NovaGO

Status
Not open for further replies.
Για οσους δεν μπορειτε να εχετε την υπηρεσια λογω root στο κινητο ή στο tablet forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647

ρε παιδιά επειδη δεν βρισκω ακρη μηπως μπορει καποιος να μου πει γιατι παιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα μου λεει το εξης μηνυμα οτι το nova πάει προς το παρον δεν υποστηριζεται απο την συσκευη.το laptop εχει windows xp, και με το παλιο plugin επαιζε κανονικα , το ειχα συνδεσει και στην τηλεοραση.υπαρχει περιπτωση να ξαναπαιξει;

Last edited:
οσο αναφορα το θεμα σηματος του novago σε εξωτερικη οθονη,εχουμε 1000πει οτι το προγραμμα κλειδωνει.
παιζει μονο στην οθονη της συσκευης που ειναι εγκατεστημενο το Plugin.δεν δινει σημα απο καμια εξοδο.

slide_pc.jpg

ρε παιδιά επειδη δεν βρισκω ακρη μηπως μπορει καποιος να μου πει γιατι παιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα μου λεει το εξης μηνυμα οτι το nova πάει προς το παρον δεν υποστηριζεται απο την συσκευη.το laptop εχει windows xp, και με το παλιο plugin επαιζε κανονικα , το ειχα συνδεσει και στην τηλεοραση.υπαρχει περιπτωση να ξαναπαιξει;
Να διαβάσεις το πρώτο μήνυμα του θέματος. Μη λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα...

παιδια καλησπερα,εντελως ξαφνικα και χωρις κανεναν λογο ,ενς εβλεπα κανονικα τις υπηρεσιες novago μου εβγαλε οτι απενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος και να επικοινωνησω με τα τηλεφωνα της nova,εχει ξαναγινει αυτο? και αν ναι τι πρεπει να κανω? ευχαριστω εκ των προτερων

στείλε το μήνυμα σου στο nova official support εδώ στο avclub να σε βοηθήσουν

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NovaGO

Ωραία και αν τον έχεις αλλάξει και δεν τον θυμόμαστε άπλα την πατάς και δεν βλέπεις ξανά, γιατί έχω μια συσκευή καινούργια και δεν η αρχική που το είχα κάνει το κωδικό.....γιατί η παλιά συσκευή έσπασε....

Βασικά πρέπει να μπουν αρχικά όλα τα novasports και βλέπουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν βάλει τα novasports 4 & 7...

Last edited by a moderator:

Συμπεριφορά προηγούμενης δεκαετίας, όπου τα Mac δεν είχαν τόσο "μεγάλο" μερίδιο αγοράς...

Ενώ τώρα έχουν; To 8% παγκοσμίως δε το λες μεγάλο. Στην Ελλάδα λογικά είναι ακόμα παρακάτω.

If you go Mac, you don't go back! Τέλος!

Πάντως για να δεις ότι δεν είμαι "κολλημένος", είμαι σίγουρος ότι φταίει η Apple που δεν έχει βγει κάποιο pluggin για Mac, μιας και δεν είναι τόσο εύκολο να αναπτύξεις προγράμματα για την πλατφόρμα της (και δεν εννοώ τεχνικά).

Γιατί δεν κυκλοφορεί ένα app για Mac, να τελειώνουμε?

Οντως ενα app στο app store του mac os ακουγεται πολυ πιο ευκολο απο οτι plug in και πρασινα αλλογα

Status
Not open for further replies.