Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

τραγικό αυτό... το έχω πάθει άπειρες φορές που έχουν χαλάσει δίσκοι που είχα κι έγραφα ταινίες και πραγματικά είναι σπαστικό. τι να σου κάνει το reset εκεί, λογικά θα έγινε κάτι και απλά σβήστηκαν. Κραταει κανένα ιστορικό ενεργειών αυτή η συσκευή για να δεις τι μπορεί να έγινε;

καλησπερα παιδια, νεος στην παρεα.... να κανω μια ερωτηση? πουλαω το pvr το παλιο.. δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα, ολα τα εξαρτηματα, σε πολυ καλη κατασταση, 2 τηλεκοντρολ, tv link,lnb 150eyro. k propantos k eleytheri karta...., k oxi pantremeni me to dekti. spanio pleon. an kapoios endiafetai perimeno post. vagelis

k propantos k eleytheri karta

Και λίγα τον δίνεις, η ελεύθερη κάρτα πάει ακριβά. Κάποιος στο ebay από Αγγλία έδινε ελεύθερη κάρτα (ενεργή) για 20 αγγλικές λίρες κι έφτασε στην δημοπρασία κάποια στιγμή να την πουλά 300!!!!

Ναι αλλά εδώ δεν είναι χώρος για αγγελίες !!!!!

Μήπως φίλε Βαγγέλη να άνοιγες μια αγγελία ????

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΑΓΓΕΛΙΑ? ΦΙΛΕ ΝΙΚΟSSS ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ 150. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ 2Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΡΤΑ,ΝΟVA ON DEMAND,GAMES,NOVASCOPE, ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΝΟΒΑ

Βαγγέλη, πας εδώ http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=76 πατάς το κουμπί
newthread.gif
και δημιουργείς την αγγελία σου.

Παράκληση, τα κεφαλαία σημαίνει ότι φωνάζεις, καλύτερα να γράφεις με μικρά γράμματα...

παιδια 2 ερωτησεις θελω να κανω επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος.κατ' αρχην εχω νοβα full pack εχω παρει τον pace χωρις το pvr και εχω το hd ενεργοποιημενο.1 ερωτηση:αν παρω τον αποκωδικοποιητη με το pvr θα χρειαστει να πληρωσω και κατι αλλο η θα εχω το nova plus τζαμπα?2 ερωτηση για να χρησημοποισω το multiview πρεπει να εχω 2 δεκτες?

παιδια 2 ερωτησεις θελω να κανω επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος.κατ' αρχην εχω νοβα full pack εχω παρει τον pace χωρις το pvr και εχω το hd ενεργοποιημενο.1 ερωτηση:αν παρω τον αποκωδικοποιητη με το pvr θα χρειαστει να πληρωσω και κατι αλλο η θα εχω το nova plus τζαμπα?2 ερωτηση για να χρησημοποισω το multiview πρεπει να εχω 2 δεκτες?

1) θα το εχεις δωρεαν

2) Ναι

Παιδια μια ερωτησουλα στον pvr hd μπορεις να γραψεις απο ολα τα καναλια η μονο απο τα nova???

Παιδια μια ερωτησουλα στον pvr hd μπορεις να γραψεις απο ολα τα καναλια η μονο απο τα nova???

λογικα μπορεις να γραψεις ολα τα καναλια που βλεπεις απο τον δεκτη...
απλα πατα να γραψει και δες μονο σου...

λογικα μπορεις να γραψεις ολα τα καναλια που βλεπεις απο τον δεκτη...
απλα πατα να γραψει και δες μονο σου...
φιλε μου δεν εχω τον pvr αλλα σκεφτομαι να τον παρω γι αυτο ρωταω αυτους που τον εχουν.ευχαριστω παντως

Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά του αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865 (για σύνδεση με FullHD LCDμέσω HDMI), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί πολλά σχόλια από χρήστες που να αναφέρονται στην απόδοση και λειτουργία του 865 (με την τρέχουσα έκδοση λογισμικού).

