Dark-Shadow
New member
- 6 April 2014
- 5
Καλησπέρα παιδιά. Αυτό με τις 2-3 συσκευές ποτε θα το εφαρμόσουν? Επίσης για jailbroken iphone έχει δοκιμάσει κανεις το Officer η το TSProtector? Ευχαριστώ
ζήτησα reset λογω φορμάτ και μου απάντησαν ότι πρέπει να κλείσει ο μήνας απο την τελευταία ανανέωση για να μου το κάνουν.Ζητάς reset. Στείλε μήνυμα στο Official Support εδώ στο νήμα της Νοβα.
εχουμε κανενα νεο για MAC ή προσβαση απο MAC με vmware ή parallels ?
Το συγκεκριμένο προειδοποιητικό μήνυμα βγαίνει σε πάρα πολλούς υπολογιστές, αν όχι σε όλους (το έχω δει να εμφανίζεται ακόμα και σε 2πύρηνους ή 4πύρηνους τελευταίας τεχνολογίας) και φυσικά το novago παίζει κανονικά.Παιδιά σε ένα laptop dell latitude d 610 με win 7 ram 1 gb όταν πάω να περάσω το plugin της nova go μου βγάζει αυτό το μήνυμα:" The configuration of your computer's is insufficient to play some media program." Τι μπορώ να κάνω;Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ
Το ότι κράσαρε το plugin δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι δεν επαρκούν οι προδιαγραφές του laptop σου.Φίλε foufoutos7 ολα ταιριάζουν με τις προδιαγραφές της novago,Σε μένα πάντως μου έβγαλε το μήνυμα,το αγνόησα όπως και άλλοι πολλοί,αλλά μόλις έκανα login κράσαρε το plugin και τέλος η συσκευή για ένα μήνα.Σε επικοινωνία μαζί τους δεν ήξεραν να μου πούν τίποτα.Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.