NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν εκοψαν το vm αυτο καθ'αυτό. Απλα εχει αναγνωριστικά desktop και καπου εκει θα κολλαει. Δε ξερω τι γινεται με parallels, αλλα δεν εχω διαθεσιμες συσκευες για να το δοκιμασω.

ουτε με Parallels παιζει....

Αν ειναι σε Laptop πως εχει αναγνωριστικα desktop? Δεν εχει εξοδο της καρτας γραφικων σε οθονη, αν δεν κανω τοσο σοβαρο λαθος, που ειναι και ο λογος που χτυπαει σε pc!

Αναφερομουν σε macbook pro που ανεφερε καποιος. Το vm ειναι ενας διαφορετικος υπολογιστης με δικο του εικονικό hardware μεσα στον mac ή και το win laptop. Το τι είναι λοιπον ο "ξενιστης" λαπτοπ δεν εχει τοση σημασια, όσο πως εχει ρυθμιστει η virtual machine σου. Πριν, μπορω να σου πω ο,τι το plugin "εβλεπε" mac addresses και το αναγνωριστικό των windows. Τωρα προφανως χρησιμοποιουν και τα wmi classes, ενδεχομενως και καποιον ελεγχο οπως η υπαρξη μπαταριας, pcmcia κτλ.

Φιλε μου αυτο προσπαθω να καταλαβω. Γιατι να το κανουν αυτο αφου ηδη ειχαν κοψει τα pc με τον τροπο που δουλευε το plugin? Τι εχουν να κερδισουν με αυτο το plugin που κοβει και τη χρηση macbook που δουλευε μεχρι τωρα, εστω και με πλαγιο τροπο?

Επειδη ο πλαγιος τροπος μπορουσε να χρησιμοποιηθεί και για αλλους σκοπους, διαφορετικούς απο ό,τι ειναι προορισμένη η υπηρεσια. Πιστευω παντως πως θα λυθεί το ζητημα. Ασε που osx και plugins δε πανε παντα καλά, οποτε ευελπιστω σε dedicated app που θα ειναι πολυ πιο σταθερο απο τα windows.

Λοιπόν, πολύ σύντομα θα έχουμε υποστήριξη για MacOS.
Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι προσανατολιζονται στην μια ενεργή συσκευή, σε ένα πλήθος 2-3, τη φορά και λογικά θα γίνει αρκετά σύντομα.
Επίσης θα προστεθούν παιδικά και ντοκιμαντέρ.
Τα cinema θα παραμείνουν ως έχουν, στην μορφη on demand.
@Geoav75 το πρόβλημα με το Mac και το VMware, έχει να κάνει με το VMware ως πρόγραμμα. Μάλιστα σε μια συζήτηση που είχα κάνει με το support στο parallels, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις "χαρακτηριστικα laptop, παρόλο που το δουλεύεις σε laptop.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο VM

Last edited:
Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι προσανατολιζονται στην μια ενεργή συσκευή, σε ένα πλήθος 2-3, τη φορά και λογικά θα γίνει αρκετά σύντομα.

Πάλι καλά...απ' το ολότελα...

Nvianitakis, το καταλαβαινω αυτο που λες και το ξερω κι εγω, απλα απο τη στιγμη που δουλευε εως τωρα μου κανει εντυπωση που εφτιαξαν ενα plugin που εκοβε τη λειτουργια του vm σε osx. Εκτος κι αν εχω καταλαβει λαθος οτι δουλευε σε vm σε osx.
Anyway, αν το φτιαξουν να δουλευει απ'ευθειας ακομα καλυτερα για τους κατοχους macbook.

Συνέχεια υπάρχει ανανέωση, στο plugin, δεν βγήκε κάποιο ειδικά για το VMware, απλά τα τελευταία κλειδώματα, επηρέασαν και το VM. Δουλεύω μια χαρά, δεν είχες καταλάβει λάθος.

