Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καταλαβαίνω ότι γκρινιάζεις λες και έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου. Όπως με το multiview που έβαλες 2 φορές πιο μεγάλο καλώδιο και μετά σου φταίγανε αυτοί. Τεσπα. Οφ τοπικ

Αν μου επιτρέπεται, να μεταφέρω την απορία φίλου που έχει Nova (και multiview ) αλλά όχι 3ple play:
To push on demand που έχει τώρα ο δέκτης θα καταργηθεί εντελώς για όσους δεν είναι 3ple play συνδρομητές; Ή θα εξακολουθήσει και θα υφίσταται και με το νέο λογισμικό; Ή θα πρέπει να (δηλώσουν ότι επιθυμούν να) μην πάρουν την αναβάθμιση για να συνεχίσουν να το εχουν;

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Αν μου επιτρέπεται, να μεταφέρω την απορία φίλου που έχει Nova (και multiview ) αλλά όχι 3ple play:
To push on demand που έχει τώρα ο δέκτης θα καταργηθεί εντελώς για όσους δεν είναι 3ple play συνδρομητές; Ή θα εξακολουθήσει και θα υφίσταται και με το νέο λογισμικό; Ή θα πρέπει να (δηλώσουν ότι επιθυμούν να) μην πάρουν την αναβάθμιση για να συνεχίσουν να το εχουν;

Αγαπητε φιλε tο push on demand θα καταργηθει τελειως. Εκανα κιαι γω την ιδια ερωτηση καθοτι δεν ειμαι συνδρομητης 3play οποτε δεν εχω πλεον κανενα ειδος ondemand service. Γι αυτο με τη νεα αναβαθμιση οποτε αυτη δοθει διαγραφεται ολος ο δισκος για να διαγραφει και το κοματι που δεσμευοταν για το push on demand. Οσο για την αναβαθμιση συνηθως εξαρταται απο σενα αφουπρεπει εσυ να δωσεις την εντολη για αναβαθμιση απο το μενου. Για τη συγκεκριμενη περιπτωση ομως επειδη ειναι μια πολυ μεγαλη αλλαγη εχω την εντυπωση οτι θα το δωσουν push σε απλα ελληνικα θες δεν θες!

Εγώ πάντως εχθές, έκανα την σύνδεση με ethernet, για να είμαι έτοιμος και περιμένω...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

ελα ντε εχω τον 865 στο εξοχικο και εχω φερει τον 831 εδω για να βλεπω το on demand με το που δω να σκανε τα μηνυματα για αναβαθμισεις εχω παει και τον εχω φερει πισω στην βαση του :2thumb22sup: :ernaehrung004:

Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω και να δημιουργήσω πρόβλημα, θέλω να σας ενημερώσω οτι η αντίστοιχη αναβάθμιση στους 831 πήρε σχεδόν 3 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί απο την μέρα που ξεκίνησε. Θα μου πείτε τώρα οτι οι κάτοχοι 831 ήταν παρά πολυ με αποτέλεσμα να αργήσει πολυ να ολοκληρωθεί η διαδικασία, απο την άλλη και αυτοί που έχουν 865 δεν ειναι και λίγοι.

Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι και να αρχίσει αύριο η διαδικασία αύριο δεν θα αναβαθμιστούν όλοι. υπομονή!!

Σωστά.
Μακάρι να γίνει αμέσως σε όλους αλλά πιστεύω θα πάρουν ενα feedback απο τους χρήστες πρώτα και μετά θα συνεχίσουν.

**Αυτό είναι δική μου εκτίμηση σύμφωνα με άλλες αναβαθμίσεις κατά το παρελθόν, για να μην παρεξηγηθώ και οχι κάτι επίσημο.

Last edited:
Και να πω και το άλλο :
Είχατε πάρει στα χέρια σας και είχατε η διαχειριστική ομάδα κάνει ένα test drive σε αναβαθμισμένο 831 τότε
Τώρα δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο - για μένα αυτό είναι λίγο ανησυχητικό....

Μέχρι τώρα ενα ατομο απο το φορουμ εχει παρει την αναβαθμιση,αρα καλο φθινοπωρο για να την παρουν ολοι.

Ωχ και καίγεται τσάμπα το ethernet καλώδιο, που έχει τοποθετηθεί ήδη στον δέκτη... ο οποίος ζεματάει έτσι και αλλιώς...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και να πω και το άλλο :
Είχατε πάρει στα χέρια σας και είχατε η διαχειριστική ομάδα κάνει ένα test drive σε αναβαθμισμένο 831 τότε
Τώρα δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο - για μένα αυτό είναι λίγο ανησυχητικό....

Γιατί βρε ανησυχία;
Τότε κυκλοφορούσε ο 3001 τον οποίο ζητήσαμε από τη Νοβα για review.
Ταυτόχρονα έβγαινε και η νέα αναβάθμιση του 831 που θα άλλαζε πλήρως το λειτουργικό του δέκτη, και θα είχε ίδιο περιβάλλον με τον νέο τότε 3001.
Οπότε πήραμε 2 δέκτες για review για να δούμε και τις νέες δυνατότητες του 831.
Ο 865 σε λίγες ημέρες που θα αναβαθμιστεί, ουσιαστικά θα έχει ίδιο περιβάλλον με τον 831 -3001- 5001 και θα παρέχει ίδιες λειτουργίες με αυτές του νέου PVR.

Έσκασε αναβάθμιση για τον 5001 ξέρει κανείς τι προσφέρει;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελεγξα τωρα το πρωι πριν φυγω στη δουλεια, δεν βγαζει τιποια. Στη χετικη καρτα βγαζει οτι το λογισμικο ειναι ενημερωμενο. Ξαναεκανα search παλι δεν βρισκει τιποτα. Η δεν ειχες κανει το τελευταιο update η το στελνουν σε δοσεις πραγμα απιθανο αν ανεβει στο download stream