Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ρε παιδιά, όταν είναι στην live εγγραφή και πατήσεις pause παλιά όταν πατούσες το βελάκι αριστερά πήγαινε στην αρχή. Πως γίνεται τώρα?? Πρέπει να κάνεις rw?

Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτό το κόλλημα με το πάτημα του epg? Τον δέκτη τον χρησιμοποιούν και μεγάλοι άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν reset τόσο εύκολα και κάθε λίγο και λιγάκι.

Εγώ σταμάτησα να το πατάω προς το παρόν.

Καλά δεν ειναι και τόσο δύσκολο να βγάλουν βάλουν την πρίζα

Καλησπέρα.
Έχω τον 5001 και η τηλεόρασή μου βγάζει μην για low input resolution.
Έχει κανείς κάποια ιδέα?
Η ποιότητα εικόνας όντως δεν είναι όπως όταν στον 865

Καλησπερα
Μετα την αναβαθμιση του 865 πατωντας για εγγραφη δεν γινεται και πρεπει να κανω επανεκινηση.Αυτο γινεται συνεχεια οταν θελω να κανω
εγγραφη.

Καλησπερα
Μετα την αναβαθμιση του 865 πατωντας για εγγραφη δεν γινεται και πρεπει να κανω επανεκινηση.Αυτο γινεται συνεχεια οταν θελω να κανω
εγγραφη.

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ίσως ξεκολλήσει. Προσοχή ομως με την επαναφορά ίσως χαθούν οι εγγραφές στον δίσκο σου.

Καλησπέρα.
Έχω τον 5001 και η τηλεόρασή μου βγάζει μην για low input resolution.
Έχει κανείς κάποια ιδέα?
Η ποιότητα εικόνας όντως δεν είναι όπως όταν στον 865

Δες λίγο τις ρυθμίσεις ανάλυσης στον δέκτη σε τι επιλογή ειναι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καλησπερα
εγγραφη.

Καλημέρα,
Μετά την αναβάθμιση έχω παρατηρήσει τα εξής (κάποια έχουν αναφερθεί και παραπάνω):
1. Δεν υπάρχει slow motion, όπως πριν ( x1/2 και x1/10 σε FF και RW) και δε μπορείς να μετακινηθείς με το βελάκι (πχ με αριστερό βελάκι-2 ώρες πριν στο τρέχον πρόγραμμα- μόνο με RW).
2. Δεν έχω βρει τις πληροφορίες του 2ου δέκτη.
3. Οι προγραμματισμένες εγγραφές δε φαίνονται σε καρτέλα του Playlist, όπως πριν, παρά μόνο στο TV Guide ψάχνοντας. Υπάρχουν αλλού;
4. Η ποιότητα-ανάλυση της εικόνας μου φαίνεται χειρότερη από πριν (έχω HDMI, 4K τηλεόραση, όπως πριν και στις ρυθμίσεις εικόνας έχω επιλέξει 1080i)
5. Το βασικότερο: Συχνά τα πλήκτρα PAUSE, RW, FF, REC δε λειτουργούν! Ο αποκωδικοποιητής λαμβάνει το σήμα (ανάβει το κόκκινο λαμπάκι) αλλά η εντολή δεν εκτελείται. Συνήθως το πρόβλημα λύνεται με επανεκκίνηση. Σημειωτέον, έχω κάνει 2-3 επαναφορές σε αρχικές ρυθμίσεις, αλλά πλέον έχω μαζέψει κάποιες εγγραφές και δε θέλω να τις χάσω.
Κάποια βοήθεια/ ενημέρωση σχετικά με τα παραπάνω;
Thanks!

3. Υπάρχει επιλογή στο μενού με τις εγγραφές

4 μάλλον η ιδέα σου είναι

5 δεν μου το κάνει

3. Υπάρχει επιλογή στο μενού με τις εγγραφές

4 μάλλον η ιδέα σου είναι

5 δεν μου το κάνει

Όντως, τις βρήκα τις προγραμματισμένες εγγραφές, αν και μου φαίνεται πιο περίπλοκο σε σχέση με το παλιό.
Για slow motion, μετακίνηση με το βελάκι και 2ο δέκτη δεν υπάρχει κάτι, ε;

Πήρε και ο δικός μου 865 την αναβάθμιση που να μην την έπαιρνε ποτέ. Δυστυχώς δεν πρόκειται για αναβάθμιση, αλλά για υποβάθμιση...Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει τα εξής: 1. Η ποιότητα της εικόνας είναι χειρότερη 2. Έχω home cinema και μέσω HDMI δεν δίνει πλέον ήχο dolby digital, αλλά dolby prologic (φυσικά έχω κάνει την σωστή ρύθμιση στο μενού του ήχου, βαζοντας dolby και όχι PCM). Συνδέοντας τον δέκτη με τον ενισχυτή home cinema, από την ομοαξονική ψηφιακή έξοδο, ο ενισχυτής μου γράφει ότι δέχεται σήμα dolby digital, όμως δεν ακούγεται καλά. Πριν την αναβάθμιση και μέσω HDMI και μέσω της ομοαξονικής ψηφιακής εξόδου, είχα πάντα ήχο dolby digital, πολύ καλής ποιότητας. 3. Σβήστηκαν όλες μου οι εγγραφές. 4. Δεν έχω πλέον on demand και απ' ό,τι κατάλαβα από τα γραφόμενά σας, δεν θα έχω και ποτέ, διότι to ιντερνετ μου είναι cosmote. Στην περιοχή μου δεν φθάνουν τα καλώδια της forthnet και έτσι οι ίδιοι μου είχαν προτείνει να μου βάλουν τηλεφωνία-ιντερνετ στον χώρο της εργασίας μου και απλά η εγκατάσταση της nova να γίνει σπίτι μου. Επικοινώνησα μαζί τους, δεν μου δίνουν άλλο δέκτη δωρεάν και όταν τους είπα ότι θα φύγω, μου είπαν ότι θα πληρώσω benalty 167 Ευρώ. Θα φύγω από την nova-forthnet και δεν πρόκειται να πληρώσω κανένα benalty. Αν κινηθούν δικαστικά και μου κάνουν αγωγή, πιστεύω ότι θα δικαιωθώ εγώ.

