NovaGO

Status
Not open for further replies.
για novago λεω, μου ειπε θα εχω για 2 συσκευες, δεν ισχυει αυτο?

μαλιστα, δηλαδη ψεματα μου ειπε για να κερδισουν πελατη, καλα παμε (εκτος και αν δε γνωριζε που οφειλε)

Ή εκτός και αν πλέον κάνουν επιλεκτικά την προσφορά για τις δύο συσκευές σαν extra bonus στην συνδρομή

οτι και να ειναι παιδια το ακυρωσα, ευχαριστω!!

Τι ακριβώς ακυρωσες? Εγκυκλοπαιδικα ρωτάω.
Edit :Άκυρο το διάβασα στο άλλο νήμα των προσφορών Νοβα.

Πότε θα γίνει η επαναφορά των 2-3 συσκευών με τον περιορισμό θέασης μόνο στη μια;έχουμε κάποια πληροφορία;

Re: Απάντηση: NovaGO

Καλησπερα,
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες του θεματος,αλλα εχω το εξης προβλημα.Μπαινοντας στο Portal του novago,κανω login κανονικα,επιλέγω να δω Live tv,φορτώνει,παιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα μου πεταει το εξης μηνυμα: novagoproblem.jpg .Ο υπολογιστης ειναι intel core duo στα 2,2 Ghz,x86 , 3G RAM και καρτα οθονης ΑΤΙ RADEON HD 4300/4500.Δεν νομιζω οτι δεν εχω τις ελαχιστες απαιτησεις συστηματος λοιπον.Που μπορει να ειναι το προβλημα λοιπον?

ΥΓ.Μονο στον ΙΕ μπορω να κανω log iin. Σε chrome & firefox,μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το plugin,το κατεβαζω το εγκαθιστω,κανω επαννεκινηση και μου πεταει παλι μηνυμα οτι πρεπει να το εγκαταστησω,κ.ο.κ. !!!

Είναι laptop ή desktop; Αν είναι desktop, τότε δεν υποστηρίζεται. Αν είναι laptop, είτε έχεις ενεργοποιημένη κάποια εξωτερική οθόνη είτε έχει κάποια ασυμβατότητα.

Ξέρει κανένας αν παίζει σε Virtual Machine, π.χ. Virtualbox;

Καλησπερα,
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες του θεματος,αλλα εχω το εξης προβλημα.Μπαινοντας στο Portal του novago,κανω login κανονικα,επιλέγω να δω Live tv,φορτώνει,παιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα μου πεταει το εξης μηνυμα: View attachment 102847 .Ο υπολογιστης ειναι intel core duo στα 2,2 Ghz,x86 , 3G RAM και καρτα οθονης ΑΤΙ RADEON HD 4300/4500.Δεν νομιζω οτι δεν εχω τις ελαχιστες απαιτησεις συστηματος λοιπον.Που μπορει να ειναι το προβλημα λοιπον?

ΥΓ.Μονο στον ΙΕ μπορω να κανω log iin. Σε chrome & firefox,μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το plugin,το κατεβαζω το εγκαθιστω,κανω επαννεκινηση και μου πεταει παλι μηνυμα οτι πρεπει να το εγκαταστησω,κ.ο.κ. !!!
Φίλε,αν μιλάς για laptop,δοκίμασε να κάνεις πρώτα απεγκατάσταση το plugin και κάνε επανεκκίνηση.Μετά την επανεκκίνηση άνοιξε τον chrome,μπες στο portal και κάνε τώρα εγκατάσταση το plugin.Λογικά πρέπει να σου παίξει κανονικά.

Είναι laptop ή desktop; Αν είναι desktop, τότε δεν υποστηρίζεται. Αν είναι laptop, είτε έχεις ενεργοποιημένη κάποια εξωτερική οθόνη είτε έχει κάποια ασυμβατότητα.
καλησπερα.και σε μενα το ιδιο κανει.laptop ειναι.πως να απενεργοποιησω την εξωτερική οθόνη και οταν λες για κάποια ασυμβατότητα τι ενοεις?
ευχαριστω προκαταβολικα!

Καλημέρα, έχω συνδέσει το ipad σαν συσκευή για το novago και λόγω του ότι είναι jailbreak δεν παίζει, το ερώτημα αν γνωρίζει κάποιος είναι, κάνοντας restore στο ipad θα πρέπει να κάνω και reset τις συσκευές η βλέπει το UDID και θα παίξει κανονικά ?

Παιδιά υπάρχει περίπτωση έστω και μικρή να παίζει σε desktop???? Δεν έχω άλλη εναλλακτική...

Status
Not open for further replies.