Novabox+ Pace 865 HD PVR

Επειδη σε καποιους παρουσιαστηκαν προβληματα στην αναβαθμιση παρατηρησα οτι στην αρχη που ειχα μονο το 1 lnb συνδεδεμενο με εντολη μεσω του Myaccount ξεκινουσε boot κλπ Και μετα απο 5 δευτερα επανερχοταν στο καναλι που επαιζε. Συνεδεσα και τα 2 Lnb και το ethernet και πηγε να κανει το ιδιο μεχρι που εβγαλε UPGD στην οθονη και ξεκινησε. Προσπαθειστε 2-3 φορες απο το my account. Επισης θα ηθελα να ρωτησω οτι με το νεο λογισμικο μου εμφανιζει ισχυς σηματος 79 και ποιοτητα 69. Το ιδιο εβγαζε και στον 831. Εχω θεμα με το lnb? Το δορυφορικο πιατο εχει και δευτερο lnb για ΟΤΕ παρακεντρα (στοχευση 13μοιρες), το οποιο δουλευει σε υψηλοτερες τιμες σηματος (ενδειξη ΟΤΕ δεκτη)

Μια ερώτηση και εγώ για τη στάθμη . Ενώ με το παλαιό λογισμικό έπαιζα 100 & 82 περίπου, τώρα δείχνει 92 & 92. Ειμαι καλά ή πρέπει να προβώ σε κάποιες ενέργειες;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν κοιτάμε ποτέ την στάθμη σήματος ενός δέκτη για σήματα.
Αν στη θέση του βάλεις ένα edition πχ θα λέει άλλα.
Και αν βάλεις ένα solo επίσης θα λέει άλλα.

Μπορεί να μου πει κάποιος με pm τι κουμπιά πατάμε στον δεκτη για να πάρει την τελευταία αναβαθμιση;
Ενας συνδυασμός με τα βελάκια ειναι αλλα δεν τον θυμαμαι.

Το λεω επειδη δεν ειναι επίσημο απο τη nova και αν μου το πει κάποιος θα το κανω με δική μου ευθύνη.

Δηλαδή με τους τρόπους που προτείνει επίσημα η νοβα δεν γίνεται σε κάποιους και πρέπει να κατεφεύγουν σε τύπου ctrl+alt+delete?

Και εμένα μου είχαν έρθει μηνύματα στο δεκτή για την αναβάθμιση αλλα διάβασα οτι σβήνει όλες τις εγγραφές.
Δεν θέλω να τις χασω αλλα δεν ξέρω τι θα κερδίσω αν κανω την αναβάθμιση.
Πολλα προβλήματα με το δεκτή δεν είχα, που και που έκανα κανα reset να κατεβάζει τα on demand απο το δορυφόρο.
Τηλέφωνο και internet νόβα δεν εχω ουτε μπορώ να εχω ενω εχω multiview σε αναβαθμισμένο 831 με ομοαξονικο στο διπλανό δωμάτιο με καλώδια περασμένα απο το μπαλκόνι.
Σε αλλο σημείο του σπιτιού εχω έναν 3001 με λήψη δορυφορικού απο αλλο πιάτο αλλα ειναι πολυ μακριά να εχω ομοαξονικο.
Θα μπορώ να συνδέσω μέσω Ethernet τον αναβαθμισμένο 865 με ενα απο τους 2 δεκτές ;
Τι αλλο θα κερδίσω;

Δηλαδή με τους τρόπους που προτείνει επίσημα η νοβα δεν γίνεται σε κάποιους και πρέπει να κατεφεύγουν σε τύπου ctrl+alt+delete?

Φιλε μου εμένα ειναι ανενεργός ο δέκτης και δεν μπορω να την περάσω, ουτε απο το my account ουτε απο το μενού του δεκτη. Οποτε σκέφτηκα να κανω αυτη τη διαδικασία.
Απο περιέργεια θελω να δω το καινούριο μενού.

Κι εμένα δεν την πήρε ποτέ ούτε ο προβληματικός ούτε αυτός που μου έστειλαν για τις δοκιμές του multiview...

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Φιλε μου εμένα ειναι ανενεργός ο δέκτης και δεν μπορω να την περάσω, ουτε απο το my account ουτε απο το μενού του δεκτη. Οποτε σκέφτηκα να κανω αυτη τη διαδικασία.
Απο περιέργεια θελω να δω το καινούριο μενού.

Πάντως εγώ σε ανενεργό 831 περνάω τις εκάστοτε αναβαθμίσεις
γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο που δεν γίνεται στον δικό σου 865

Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Πάντως εγώ σε ανενεργό 831 περνάω τις εκάστοτε αναβαθμίσεις
γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο που δεν γίνεται στον δικό σου 865

Μακάρι να ήξερα τι φταίει. Ή ειναι προβληματικός ο δέκτης ή δεν τον δίνουν σε μη ενεργούς. Παντως αν θυμάται κάποιος τον συνδυασμό ας μου τον πει. Ευχαριστω.

Μόλις παρέλαβα τον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 5001 από το πρακτορείο ΕΛΤΑ και παρέδωσα και τον 865 που είχε αποσταλεί για τις δοκιμές
Το απόγευμα που θα επιστρέψω σπίτι, θα επικοινωνήσω για τη σύνδεση και το binding του Multiview

Όλο το ιστορικό της υπόθεσης μου αποδεικνύει ότι είναι οι άνθρωποι που "φτιάχνουν" ή χαλάνε το όνομα μιας εταιρείας!
Ελπίζω να αποδειχτεί διδακτική για την εταιρεία και ωφέλιμη για τους υπόλοιπους πελάτες
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή και τη βοήθειά σας και ζητάω συγγνώμη αν κούρασα

Ηρθε email απο την nova οπου αναφερει οτι η αυτοματη αναβαθμιση θα γινει 20-30 Ιουλιου. αρα αναγκαστηκα ολοι θα πανε στο νεο version

Εμένα όμως που δεν γίνεται η αναβάθμιση? ολο κόβετε στη μέρση με downloading error.

Ηρθε email απο την nova οπου αναφερει οτι η αυτοματη αναβαθμιση θα γινει 20-30 Ιουλιου. αρα αναγκαστηκα ολοι θα πανε στο νεο version

Μα έχω τόσες εγγραφές που δεν θέλω να χάσω. Θα δώσουν λύση σε αυτό πριν μας οδηγήσουν αναγκαστικα σε νέα έκδοση όπου η υπηρεσία θα είναι και κουτσουρεμένη αν δεν ανήκεις στο δίκτυο της;

ναι αλλα ειναι εξαιρετικα αναβαθμισμενη αν ανηκεις στο δικτυο τους.