μελλοντικα θα μπορουμε να δουμε και απο tablet η σταθερο και οχι να δηλωνουμε συνεχεια μια συσκευη ;

Θα έχεις δηλωμενες 2-3, αλλά μόνο σε μια θα μπορείς να βλέπεις. Δεν θα μπορείς να βλέπεις παράλληλα σε 2 ή περισσότερες.

απλά το λογικό είναι να θέσεις ως προτεραιότητα να προσπαθήσεις να εντάξεις περισσότερους στην υπηρεσία σου και όχι να αποκλείσεις τους ήδη αφού υπήρχε η άκρη με VM ή Parallels.

Φίλε nvianitakis δεν κατάλαβα αυτό …
Μάλιστα σε μια συζήτηση που είχα κάνει με το support στο parallels, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις "χαρακτηριστικα laptop, παρόλο που το δουλεύεις σε laptop.

Re: Απάντηση: NovaGO

Θα έχεις δηλωμενες 2-3, αλλά μόνο σε μια θα μπορείς να βλέπεις. Δεν θα μπορείς να βλέπεις παράλληλα σε 2 ή περισσότερες.

Μια χαρα ακούγεται. Θα μπορουμε να βλεπουμε σε σταθερο γιατι πχ στο σπιτι εγω εχω σταθερο και στο μαγαζι λάπτοπ

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

απλά το λογικό είναι να θέσεις ως προτεραιότητα να προσπαθήσεις να εντάξεις περισσότερους στην υπηρεσία σου και όχι να αποκλείσεις τους ήδη αφού υπήρχε η άκρη με VM ή Parallels.

Φίλε nvianitakis δεν κατάλαβα αυτό …

Το VMware και το parallels, ήταν παράπλευρη "απώλεια του κλειδώματος του plugin και όχι ο καθ'αυτός αποκλεισμός. Άλλωστε δεν υποστηρίζεται επίσημα η λύση που είχαμε. Επίσημα θα υποστηριχθούν τα Mac OS πολύ σύντομα.

Είχα ρωτήσει το support των Parallels, αν μπορούσα κάπως να "δηλώσω" (όταν έστηνα το parallels ως εφαρμογή στο Mac μου) , τον χαρακτηρισμό "laptop", αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. Με τον τρόπο αυτό θα είχα "Windows laptop" μέσα στο Mac και θα δούλευε το plugin.

Μια χαρα ακούγεται. Θα μπορουμε να βλεπουμε σε σταθερο γιατι πχ στο σπιτι εγω εχω σταθερο και στο μαγαζι λάπτοπ

Δεν θα αλλάξει κάτι για τα Pc. Επίσημα θα υποστηρίζεται μόνο ότι το φορητό.

Αντε επιτελους, τουλαχιστον ακουν τα παραπονα του λαου. 2-3 συσκευες και διαλεγεις οποια θελεις καθε φορα. Αυτες ειναι σωστες δουλειες...

Re: Απάντηση: NovaGO

Λοιπόν, πολύ σύντομα θα έχουμε υποστήριξη για MacOS.
Επίσης θα προστεθούν παιδικά και ντοκιμαντέρ.
Τα cinema θα παραμείνουν ως έχουν, στην μορφη on demand.
@Geoav75 το πρόβλημα με το Mac και το VMware, έχει να κάνει με το VMware ως πρόγραμμα. Μάλιστα σε μια συζήτηση που είχα κάνει με το support στο parallels, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις "χαρακτηριστικα laptop, παρόλο που το δουλεύεις σε laptop.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο VM

πολυ καλυτερο αυτο με 2-3 συσκευες και με μια ενεργη τη φορα. μακαρι να το κανουν 3 συσκευες και ας τις αλλαζεις καθε 2μηνο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Είχα ρωτήσει το support των Parallels, αν μπορούσα κάπως να "δηλώσω" (όταν έστηνα το parallels ως εφαρμογή στο Mac μου) , τον χαρακτηρισμό "laptop", αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. Με τον τρόπο αυτό θα είχα "Windows laptop" μέσα στο Mac και θα δούλευε το plugin.

Τωρα ως τι "δηλωνεται" ...?

Status
Not open for further replies.