NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Κάνε προσωρινά disable το antivirus/firewall που έχεις και ξαναπροσπάθησε!
Ρίξε και ένα βλέφαρο εδώ αν δεν βρεις άκρη --->> http://answers.microsoft.com/en-us/...currentv/5c7657d9-5b61-4fcd-895a-ea94454c6d57

Ευχαριστω φιλε μου αλλα με antivirus/firewall δεν πετυχα κατι. Οτι εχει να κανει registry το φοβαμαι. Εχει να προτεινει καποιος κατι?
Θυμιζω οτι προσπαθησα να εγκαταστησω το τελευταιο plugin σε laptop windows 7 οπου μεχρι τωρα ειχα το παλιο και λιγο πριν τελειωσει η εγκατασταση εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να ανοιξει το HKEY_LOCAL_MACHINE32\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cu rrentVersion\SharedDLLS.
Ευχαριστώ

Last edited:
Αφου το εβγαλε το μηνυμα αυτο σταματησε η εγκατασταση? Ολοκληρωθηκε? Εβγαλε καποιο αλλο μηνυμα? Εκανες restart ?

Last edited by a moderator:
ειχα το παλιο εγκατεστημενο και πηγα να εγκαταστησω το τελευταιο. Λιγο πριν τελειωσει η εγκατασταση εβλαλε το μηνυμα και ακυρωθηκε. το εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα τιποτα.

Δοκιμασες να κανεις απεγκατασταση πρωτα το παλιο? Να εχεις κλειστα ολα τα παραθυρα browser?

Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω κάτι αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια απάντηση. Τα renewals των συσκευών γίνονται ανα 30 μέρες ή ανα ημερολογιακό μήνα. Δηλαδή αν έκανα reset την Κυριακή 30/3 μπορώ να ξανακάνω σήμερα που άλλαξε ο μήνας ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με το που θα βάλουν σε εφαρμογή τη νέα πολιτική (δηλωμένες 2-3 συσκευές για μη ταυτόχρονη θέαση) και με τη βάση δεδομένων που ήδη υπάρχει από την προηγούμενη πολιτική, θα είναι σε θέση πάντως να δουν ποιοι "καταχράστηκαν" αρχικά την υπηρεσία ...δεν είναι δύσκολο! Και καλά θα κάνουν κιόλας, αν είναι να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση, αργά ή γρήγορα...

Απορια. Να μην υπαρχει ταυτοχρονη θεαση σε σπιτι και mobile συσκευη ή το θεμα ειναι να μην υπαρχει ταυτοχρονη θεαση σε πανω απο 1 mobile συσκευη? Γιατι αν ο ενας ειναι δουλεια και βλεπει απο λαπτοπ ή ταμπλετ και η γυναικα ειναι σπιτι και βλεπει καμια ταινια (γιατι φυσικα μονο ο ενας στους 2 δουλευει πλεον) τι γινεται?

Να μην υπάρχει ταυτόχρονη θέαση σε πάνω από μία συσκευή. Αυτός που είναι σπίτι κάνει το αυτονόητο.... Βλέπει Νόβα, στην τηλεόραση...
Εκτός αν δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου.

Δηλαδή θα μπορεί ο αδερφός μου να βλέπει nova στην τηλεόραση και εγώ στο λαπτοπ ταυτόχρονα;

@kwsf Δεν είχε τεθεί ποτέ τέτοιο θέμα.
Αλλοίμονο, αν μία από τις "συσκευές" ήταν ο ΚΑΟΝ...
Μην τα μπερδεύεται τα πράγματα, το ΝοvaGO και οι εκάστοτε περιορισμοί του, έχουν να κάνουν με τις συσκευές (τηλέφωνο, laptop, tablet) και μόνο.

nvianitakis καλα το καταλαβες το σκεπτικο μου. Απλα αναφερθηκε κι αυτο αρκετα νωριτερα στο νημα ως λυση για να μην υπαρχουν κλεφτες κι αναρωτηθηκα αν θα ακολουθησουν αυτην την πρακτικη οι της Nova.

Και ρωτάω εγώ τώρα, αν είχαμε 1 android mini pc θα δούλευε κανονικά ή θα το έβλεπε σαν pc και θα το έκοβε. Έχει κανείς να το δοκιμάσει?

Παιδιά στο τηλεφωνο μου εχω Android 4.1αν βάλω rootαρισμενη 4.2( official δεν εβγαλαν για το μοντέλο μου) θα παίξει το novago;

Παντως η κυρια ιδεα της διαφημισης να βλεπεις νοβα απο laptop, tablet η smartphone οδηγει σε 3 συσκευες που ειναι και το πιο λογικο.

Αντε αυτά είναι νέα, γιατι και εγω θελω να το βαλω σε 3 συσκευες χαχα (νομιζω οτι ειναι ο ιδανικος αριθμος)

Αλλα εχω αυτο το παραπονο με το 4g. Εχω πακετο με 5gb και δεν μπορω να βλεπω... (εστω αυτες τις λιγες φορες που θα χρειαστει)

Status
Not open for further replies.