Συγκεκριμμένα, ενδιαφέρομαι για εμπειρίες χρηστών σχετικά με:
- Λειτουργία / προγραμματισμός εγγραφής.
- Προβλήματα με το λογισμικό (πάγωμα, restart, ...).
- Απόδοση σε σχέση με τον
NovaBox HD 831.

Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, θα ήταν πολυ χρήσιμο (τουλάχιστον για εμένα).

Ευχαριστώ

Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά του αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865 (για σύνδεση με FullHD LCDμέσω HDMI), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί πολλά σχόλια από χρήστες που να αναφέρονται στην απόδοση και λειτουργία του 865 (με την τρέχουσα έκδοση λογισμικού).

Συγκεκριμμένα, ενδιαφέρομαι για εμπειρίες χρηστών σχετικά με:
- Λειτουργία / προγραμματισμός εγγραφής.
- Προβλήματα με το λογισμικό (πάγωμα, restart, ...).
- Απόδοση σε σχέση με τον
NovaBox HD 831.

Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, θα ήταν πολυ χρήσιμο (τουλάχιστον για εμένα).

Ευχαριστώ
+1

Έχω τον PVR. Αυτά που βλέπω εγώ είναι μεγάλος χρόνος εκκίνησης (ο δέκτης ξεκινά από την αρχή), και μεγάλη αναμονή να δεις την 1η εικόνα (2-3 λεπτά σύνολο από όταν ανοίγεις τον δέκτη). Το PVR δεν λειτουργεί καθόλου αν δεν συνδέσεις και την 2η δορυφορική είσοδο, ακόμα και για αυτό που βλέπεις.
Το EPG είναι άκρως προβληματικό, αργεί να φορτώσει, και όταν το κάνει έχει πληροφορίες μόνο για το τρέχων και το αμέσως επόμενο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει ημερήσιο/εβδομαδιαίο EPG. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κανένα update για τον δέκτη, το λογισμικό που φέρει αναφέρει Σεπτέμβρη του 2010.
Όταν είναι ανοικτός, δεν κάνει επανεκκινήσεις, όταν είναι σε standby κάνει. Το ρολόι στην πρόσοψη λειτουργεί για μερικά λεπτά όταν τον κλείνεις, και μετά εξαφανίζεται. Δεν μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου μπουκέτα (εμφανίζονται δυσλειτουργίες με το EPG), και αν το κάνεις, δεν μπορείς να αλλάξεις την σειρά.
Για να ξεκινήσει να φορτώνει το EPG, πρέπει να κάνεις zapping στα cinema, μέχρι να κατέβει το 1ο κανάλι (αν δεν το κάνεις δεν φορτώνει EPG).
To mute δεν λειτουργεί στα HD κανάλια, και μερικές φορές (σπάνια) ο δέκτης ξεκινά στραβά (χωρίς ήχο, με παραμορφωμένο ήχο, χωρίς εικόνα) και χρειάζεται reset από το κουμπί της πρόσοψης. Όταν δεν βγάζει εικόνα, συνήθως με zapping σε κανάλι HD φέρνει την εικόνα. Μερικές φορές αν ο δέκτης ανοίξει πριν την τηλεόραση η εικόνα είναι μωβ ή πράσινη, και θέλει restart ο δέκτης.

Έχω την εντύπωση ότι τα ίδια ισχύουν και για τον 831, σωστά;

παιδια, ο δεκτης πρεπει να ειναι συνεχεια ανοικτος. δεν ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου, αλλα εχω τον pvr3001...δεν τον εχω κλεισει ποτε (2-3 χρονια τωρα) και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. τωρα για το προβλημα του εβδομαδιαιου EPG δεν το γνωριζω, αλλα ετσι θα ειναι οπως λεει ο φιλος.
Απο ποιοτητα εικονας πώς παει ο pvr HD 865?
Κανενα νεο για το Multiview υπαρχει? ή το φαγε η μαρμαγκα και αυτο.....!
Οι φημες λεγαν για Ιανουαριο, αλλα τιποτα μεχρι τωρα.