Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Δεν έχει και τόσο μεγάλη αξία ίσως αλλά αφού μου ήρθε η απορία ας την μοιραστώ μαζί σας!

Όπως έχουμε ξαναπεί στο Multiview η κάθε extra θέαση που θα έχει και HD θα είναι + 5 euro/μήνα.Αν το δει κανείς αναλογικά, θα ισχύει το αντίστοιχο αν κάποιος θέλει να έχει το adult pack σε δυο θεάσεις?

Το adult pack ως γνωστόν είναι 10 euro/ μήνα.Αν κάποιος έχει πάρει στο Multiview δυο ανεξάρτητες θεάσεις και θέλει να έχει και adult pack και στις δύο θεάσεις, θα πληρώνει 10 euro/μήνα για το adult pack στην κάθε θέαση δηλαδή συνολικά 20 euro/μήνα ώστε να έχει adult pack και στις δυο θεάσεις?
Μου ακούγεται πολύ υπερβολικό το ποσόν αυτό μόνο για το adult pack, ακόμα κι αν κάποιος το θέλει και στις 2 θεάσεις.
Έχει κανείς κάποια ιδέα επί του θέματος?

Επίσης όσον αφορά τη σύνδεση των δεκτών στο Multiview,τελικά θα είναι μέσω ομοαξονικού καλωδίου?

Επίσης ξέρει κανείς αν βγούν στον αέρα, και πότε θα βγούν κάποια HD κανάλια με ντοκυμαντέρ που ήδη κάποιοι αναφέρουν ότι τα έχουν δει κλειδωμένα??

Φιλικά,
Μάνος.

Αγόρασε κανείς το PVR δέκτη με την δωρο-επιταγή των 129 ευρώ;
Αν ναι, του έδωσαν το upgrade kit με το 4πλο LNB/καλώδια;

Απάντηση: Nova HD PVR

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.Θα σας δώσω ένα κόλπο πού κάνω έτσι ώστε να φεύγουν οι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Παρατήρησα ότι κάτι γίνεται με το TV GUIDE και γιαυτό έπαψα να το χρησιμοποιώ.Αν πάω στο NOVA SCOPE με ΟΚ καί κάτω βέλος εκεί βγάζει INTERACTIVE SERVICES.Το αφήνω λίγο εκεί μέχρι να μου μαυρίσει η οθόνη (5 -10 δευτ) και τα INTERACTIVE SERV γίνονται τρία από δύο.Μετα πηγαίνω πχ σε novacinema 1 με το ΟΚ καί τα βελάκια και πατώντας το INFO και με χρήση του κάτω βέλους
επιλέγω την ταινά και REC.Ξεχάστε το TV GUIDE.Πήρα την NOVA και τούς είπα μήπως έχουν κανένα λυσάρι Πατάκης αλλά ακόμα τίποτα.......

Σε εσάς ο δέκτης λειτουργεί κανονικά;
Σε εμένα γενικά υπολειτουργεί. EPG όποτε το θυμάται, πάντα τώρα/μετά, mute που στα HD δεν κάνει κάτι, PVR που δεν λειτουργεί, αγαπημένα που δεν μπορείς να τα ταξινομήσεις...

Ειναι πολυ καλο να υπαρχει ενημερωση απο εδω σε οτι αφορα τον δεκτη hd pvr

Ομως εγω θελω να θεσω ενα αλλο θεμα. ολα αυτα που λετε εδω εσεις και οσοι διαβαζουν αυτο το θεμα και συμφωνουν οτι η nova δεν εχει κανει και το καλυτερο....

εχετε μεταφερει τα παραπονα σας στην nova ειτε με τηλεφωνο ειτε με email;;;;

Το ρωταω αυτο γιατι π.χ. οταν τους εκανα παραπονο οτι οι δεκτες HD δεν υποστηριζουν Disecq και πολυ απο εμας το θελουν μου εδωσαν την εντυπωση οτι εγω ειμαι ο μονος μ..λ..κας που παραπονιεμαι... Επισης μου ειπαν οτι αν πολλοι συνδρομητες το εθεταν η εταιρεια θα ειχε αντιδραση αναλογα...

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ FOROUM ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ NOVA:furious3:

Σε εμένα γενικά υπολειτουργεί. EPG όποτε το θυμάται, πάντα τώρα/μετά, mute που στα HD δεν κάνει κάτι, PVR που δεν λειτουργεί, αγαπημένα που δεν μπορείς να τα ταξινομήσεις...

Εικόνα δείχνει; :flipout:

Το "υπολειτουργεί" στην γλώσσα της ΝΟΒΑ σημαίνει ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Βλέπε και το "ALT"!
Ταξινόμηση στα αγαπημένα (στην γλωσσά της ΝΟΒΑ λέγονται μπουκέτα) δεν ζητάω πια! Εδώ φοβάμαι να μην τα (ξανά) χάσω - είτε με κανένα restart είτε με αναβάθμιση του δέκτη!!!

"mute που στα HD δεν κάνει κάτι" - πες ευχαριστώ που έχεις HD !!!Θέλεις και mute!

