Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Αληθεύει ότι και ο 5001 θα γίνει εμπορικά διαθέσιμος από άυριο?
Ναι ισχύει.

κ ακόμα αν γινεται αντικατάσταση 865 με 5001 μέσω αντιτίμου?
Θα έχει την ίδια περίπου τιμή με τον 865

Να κανω μια χαζή ερώτηση; Σίγουρα έχεις τον 865 ετσι;

Μέρες το λέμε οτι θα γίνει τώρα η αναβάθμιση η οποία έχει ξεκινήσει. Όπως πάντα δεν δίνετε σε όλους με τη μία.
οπότε υπομονή

Αυτοί θα την στείλουν γιατί πρόκειται για τελείως άλλο λογισμικό από το προηγούμενο. Στις επόμενες αναβαθμίσεις όμως θα λειτουργεί το ίδιο σύστημα με τον 831 τον 3001 και τον 5001 δηλαδή θα κάνουμε εμείς αναζήτηση νέας αναβάθμισης χειροκίνητα από τον δέκτη.

Αυτοί θα την στείλουν γιατί πρόκειται για τελείως άλλο λογισμικό από το προηγούμενο. Στις επόμενες αναβαθμίσεις όμως θα λειτουργεί το ίδιο σύστημα με τον 831 τον 3001 και τον 5001 δηλαδή θα κάνουμε εμείς αναζήτηση νέας αναβάθμισης χειροκίνητα από τον δέκτη.

Η νέα αναβάθμιση απο αυτά που ξέρω, υπολογίζεται να δοθεί στο κοινό προς τα τέλη Μαιου αρχές Ιουνίου. Θα πρέπει οι κατοχοι του 865 να γνωρίζουν πως με τη νέα αναβάθμιση θα γίνεται και format στο δίσκο.

μεαω του my account ισως την δωσουν (?)

Παιδιά η αναβάθμιση στον 865 μου έγινε την προηγούμενη Δευτέρα (14.5) μετά τα μεσάνυχτα. Εγώ κοιμόμουν και μου το είπε η γυναίκα μου το επόμενο πρωί ενώ έβλεπε tv (δεν της έδωσε επιλογή ξεκίνησε αυτόματα).

Φυσικά άλλαξε όλο το μενού και το on demand δουλεύει πλήρως μέσω ethernet (forhnet) . Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω έλεγξει τον slave 831 αν πέρνει παλμό κανονικά από τότε.

Δεν ξέρω αν έχει βάση αλλά λόγω ώρας και μέρας υποψιάζομαι ότι το update έγινε push όταν ανανεώνουν γενικά το Push on demand μεσω δορυφόρου. Τώρα να ξέφυγε δοκιμαστικά σε κάποιους μόνο συνδρομητές ή σε συγκεκριμένες versions του 865 δεν ξέρω (αν θυμάμαι καλα τον 865 τον πήρα πριν περίπου 3 χρόνια)

Και στα δικά σας!

Υγ. Α υπόψη, σβήνονται όλες οι εγγραφές που έχετε κάνει προσοχή (ψιλοφάουλ που δεν γίνεται προειδοποίηση γι'αυτο)

Η νέα αναβάθμιση απο αυτά που ξέρω, υπολογίζεται να δοθεί στο κοινό προς τα τέλη Μαιου αρχές Ιουνίου. Θα πρέπει οι κατοχοι του 865 να γνωρίζουν πως με τη νέα αναβάθμιση θα γίνεται και format στο δίσκο.

Δηλαδή θα χαθούν οι εγγραφές μας?
Ώπα τώρα πρόσεξα καλύτερα και το ποστ του valdom

Παρακαλάμε για push αναβάθμιση...αν ποτέ γίνει σε μερικές περιπτώσεις!
Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο προτού ξαναεπικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών ...

Τρέχα γυρεύε. Σε μερικούς δλδ παίζει να έρθει μετά από κάνα 2μηνο

Με δεδομένη την (α)συνέπεια του δέκτη στο κατέβασμα του push vod, φοβάμαι πως θα υπάρξει πρόβλημα αν δεν μπορεί να γίνει από το μενού του ή από το My account...

...η αναβάθμιση

Last edited by a moderator:
Πάντως πέρα από τον φίλο που μάλλον τυχαία την πήρε δεν ανέφερε κανείς άλλος ότι την πήρε

Ή που την πήρε αυτός τυχαία ή που εμείς καθόλου τυχαία δεν μπορούμε να την πάρουμε....
Εκεί πάει εμένα το μυαλό μου και έγραψα το προηγούμενο ποστ μου

Μα είπαμε πως η αναβάθμιση θα δωθεί στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, τι ψάχνετε απο τωρα; Ο φίλος που την πήρε μάλλον ειναι αποτέλεσμα τύχης η κάποιων δοκιμών που μπορεί να έγιναν κλπ. Δεν εχει αναφερθεί άλλου να εχει πάρει άλλος αναβάθμιση

Sent from my iPad using Tapatalk

Ρε φίλε χαλάρωσε. Δεν σου κάνουν μουτράκια σε σένα προσωπικά.

"Με δεδομένη την (α)συνέπεια του δέκτη στο κατέβασμα του push vod, φοβάμαι πως θα υπάρξει πρόβλημα αν δεν μπορεί να γίνει από το μενού του ή από το My account..."
ΚΑΙ δεν καταλαβαίνεις ΤΊΠΟΤΑ, ΚΑΙ ειρωνεύεσαι χωρίς λόγο!
Καλό είναι -ειδικά αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ο άλλος- να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος στις εκφράσεις σου

Αν είχες πρόβλημα με το push vod εμφανίζεται σε πολλούς και η λύση είναι επαναφορά εργοστάσιων ρυθμίσεων έως όταν ξανακολλησει