NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ειπαμε οτι αν εχει mobile wifi η αν κανεις κινητο hotspot δουλευει

παιδιά καλημέρα αυτό γίνεται μόνο με τον κωδικό χρήστη και τον αριθμό κάρτας ή θέλει κάτι άλλο για να δω στο ταβλετ μου?

Κάποιο android pc που να δουλεύει ακομα και να ειναι δοκιμασμένο υπάρχει; Κατα προτίμηση από Ελλάδα....

Η γνώμη μου είναι μην κάνετε τέτοιες αγορές γιατί θα κόψουν την πρόσβαση σε rooted συσκευές και μετά αντίο.

Το root δεν ειναι κατι περισσότερο απο read/write rights σε system files. Ακομη και να βρεθει κάτι που υποτυπωδώς να μην το επιτρεπει να τρεξει, αυτο σχετικά ευκολα μπορει να αλλαχθει.

Πόση ώρα παίρνει να τελειώσει η διαδικασία reset συσκευών;

Τι να την κάνεις την novago όταν το 90% των Ελλήνων δεν έχουν στο λαπτοπ γνήσια wπndows και συνεπώς δεν παίζει?

Θες να πεις οτι διαβαζει οτι δεν ειναι γνησια τα windows και σταματαει να παιζει? Πρωτη φορα το ακουω αυτο!

Είχα desktop και σταμάτησε να παίζει 'οπως ξέρετε.Αναγκάσθηκα να αγοράσω laptop και μολις πήγα δώ novago δεν έπαιζε.Πήρα τηλεφωνο την nova και εκεί μου το ειπαν.Μη σας φαίνεται παράξενο.Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που δεν έχει γνήσια windows.

Last edited by a moderator:
Χα... Και περιμενεις απαντηση στ'αληθεια? :-p . Φιλε δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες. Πιο πολυ σε δικαιολογια του τεχνικου που δεν ηξερε τι αλλο να πει μου φερνει παρα σε πραγματικοτητα.

@daimonios μου ετυχε και εμενα. μου εφερε ενας φιλος το laptop του να του κανω format επειδη δεν επαιζε και στην εξυπηρετηση λογο του ειπαν οτι φταινε τα windows.
απο τι καταλαβα το προβλημα ειναι με την οθονη. το plugin δεν την αναγνωριζει ως οθονη laptop (ο φιλος εχει compaq)
του περασα το παλιο plugin που παιζει και σε desktop και σε ΤV και λειτουργουσε μια χαρα, αλλα τωρα με το καινουργιο plugin πρεπει να πηρε μπαλες παλι.
αλλαξα τους drivers της οθονης μπας και... αλλα μετα οταν ανοιξα τo novago που ελεγε οτι εχω ξεπερασει της συσκευες (omg&3lol) ετσι γυρισα στο παλιο driver.
γενικα με την εξυπηρετηση μην μιλατε γιατι δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα. χασιμο χρονου. εδω δεν ξερουν τι κανει το diseqc με το novago θα τα βαλουνε.
πηγαινε μια στο συστημα τον windows και πες μου το ονομα της οθονης του laptop πως φαινεται.

:violent-smiley-030:

Last edited:
Οπως εχω πει παλαιοτερα, το novago εχει προσβαση στο αναγνωριστικό των windows (PID). Πιθανολογω πως πλεον κάτι κάνει με αυτό. Σε σπασμενα win οπου δε μπορεις να εχεις προσβαση σε αυτο; Ή που ειναι το ίδιο για ολα τα crack; Don't know..

Status
Not open for further replies.