NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Καλησπερα
Εχω προβλημα με το nova go στο κινητο μου (android 4.2.2 made in china)
ΕΚανΑ κανονικα login με κωδικουσ και τα παντα , ειδα και μια φορα νοβασπορτ , οταν το εκλεισα (την εφαρμογη) και το wifi και το ξαναανοιξα με εβγαζε οτι δεν μπορω να
εχω δυο συσκευεσ η παραπανω με nova go.
Μιλησα με καποιους στην φορθνετ και μου ειπαν οτι μερικες συσκευεσ και λογισμικα επειδη αλλαζουν την mac address wifi οποτε ανοιγω και κλεινω το wifi δεν μου επειτρεπουν να ανοιξω την εφαρμογη nova go στο κινητο μου στην ουσια μου λενε οτι δεν αναγνωριζει την ιδια συσκευη επειδη αλλαζει συνεχεια η mac address.
μπορω να κανω κατι να μενει η mac address η ιδια ?? αλλιωσ μου ειπαν οτι θα μου το ξανακανει αυτο και θα πρεπει να περιμενω ενα μηνα για να ξανανοιξω την εφαρμογη
στο κινητο.

Σας λειτουργεί τώρα το Nova Go ?
Εμένα γιοκ.
Είναι ειδικευμένο άραγε ή γενικότερο θέμα ?

καλύτερα να στίλεις μίνημα στο nova official support αν υπάρχει κάποιο πρόβλιμα με το nova go

Απάντηση: Re: NovaGO

Το novago δουλεύει με lollipop ή έχει θέμα;
Σε συσκευή καινούργια που πας να το δουλέψεις πρώτη φορά πιθανόν και να δουλεύει, αλλά αν είναι από upgrade υπάρχει περίπτωση να τη δει σαν νέα...

Εννοείται ότι είναι rooted, πως έχω βάλει Custom
Με το hide my root παιζει στο κινητο σου ή αλλαξε κατι στις νεες εκδοσεις, εγω εχω μεινει στο οτι σε root συσκευες δεν παιζει το nova go.

καλησπερα την κυριακη εχει παοκ ολυμπιακος για να δουμε γιατι θα μπουκωσει το συστημα ενοω οτι ειναι μεγαλο ντερμπι και θα εχει και κωδικους απο την εφημεριδα το θεμα .

Status
Not open for further replies.