Novabox+ Pace 865 HD PVR

Έκανα επανεκκίνηση και μάλλον λειτουργεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί η εγγραφή. Ενώ κάνει εγγραφή, στο playlist δεν υπάρχει τίποτα. Πατώντας το req δεν μου βγάζει κάτι για να καταλάβω αν γράφει ή όχι. Ή έχει θέμα ο δέκτης ή το απλό το έκαναν δύσκολο με την αναβάθμιση.

Έκανα επανεκκίνηση και μάλλον λειτουργεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί η εγγραφή. Ενώ κάνει εγγραφή, στο playlist δεν υπάρχει τίποτα. Πατώντας το req δεν μου βγάζει κάτι για να καταλάβω αν γράφει ή όχι. Ή έχει θέμα ο δέκτης ή το απλό το έκαναν δύσκολο με την αναβάθμιση.
Πατώντας το rec γράφεις ο,τι παίζει εκείνη την ώρα - ακόμη κι αν πας με τα βελάκια αριστερά δεξιά ή πάνω κάτω σε άλλο πρόγραμμα . Μόνον αν πας στο tv guide και πατήσεις το rec ενω εισαι μεσα στο επιλεγμένο προγραμμα του επιθυμητου καναλιου θα γράψει αυτό που θες

Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατάλαβα. Άρα μελλοντικές εγγραφές μονο από το tv guide. Από εκεί μάλλον και τις ακυρώνουμε αν το μετανιωσουμε.
Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπερα.εχω εδω και αρκετα χρονια τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη.Ο πατερας μου τον χρησιμοποιει κι εχει καποιο αρχειο το οποιο δεν θελουμε να χαθει..Επισης το προγραμμα που εχουμε ειναι το φαμιλυ οποτε δεν καιγομαστε για το on demand(ασε που δεν εχομε και τροπο για εθερνετ)...υπαρχει τροπος ν αποφυγουμε την αναβαθμιση?δεν ειναι σωστο αυτο με τη διαγραφη του σκληρου παντως..για καποιο λογο ειχαμε διαλεξει τον αποκωδικοποιητη με τον σκληρο..

υγ.ασε που απο οτι θυμαμαι με τον αλλο οταν εγινε η αναβαθμιση και στην δημιουργια των μπουκετων ηταν χειροτερος αφου δεν μπορουσες να βαλεις τα καναλια στη σειρα που θες
κανεις?

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

κανεις?
Βρείτε κάποιο τρόπο καλύτερα να μεταφέρετε τις εγγραφές που σας ενδιαφέρουν. Ίσως να μην μπορέσετε να αποφύγετε την αναβάθμιση.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αγόρασε ένα hdmi splitter - HDCP stripper και ένα hdmi video grabber και κάνε την δουλειά σου.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Εχω την εντυπρωση οτι τα repeaters παιρνουν ασυρματο σημα και το αναμεταδιδουν επισης ασυρματα. Αν υπαρχει Ethernet jack αυτο δεν δινει internet αλλα χρησιμοποιειται μονο για τις ρυθμισεις του repeater. Δες το λιγο!

Τα access point έχουν πολλαπλές λειτουργίες μια απο αυτές ειναι και η χρήση του access point ως client που σε αυτή την λειτουργία απο την Ethernet δίνει δυκτιο κανονικά.

Τα repeaters δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό.

Έχετε και οι δύο δίκιο, λάθος όρος από μένα, repeater είναι ασύρματα σε ασύρματα, το σωστό είναι access point που να παίρνει ασύρματα και να δίνει ενσύρματα.

Εμένα μετά την αναβάθμιση φαίνεται να αχρηστεύτηκε εντελώς ο σκληρός δίσκος σε σημείο να μην αναγνωρίζεται.

Δεν μπορώ να πραγματοποιήσω εγγραφή, δεν έχω pause, play, forward, rewind και γενικώς είναι σα να έχω έναν 831 Hybrid. Μάλλον πάει για τεχνικό.

