NovaGO

Status
Not open for further replies.
ρε παιδια εχω ενα θεμα εχω Nova 3play full και στο Nova go με βγαζει τα καναλια Novasports 1, 2, 3, 24HD, επειδη εγω ομως δεν ενδιαφερομαι για αθλητικα γινεται να βλεπω στη θεση τους τα Novacinema 1, 2, 3, 4? η δε γινεται?

Νομίζω πως μετά τα πρώτα 1-2 κουπόνια της εφημερίδας, που δεν ανταπεξελθηκε το NovaGo, δεν έχουν υπάρξει ιδιαίτερες αναφορές για προβλήματα.

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Και πολύ καλή ποιότητα εικόνας για τα δεδομένα της υπηρεσίας. Μπράβο!

εχουμε καμια ιδεα τι εξελιξη θα εχει το novago ? θα μπουνε και αλλα καναλια ? τα εργα και οι σειρες παιδικα που εχει ειναι οπως και στον δεκτη τον ondemand ε? αυτα καθε ποτε ανανεωνονται ? γενικα υπαρχει εμπλουτισμος της υπηρεσιας αυτης η οχι ?

Παιδες δεν παρακολουθω το νημα εδω και καιρο, με search δεν εβγαλα ακρη, για να κανω reset της συσκευης (λογω format δεν με αφηνει να κανω log in) ποιος ειναι πλεον ο τροπος ? Γινεται τηλεφωνικα (τηλ. ?) ή με συμπληρωση καποιας on line φορμας (url ?) ;
Με επειγει να γινει αυριο για ενα ματς και θελω το πιο σιγουρο τροπο.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Παιδες δεν παρακολουθω το νημα εδω και καιρο, με search δεν εβγαλα ακρη, για να κανω reset της συσκευης (λογω format δεν με αφηνει να κανω log in) ποιος ειναι πλεον ο τροπος ? Γινεται τηλεφωνικα (τηλ. ?) ή με συμπληρωση καποιας on line φορμας (url ?) ;
Με επειγει να γινει αυριο για ενα ματς και θελω το πιο σιγουρο τροπο.
Ευχαριστω εκ των προτερων

portal.novago.gr:33200/EPG/jsp/webtv/index.jsp#Home/t_0/main

πατας αριστερα -ανανεωση συσκευων-βαζεις τα στοιχεια-αριθμος καρτας-username-email-κωδικο επιβεβαιωσης-και πατας ανανεωση!μετα στην πρωτη συσκευη που θα κανεις login θα δουλευει ;)

Την λυση να μετατρεψουν το ios app στο macos app store γιατι δεν την σκεφτονται; Και δεν θα χρειαζονται ουτε plug in στον safari ουτε τιποτα

Δε γινεται κατι τετοιο, τουλαχιστον οχι αμεσα. H εφαρμογη του novago για ios ειναι σχεδιασμενη για Αx (arm) επεξεργαστες. Αυτο σημαινει πως χρειαζεται καποιος emulator για να τρεξουν σε intel μεσω xcode, οποτε και σιγουρα θα υπολειτουργει. Γιατι δε δοκιμάζετε το ios simulator απο το xcode? Το χρησιμοποιω συχνα για καποιες απλες εφαρμογες, αλλα δεν εχω vpn για να δοκιμασω το novago (ουτε και backup του ios app.. android fan..).

Δοκιμασα και γω σημερα το nova go ,με κωδικο απο το πρωτο θεμα, σε 1 Lenovo A806 και λειτουργει μια χαρα.

Εδώ και δύο μέρες πατάω το λινκ που έχω αποθηκεύσει το novago (laptop, Windows 7, ie) και αντί να μου εμφανίσει την σελίδα για να βάλω τον κωδικό όπως γινόταν μέχρι τώρα, με βάζει κατευθείαν μέσα αλλά όταν πατάω για να δω ένα κανάλι μου εμφανίζει την εξής σημείωση : πρέπει να ''κατεβάσετε'' και να εγκαταστήσετε το plugin πριν την εκπομπή.
Πατάω οκ. κατεβάζω το plugin κάνω εγκατάσταση, αλλά όταν πάω να ξαναμπώ στην σελίδα μου εμφανίζει πάλι το ίδιο τροπάριο.

Επειδή έχω καιρό να δω το νήμα ... εχει βρεθεί λύση με την προβολή του nova go στην τηλεόραση ?

Thnx

Εδώ και δύο μέρες πατάω το λινκ που έχω αποθηκεύσει το novago (laptop, Windows 7, ie) και αντί να μου εμφανίσει την σελίδα για να βάλω τον κωδικό όπως γινόταν μέχρι τώρα, με βάζει κατευθείαν μέσα αλλά όταν πατάω για να δω ένα κανάλι μου εμφανίζει την εξής σημείωση : πρέπει να ''κατεβάσετε'' και να εγκαταστήσετε το plugin πριν την εκπομπή.
Πατάω οκ. κατεβάζω το plugin κάνω εγκατάσταση, αλλά όταν πάω να ξαναμπώ στην σελίδα μου εμφανίζει πάλι το ίδιο τροπάριο.

Έχεις κάνει κάποια αναβάθμιση στον browser σου;; Γιατί συνηθώς όταν γίνεται αυτό μπλοκάρονται οι προσθήκες και σου ζητάει συνέχεια να το κατεβάσεις. Δες τα add-on στον browser σου και εάν βρεις το συγκεκριμένο plugin πάτα να επιτρέπεται πάντα. Συνήθως αυτό είναι το θέμα και νομίζω θα λυθεί.

Status
Not open for further replies.