Από κατάστημα της nova μου έδωσαν για να δοκιμάσω, άλλο δέκτη 865 (μεταχειρισμένο-επισκευασμένο), που και αυτός έχει πάρει την αναβάθμιση, αλλά ούτε αυτός έδωσε ήχο dolby digital. Δοκίμασα στο σύστημά μου, τον δέκτη 831 της μητέρας μου και αυτός έδωσε κανονικά ήχο dolby digital. Άρα αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα δεν το έχει το σύστημά μου, αλλά το έχουν οι 865 και προέκυψε αυτό μετά την αναβάθμιση.

Υπάρχει τρόπος να επιστρέψει ο δέκτης στο προηγούμενο f/w;

Ο δικός μου 865 δεν βγάζει ήχο ούτε μέσω ενισχυτή, ούτε συνδεδεμένος απευθείας στην τηλεόραση και από την τεχνική υποστήριξη αναφέρθηκε ήδη η φράση «είναι εκτός εγγύησης»...

Sent from my iPad using Tapatalk

Υπάρχει τρόπος να επιστρέψει ο δέκτης στο προηγούμενο f/w;

Ο δικός μου 865 δεν βγάζει ήχο ούτε μέσω ενισχυτή, ούτε συνδεδεμένος απευθείας στην τηλεόραση και από την τεχνική υποστήριξη αναφέρθηκε ήδη η φράση «είναι εκτός εγγύησης»...

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσει ο δέκτης στο προηγούμενο λογισμικό. Ο μόνος τρόπος για να έχουμε ξανά τις υπηρεσίες που δικαιούμαστε, είναι να μας δοθεί νέος δέκτης. Και αφού αναφέρθηκε ήδη η φράση «είναι εκτός εγγύησης»...,πρέπει και από εμάς να αναφερθεί η φράση <<παρακαλώ θέλω να με συνδέσετε με το τμήμα διακοπής των υπηρεσιών>>...

Τα παράπονα που έγραψα εδώ σχετικά με την συμπεριφορά του 865 μετά την αναβάθμισή του, τα έγραψα και στην ενότητα <<Nova official support>> του forum και ο υπεύθυνος της ενότητας αυτής, απλά έσβησε το μήνυμά μου, απαξιώντας να μου απαντήσει....Αυτή είναι η συμπεριφορά της Nova, μας θεωρούν σκουπίδια...

Ο διαχειριστής της ενότητας το έσβησε, θεωρώ σωστά γιατί δεν ζητούσες απάντηση από το support, απλά έκανες παράπονα με κάπως ιδιαίτερο τρόπο. Και το thread εκείνο έχει σαφείς όρους που αναφέρονται στην πρώτη του σελίδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο διαχειριστής της ενότητας το έσβησε, θεωρώ σωστά γιατί δεν ζητούσες απάντηση από το support, απλά έκανες παράπονα με κάπως ιδιαίτερο τρόπο. Και το thread εκείνο έχει σαφείς όρους που αναφέρονται στην πρώτη του σελίδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αγαπητέ μου. Είμαι συνδρομητής τους από το 2014 και μέχρι πριν την αναβάθμιση του 865, ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και φυσικά και θα ανανέωνα την συνδρομή μου μόλις αυτή θα έληγε. Όμως όταν δεν σου δίνουν λύση στο πρόβλημα που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν με την υποτιθέμενη αναβάθμιση του δέκτη και απεναντίας σε απειλούν και με πρόστιμο στην περίπτωση που ζητήσεις διακοπή της υπηρεσίας, που δίκαια ζητάς, εφόσον δεν πληρούνται πλέον αυτά που οι ίδιοι υπόσχονται και τα οποία πληρώνεις, ε, τότε λογικά ο τρόπος σου θα γίνει πιο ιδιαίτερος...Απλά νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο.

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Γράψε λοιπόν το αίτημα σου στο official support με τέτοιο τρόπο που να μην αφήνει περιθώρια να μείνεις χωρίς λύση. Το πρόβλημά σου έχει αναφερθεί και από τουλάχιστον ένα άλλο μέλος, οπότε πρέπει να τους γίνει γνωστό και να βρουν λύσεις. Αν δεν θέλουν να σου δώσουν άλλον δέκτη, δεν μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα, τουλάχιστον να μην πληρώνεις την υπηρεσία γι αυτό το διάστημα. Στο κάτω κάτω η επιλογή του ιδιοκτησιακού δέκτη και το πάντρεμα της κάρτας επιλογή τους ήταν.