Κατάλαβα. Άρα μελλοντικές εγγραφές μονο από το tv guide. Από εκεί μάλλον και τις ακυρώνουμε αν το μετανιωσουμε.
Ευχαριστώ πολύ.

Οι προγραμματισμένες μελλοντικές εγγραφές φαίνονται στην λίστα πατωντας extra και έχει 2 επιλογές

Από χθες το απόγευμα που ψαχνόμουν πως λειτουργεί η εγγραφή έβγαλε πάνω δεξιά στην οθόνη ένα τρίγωνο με ένα θαυμαστικό μέσα.
Τι σημαίνει και πως φεύγει;

Πάντως στο θέμα εγγραφές νομίζω ότι η αναβάθμιση μας πήγε ένα βήμα πίσω.

Last edited by a moderator:
Όχι δεν ισχύει αυτό
Όσον αφορά το τριγωνακι πατά το κουμπί extra στο τηλ. και
διέγραψε αν υπάρχει τυχον εγγραφη που δεν πραγματοποιήθηκε,αν δεν κάνω λαθος

Αγόρασε ένα hdmi splitter - HDCP stripper και ένα hdmi video grabber και κάνε την δουλειά σου.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα.επειδη δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με αυτα τα θεματα αν δεν σ κανει κοπο να μ εξηγησεις τι ακριβως θα πετυχω με αυτα που ανεφερες και που μπορω ν τα βρω?

Όχι δεν ισχύει αυτό
Όσον αφορά το τριγωνακι πατά το κουμπί extra στο τηλ. και
διέγραψε αν υπάρχει τυχον εγγραφη που δεν πραγματοποιήθηκε,αν δεν κάνω λαθος

Δοκίμασα αυτό που γράφεις και διάφορα άλλα, το τρίγωνο επιμένει.
Δεν έχω αποτυχημένη εγγραφή ή κάποια σε αναμονή ή εξέλιξη.

Δοκίμασα αυτό που γράφεις και διάφορα άλλα, το τρίγωνο επιμένει.
Δεν έχω αποτυχημένη εγγραφή ή κάποια σε αναμονή ή εξέλιξη.
Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα είναι όλα οκ.

Το επόμενο βήμα είναι να πρόγραμματιζουμε εγγραφες μέσω του app Nova guide :))

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Σορυ που θα sτο χαλασω αλλα το επομενο βημα ειναι , να δωσουν τη δυνατοτητα για multiview με ethernet με τον 865 και αν δεν μπορουν , να δωσουν τη δυνατοτητα να αγορασει σε λογικη τιμη ο συνδρομητης τον 5001 !!!

Σορυ που θα sτο χαλασω αλλα το επομενο βημα ειναι , να δωσουν τη δυνατοτητα για multiview με ethernet με τον 865 και αν δεν μπορουν , να δωσουν τη δυνατοτητα να αγορασει σε λογικη τιμη ο συνδρομητης τον 5001 !!!
Υπαρχει ηδη

Πήγα τον δέκτη για έλεγχο σε υποκατάστημα. Η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε ήταν πολύ ευγενική και διενήργησε τον έλεγχο άμεσα. Απεφάνθη ότι ο δέκτης χρήζει αντικατάστασης και επικοινώνησε με την εταιρεία: η πρώτη απάντηση που μου μεταφέρθηκε ήταν ότι πρέπει να καταβάλλω 49 και να ανανεώσω τη δέσμευση για ένα χρόνο για να προχωρήσουν στην αντικατάσταση. Είπα ευγενικά όχι και έφυγα, στη συνέχεια όμως με κάλεσε και μου είπε ότι θα μου τον αντικαταστήσουν χωρίς χρέωση και χωρίς καμία δέσμευση.

Γράφω τα παραπάνω καθώς πολλές φορές δεν χρειάζεται φωνές και νεύρα, απλά να δοθεί στην εταιρεία λίγος χρόνος για να αντιληφθεί το λάθος της.

Αν μου έδιναν και τον 5001 στα 49 θα πετούσα τη σκούφια μου...