Novabox+ Pace 865 HD PVR

Βγηκε σε μενα στις 4 που ξανακοιταξα. Την εκανα βεβαια αλλα πουθενα δεν βρηκα τι κανει ακριβως! Αν γνωριζει καποιος ας μας διαφωτισει

Τι δουλειά έχεις εδώ και μας μπερδεύεις...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάντε μας νήμα για τον 5001....

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί, ακούστηκε ότι ξεκίνησαν;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επί 2 ημέρες, χοντρά πιξελιάσματα στα κανάλια της 11823 σε πολύ τακτικά χρονικά διαστήματα....κάθε 10-15 λεπτά... Μόνον στον 865...ο 831 στην ίδια εγκατάσταση λειτουργεί κανονικά...
Χωρίς usb tv dongle επάνω...το έχω βγάλει εδώ και μέρες αφού δεν πιάνει όλα τα κανάλια μ αυτό επάνω!
Επιπρόσθετα, στο ΕΡΤ HD σήμερα το πρωί δεν είχε εικόνα και με μήνυμα "Αναζήτηση σήματος, ελέγξτε το καλώδιο" κλπ
Στη 12130 όλα τα άλλα έπαιζαν...Κστά καιρούς μου το ξανάκανε, αλλά με το NS2HD μόνον...Με το 3ο reset διορθώθηκε!
Παρατήρησε κανένας άλλος παρόμοια συμπεριφορά;

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ένεκα ζέστης και δώδεκα της του μηνός αφιερωμένο στους κατόχους του 865 και ιδίως στον
Bykrie για να - βαλει- τα μεγάλα μέσα της δορυφορικής ομάδας(στον Ρυθμό του τραγουδιού της Άννας Βίσση)
Δώδεκα. Και ούτε μια αναβάθμιση
Με το χέρι μου πιασμένο τις ρυθμίσεις να πατω
Και τίποτα καινούργιο να έχει για να δω
Δώδεκα. Η ελπίδα μου κρεμάστηκε....🤗

Σήμερα πάντως με πήραν τηλ. 2 γνωστοί κ μου είπαν οτι αναβαθμίστηκαν μάλλον εχθές το βράδυ πέρασε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ένεκα ζέστης και δώδεκα της του μηνός αφιερωμένο στους κατόχους του 865 και ιδίως στον
Bykrie για να - βαλει- τα μεγάλα μέσα της δορυφορικής ομάδας (στον Ρυθμό του τραγουδιού της Άννας Βίσση)
Δώδεκα.

Βρε... εγώ σου φταίω. :grandpa:
Ότι πληροφορίες μαθαίνουμε η ακούμε τις μεταφέρουμε.
Μάλιστα και ο Νίκος (davinci) τα ίδια έχει πει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Εντάξει δεν είπαμε και τίποτε...
Ευτυχώς υπάρχει και το aircodition!

Θα ενημερώσουν υποτίθεται τους κατόχους των 865 με SMS πριν τη στείλουν μου είπαν την προηγούμενη εβδομάδα εμένα...
ΜΗ είδατε τον Παναή!

Καλησπερα παιδια
περασα την αναβαθμιση μεσω usb -μη ρωτατε που τη βρηκα :music-smiley-005: - και οι εντυπωσεις ειναι αριστες .. ο δεκτης δουλευει τελεια με καλυτερο κοντραστ και καλυτερα χρωματα εχω την αισθηση. Η διαβαθμιση του ηχου απο το τηλεκοντρολ ειναι αριστη, πραγμα που μεχρι τωρα ηταν τουλαχιστον χαλια.. το ondemand δουλευει τελεια ομως καλο θα ηταν να σκουπισετε λιγο τους ακροδεκτες στο ethernet του δεκτη με μια μπατονετα γιατι παιζει να εχει επανω βρυα και λειχηνες και ειναι πολυ πιθανο να μην το βλεπει στην αρχη -εγω χρειαστηκε να το βαλω βγαλω καμμια δεκαρια φορες .. επισης πιθανοτατα να χρειαστουν κανα δυο εργοστασιακες επαναφορες μετα την αναβαθμιση και κατα τη διαρκεια του σεταρισματος δικτυου εικονας κλπ .. οποτε λιγο υπομονη ακομα ειναι θεμα καθαρα οργανωσης για ομαλη ροη απο την εταιρεια και τιποτα αλλο καθως απ οτι ειδα ειναι πολυπλοκη η διαδικασια και μπορει ευκολα να μπρικαρει το μηχανακι .. για τον ιδιο λογο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ τα αρχεια γιατι οπως προειπα ειναι πολυπλοκη διαδικασια και ειναι μακακια να στειλει καποιος το μηχανημα τζαμπα και βερεσε ...

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καλησπερα παιδια
περασα την αναβαθμιση μεσω usb -μη ρωτατε που τη βρηκα :music-smiley-005: - και οι εντυπωσεις ειναι αριστες .. ο δεκτης δουλευει τελεια με καλυτερο κοντραστ και καλυτερα χρωματα εχω την αισθηση. Η διαβαθμιση του ηχου απο το τηλεκοντρολ ειναι αριστη, πραγμα που μεχρι τωρα ηταν τουλαχιστον χαλια.. το ondemand δουλευει τελεια ομως καλο θα ηταν να σκουπισετε λιγο τους ακροδεκτες στο ethernet του δεκτη με μια μπατονετα γιατι παιζει να εχει επανω βρυα και λειχηνες και ειναι πολυ πιθανο να μην το βλεπει στην αρχη -εγω χρειαστηκε να το βαλω βγαλω καμμια δεκαρια φορες .. επισης πιθανοτατα να χρειαστουν κανα δυο εργοστασιακες επαναφορες μετα την αναβαθμιση και κατα τη διαρκεια του σεταρισματος δικτυου εικονας κλπ .. οποτε λιγο υπομονη ακομα ειναι θεμα καθαρα οργανωσης για ομαλη ροη απο την εταιρεια και τιποτα αλλο καθως απ οτι ειδα ειναι πολυπλοκη η διαδικασια και μπορει ευκολα να μπρικαρει το μηχανακι .. για τον ιδιο λογο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ τα αρχεια γιατι οπως προειπα ειναι πολυπλοκη διαδικασια και ειναι μακακια να στειλει καποιος το μηχανημα τζαμπα και βερεσε ...

ειναι η εκδοση που θα λαβουν ολοι; η για να στην δωσουν προφανως μεσα απο εκει σε αλλη μορφη ειναι καποια απο τις πιλοτικες εκδοσεις που δοκιμαζαν λιγοι χρηστες;