστική λίγο η διαδικασία, εγώ την έκανα μία φορά κάθε τρεις μήνες που επανέφερα εργοστασιακές ρυθμίσεις και δούλευε μια χαρά. Είχε γίνει ρουτίνα και μου έπαιρνε κανά δεκαπεντάλεπτο, αλλά είχα όλα τα κανάλια (και τα ψηφιακά). Πλέον τα τελευταία δεν με ενδιαφέρουν.Το CNN εξαφανίστηκε από το δέκτη;
Μα το timeshift δεν ειναι θέμα του 865 καθώς αυτός δεν το υποστηρίζει με το παλιό software.
Του 865 το πρόβλημα αν θες θύμησες μου πιο ακριβώς ήταν.
Tο καλώδιο μετά την εγκατάσταση ΔΟΥΛΕΨΕ.Διαβάζοντας ξανά το πρόβλημα σου από προηγούμενα ποστ βλέπω ότι το πρόβλημα σου είναι η μεγάλη απόσταση του καλωδίου του master με τον slave δέκτη με αποτέλεσμα να χάνεται ο παλμός. Αυτό συνήθως γίνεται όταν το καλώδιο κεραίας έχει μεγάλο μήκος και δεν είναι καλής ποιότητας. Σου προτείνουν λοιπόν ακριβές λύσεις κατά τα λεγόμενα σου για αντικαταστήσουν αυτοί το καλώδιο, γιατί δεν ψάχνεις μια λύση μόνος σου; Να βρεις από ένα κατάστημα πχ καυκας ένα καλό καλώδιο κεραίας σε καλή τιμή και να το φτιάξεις μόνος σου έτσι ώστε να γλυτώσεις λεφτά έτσι όπως κάνουμε όλοι μας. Είναι λογικό όταν σου παρέχει κάποιος υπηρεσίες να πληρώνεις ακριβά.
Αν διαβάζετε ΜΌΝΟΝ ΑΥΤΑ που θέλετε, δικαίωμά σας ...o φιλος εβαλε διπλασιο μηκος. αν οντως ειναι αυτο δεν εχει νοημα να παραπονιεται.
Την ουσία αποφεύγετε να τη σχολιασετε...ας το αφήσουμε...η εταιρεία άψογη κι εγώ σκάρτος! Τη δώσατε την ετυμηγορία, να στε καλά!
Καλησπέρα. Με τον 865 (νομίζω πως) είχα διαβάσει οτι μπορώ να παρακαλουθήσω τα πργράμματα on demand χωρίς να είμαι συνδρομητής Forthnet. Aν κάνω λάθως διωρθώστεμε, απλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να διαβάσω ... βαριέμαι.
Υπάρχει στοκ ο 865 ;; Κάποια στιγμή είχα μηλήσει τηλεφωνικά και μου είχαν πει πως δεν υπάρχουν δέκτες .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.