Δεν εκοψαν το vm αυτο καθ'αυτό. Απλα εχει αναγνωριστικά desktop και καπου εκει θα κολλαει. Δε ξερω τι γινεται με parallels, αλλα δεν εχω διαθεσιμες συσκευες για να το δοκιμασω.
ουτε με Parallels παιζει....
Δεν εκοψαν το vm αυτο καθ'αυτό. Απλα εχει αναγνωριστικά desktop και καπου εκει θα κολλαει. Δε ξερω τι γινεται με parallels, αλλα δεν εχω διαθεσιμες συσκευες για να το δοκιμασω.
Αν ειναι σε Laptop πως εχει αναγνωριστικα desktop? Δεν εχει εξοδο της καρτας γραφικων σε οθονη, αν δεν κανω τοσο σοβαρο λαθος, που ειναι και ο λογος που χτυπαει σε pc!
Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι προσανατολιζονται στην μια ενεργή συσκευή, σε ένα πλήθος 2-3, τη φορά και λογικά θα γίνει αρκετά σύντομα.
Μάλιστα σε μια συζήτηση που είχα κάνει με το support στο parallels, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις "χαρακτηριστικα laptop, παρόλο που το δουλεύεις σε laptop.
Θα έχεις δηλωμενες 2-3, αλλά μόνο σε μια θα μπορείς να βλέπεις. Δεν θα μπορείς να βλέπεις παράλληλα σε 2 ή περισσότερες.
απλά το λογικό είναι να θέσεις ως προτεραιότητα να προσπαθήσεις να εντάξεις περισσότερους στην υπηρεσία σου και όχι να αποκλείσεις τους ήδη αφού υπήρχε η άκρη με VM ή Parallels.
Φίλε nvianitakis δεν κατάλαβα αυτό …
Μια χαρα ακούγεται. Θα μπορουμε να βλεπουμε σε σταθερο γιατι πχ στο σπιτι εγω εχω σταθερο και στο μαγαζι λάπτοπ
Λοιπόν, πολύ σύντομα θα έχουμε υποστήριξη για MacOS.
Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι προσανατολιζονται στην μια ενεργή συσκευή, σε ένα πλήθος 2-3, τη φορά και λογικά θα γίνει αρκετά σύντομα.
Επίσης θα προστεθούν παιδικά και ντοκιμαντέρ.
Τα cinema θα παραμείνουν ως έχουν, στην μορφη on demand.
@Geoav75 το πρόβλημα με το Mac και το VMware, έχει να κάνει με το VMware ως πρόγραμμα. Μάλιστα σε μια συζήτηση που είχα κάνει με το support στο parallels, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις "χαρακτηριστικα laptop, παρόλο που το δουλεύεις σε laptop.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο VM
Είχα ρωτήσει το support των Parallels, αν μπορούσα κάπως να "δηλώσω" (όταν έστηνα το parallels ως εφαρμογή στο Mac μου) , τον χαρακτηρισμό "laptop", αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. Με τον τρόπο αυτό θα είχα "Windows laptop" μέσα στο Mac και θα δούλευε το plugin.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.