Εγώ είμαι ευχαριστημένος (πια) με τα (σχεδόν) υπόλοιπα ελεύθερα και μη κανάλια του HotBird μετά την προτελευταία αναβάθμιση 8/10!!!

Δεν βάζω το 10/10 : φοβάμαι να χάσω αυτά που έχω (τα κανάλια) και δεν θελω να (ξανά) περάσω τα αγαπημένα (sorry, μπουκέτα) !!!!

Έτσι, χαρούμενα και ευχαριστημένα ζούμε με την ΝΟΒΑ χέρι-χέρι!

Sorry για ειρωνεία ...

Εικόνα δείχνει; :flipout:

Ναι, δείχνει, και μάλιστα καλύτερη από τον προηγούμενο πανασατ! :a0210:
(Αν περιμένεις 1-2 λεπτά να ξεκλειδώσει η κάρτα όταν τον ανοίγω... :flipout:)

Αν και δεν βρήκα τρόπο να κάνω τον δέκτη να βγάζει σήμα στην εγγενή ανάλυση του καναλιού (ώστε να αναλάβει το upscale η τηλεόραση)...

Βάζεις την ανάλογη επιλογή ανάλυσης στο native.Έτσι η tv (Η phlips;;) αναλαμβάνει το upscale...

Καμία ενημερωση για το Multiview υπαρχει? ποτε θα βγει εμπορικα και χρεωσεις?

Βάζεις την ανάλογη επιλογή ανάλυσης στο native.Έτσι η tv (Η phlips;;) αναλαμβάνει το upscale...

Το δοκίμασα, πάλι 1080 βγάζει. Βασικά και στις 2 επιλογές, δεν αλλάζει κάτι.
Σε εσένα αλλάζει;

Φυσικά στην 9705, σε ποια να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή, στην U20;;;; :flipout:

Μετά θα λέω γιατί έχει τόσο banding η νόβα μαζί με χάλια κίνηση... :flipout:

Καμία ενημερωση για το Multiview υπαρχει? ποτε θα βγει εμπορικα και χρεωσεις?

Τίποτα ακόμα, κάτσε να μπει ο Ιανουάριος και μόλις έχουμε νέα θα τα πούμε...

Το δοκίμασα, πάλι 1080 βγάζει. Βασικά και στις 2 επιλογές, δεν αλλάζει κάτι.
Σε εσένα αλλάζει;

Φυσικά στην 9705, σε ποια να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή, στην U20;;;; :flipout:

Μετά θα λέω γιατί έχει τόσο banding η νόβα μαζί με χάλια κίνηση... :flipout:

Υπονοείς κάτι για την κίνηση των Plasma;;; :flipout::flipout:
Όσον αφορά το native από ότι κατάλαβα προσαρμόζει το Upscale ανάλογα με την ανάλυση της τηλεόρασης.Σε κάθε περίπτωση,για δοκίμασε να δείς 720p υλίκό (novasport hd) και παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις..από 720 σε 1080 να δείς που θα έχεις καλύτερη εικόνα.

Υπονοείς κάτι για την κίνηση των Plasma;;; :flipout::flipout:
Όσον αφορά το native από ότι κατάλαβα προσαρμόζει το Upscale ανάλογα με την ανάλυση της τηλεόρασης.Σε κάθε περίπτωση,για δοκίμασε να δείς 720p υλίκό (novasport hd) και παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις..από 720 σε 1080 να δείς που θα έχεις καλύτερη εικόνα.

Ίσα ίσα που η κίνηση της U20 είναι κίνηση αναφοράς. Μακάρι όλες οι τηλεοράσεις να είχαν τόσο καλή κίνηση... :flipout:

αυτη την κουνουπιερα - θολουρα (οπως θελετε πεστε την)που βλεπουμε ρε παιδια σε γρηγορη κινηση της καμερας σε ποδοσφαιρο κ κυριως στη μακρινη ληψη καμερας, ακομα κ στο NSHD ,ειναι θεμα εικονας ή τηλεορασης? μπορει να διορθωθει?

αυτη την κουνουπιερα - θολουρα (οπως θελετε πεστε την)που βλεπουμε ρε παιδια σε γρηγορη κινηση της καμερας σε ποδοσφαιρο κ κυριως στη μακρινη ληψη καμερας, ακομα κ στο NSHD ,ειναι θεμα εικονας ή τηλεορασης? μπορει να διορθωθει?

Είναι θέμα σήματος η θολούρα στην πολύ γρήγορη κίνηση. Τι εννοείς όμως με "κουνουπιέρα"; Ποια τηλεόραση έχεις;

Είναι θέμα σήματος η θολούρα στην πολύ γρήγορη κίνηση. Τι εννοείς όμως με "κουνουπιέρα"; Ποια τηλεόραση έχεις;

το ιδιο εννοω.αυτη την σκια που δειχνει μεσα στην εικονα σε γρηγορη κινηση οπως γυριζει η καμερα σε μακρινη ληψη.ειδικα με φοντο το χορταρι.samsung 55c8000. στο NGHD δεν την εχω δει σε γρηγορη κινηση της καμερας!