NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά. Αυτό με τις 2-3 συσκευές ποτε θα το εφαρμόσουν? Επίσης για jailbroken iphone έχει δοκιμάσει κανεις το Officer η το TSProtector? Ευχαριστώ

Μια από αυτές τις μέρες θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω android σε κάποιο pc ή laptop. Ίσως να παίξει στην hdmi...
Εκτός και το έχει δοκιμάσει κανείς...

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Ζητάς reset. Στείλε μήνυμα στο Official Support εδώ στο νήμα της Νοβα.
ζήτησα reset λογω φορμάτ και μου απάντησαν ότι πρέπει να κλείσει ο μήνας απο την τελευταία ανανέωση για να μου το κάνουν.

Παιδιά σε ένα laptop dell latitude d 610 με win 7 ram 1 gb όταν πάω να περάσω το plugin της nova go μου βγάζει αυτό το μήνυμα:" The configuration of your computer's is insufficient to play some media program." Τι μπορώ να κάνω;Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ

εχουμε κανενα νεο για MAC ή προσβαση απο MAC με vmware ή parallels ?

Daimonios δες αν υποστηριζει τα παρακατω Video Card DirectX 9+ compliant (min. 64MB)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά στο Nova Official Support , και προσωπικά το Αλέξη , για την εξυπηρέτηση και βοήθεια στο πρόβλημα που είχα , παρ' όλο
που μάλλον έγινα περισσότερο του δέοντος φορτικός .

Φίλε Geoav75 με τι τρόπο μπορώ να το ελέγξω;Εχω gr windowsΠου να πάω;Ευχαριστώ πολύ

@ daimonios
αν το laptop σου είναι αυτό:
http://www.notebookreview.com/notebookreview/dell-latitude-d610-review-pics-specs/

θεωρητικά έχεις κάρτα γραφικών αυτή : http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-X300.2172.0.html που υποστηρίζει DirectX 9 (στα κατώτερα όρια μάλλον, λόγω 64Μ)

αλλιώς δες στις ιδιότητες τι κάρτα γραφικών έχεις και ψάξε στο google για τα χαρακτηριστικά της.
Πάντως σε πολλούς που τους βγάζει αυτό το μήνυμα τελικά παίζει κανονικά. Δες το.
Αν θες βάλε και λίγη μνήμη παραπάνω, τα 7άρια θα σε ευγνωμονούν :grandpa:

Last edited:
Παιδιά σε ένα laptop dell latitude d 610 με win 7 ram 1 gb όταν πάω να περάσω το plugin της nova go μου βγάζει αυτό το μήνυμα:" The configuration of your computer's is insufficient to play some media program." Τι μπορώ να κάνω;Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ
Το συγκεκριμένο προειδοποιητικό μήνυμα βγαίνει σε πάρα πολλούς υπολογιστές, αν όχι σε όλους (το έχω δει να εμφανίζεται ακόμα και σε 2πύρηνους ή 4πύρηνους τελευταίας τεχνολογίας) και φυσικά το novago παίζει κανονικά.
Πήγαινε στο laptop σου και επέλεξε "Ο Υπολογιστής Μου" -> Δεξί Κλικ -> Ιδιότητες και διάβασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματός σου.
Μετά πήγαινε στη σελίδα με τα FAQ εδώ και διάβασε τη 13η σημείωση που αναφέρεται στα κατώτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα laptop για να δει novago.
Αν λοιπόν το δικό σου έχει ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά, τότε συνδέσου (login) με την υπηρεσία και δες κανονικά.
Αν όχι, μην συνδεθείς γιατί θα δηλωθεί τσάμπα και θα δεσμευτεί για 1 μήνα μια συσκευή που δεν θα μπορεί να παίξει την υπηρεσία, οπότε θα πρέπει να βρεις κάποια άλλη συμβατή συσκευή (laptop, κινητό, tablet) για να δεις.

Φίλε foufoutos7 ολα ταιριάζουν με τις προδιαγραφές της novago,Σε μένα πάντως μου έβγαλε το μήνυμα,το αγνόησα όπως και άλλοι πολλοί,αλλά μόλις έκανα login κράσαρε το plugin και τέλος η συσκευή για ένα μήνα.Σε επικοινωνία μαζί τους δεν ήξεραν να μου πούν τίποτα.Ευχαριστώ

Σήμερα είχε η nova το Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου στο βόλλευ στο novasports 7 με συνέπεια να ακυρώνει τη θέαση στο go.
Και εκείνη την ώρα τα κανάλια novasports 1,2 έπαιζαν κονσέρβα.
Άρχισε τις γυφτιές όπως και με την επίγεια του έβαζε τα καλά παιχνίδια στο novasports 2.

Φίλε foufoutos7 ολα ταιριάζουν με τις προδιαγραφές της novago,Σε μένα πάντως μου έβγαλε το μήνυμα,το αγνόησα όπως και άλλοι πολλοί,αλλά μόλις έκανα login κράσαρε το plugin και τέλος η συσκευή για ένα μήνα.Σε επικοινωνία μαζί τους δεν ήξεραν να μου πούν τίποτα.Ευχαριστώ
Το ότι κράσαρε το plugin δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι δεν επαρκούν οι προδιαγραφές του laptop σου.
Μπορεί να το μπλοκάρει το antivirus (αν και θυμάμαι ότι έχεις γράψει πως δεν χρησιμοποιείς antivirus) ή το firewall ή οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα.
Αν π.χ. το δοκίμασες με Internet Explorer που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, δοκίμασε και σε άλλον browser, όπως π.χ. τον Chrome.
Επίσης, στις προδιαγραφές του NovaGO για τις Intel συσκευές υπάρχει αναφορά μόνο σε Pentium και ξέρω ότι πολλά Dell Laptops δεν έχουν Pentium, αλλά Centrino. Ίσως κι αυτό να παίζει το ρόλο του και μόνο εσύ ξέρεις τι επεξεργαστή φοράει το μηχάνημά σου.
Όπως βλέπεις υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες και κάποιοι από αυτούς (αν πρόκειται για προγράμματα) μπορούν να ξεπεραστούν.
Πάντως, σε θυμάμαι που κατά καιρούς έχει παραπονεθεί πολλές φορές για την υπηρεσία (κολλάει το sreaming, κρασάρει το plugin κτλ.) και με διαφορετικούς Η/Υ, οπότε σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ένας κοινός παράγοντας σε όλα αυτά που επηρεάζει τη σωστή λειτουργία του NovaGO.

καλησπερα στην παρεα, επειδη εχω χασει επισοδια ας μου πει λιγο καποιος ποσα κλειδια δεινει τωρα η νοβα?

Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "κλειδιά";
Αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία NovaGO, μπορείς να δηλώσεις, κάνοντας login, μία συμβατή συσκευή (laptop, smartphone, tablet), την οποία έχεις δικαίωμα να αλλάζεις/μηδενίζεις ανά 30 ημέρες.

Status
Not open for further replies.