NovaGO

Status
Not open for further replies.
Εντάξει, άμα δε μπορούμε να δουμε ενα Πανθρακικός-Κέρκυρα καθημερινή απόγευμα, χ@στα κι άστα!
Συμφόρηση δικτύου;έλεος!

Παιδιά απορώ γιατί η Nova έχει περιορίσει τη χρήση του plugin σε ένα μικρό αριθμό συσκευών. Είναι το μόνο που βρίσκω εντελώς απαράδεκτο! Κατά τα άλλα αν και ομολογουμένως η υπηρεσία είναι πολύ καλή για τα Ελληνικά δεδομένα, τουλάχιστον θα πρεπε να παίζει σε κάθε συσκευή που δεν είναι rooted ή jailbroken και ικανοποιεί κάποια system requirements (π.χ. από Android 4.4 και άνω για συσκευές Android). Επειδή, είμαι καινούριος στο forum έχει κανείς ιδέα γιατί έχει γίνει τόσο μικρή επιλογή συμβατών συσκευών, κυρίως όσον αφορά smartphones και tablets;

Σε Motorola Moto G πάντως που έχω, παίζει απροβλημάτιστα.

Η υπηρεσία είναι πραγματικά πρωτοποριακή και μου έχει χρησιμεύσει αρκετές φορές (πρόσφατα σε φιλικό σπίτι που ήμουν, έριχνα κλεφτές ματιές στο παιχνίδι ΠΑΟ - Εργοτέλης).

Κάτι που πιθανόν δεν έχεις προσέξει, είναι ότι η nova αναφέρει υποστηριζόμενες συσκευές και όχι συμβατές. Επομένως δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου.

Σε Motorola Moto G πάντως που έχω, παίζει απροβλημάτιστα.

Η υπηρεσία είναι πραγματικά πρωτοποριακή και μου έχει χρησιμεύσει αρκετές φορές (πρόσφατα σε φιλικό σπίτι που ήμουν, έριχνα κλεφτές ματιές στο παιχνίδι ΠΑΟ - Εργοτέλης).

Κάτι που πιθανόν δεν έχεις προσέξει, είναι ότι η nova αναφέρει υποστηριζόμενες συσκευές και όχι συμβατές. Επομένως δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου.

μπορεί να το δοκιμάσει κανονικά και αν έχει κάποιο πρόβλημα να ρωτήσει στο Nova official support να τον βοηθήσουν

Μόλις με ενημέρωσαν απο το επισημο facebook της nova ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ NOVAGO, αλλά και πάλι μόνο μαγνητοσκόπηση μετά το τέλος της τελετής...Ένα θα πω. Ντροπή...

Μόλις με ενημέρωσαν απο το επισημο facebook της nova ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ NOVAGO, αλλά και πάλι μόνο μαγνητοσκόπηση μετά το τέλος της τελετής...Ένα θα πω. Ντροπή...
λογικό μου ακούγεται. Εκείνη την ωρα πόσοι θα τα παρακολουθήσουν και μάλιστα απο το go? να δώσουν μερικές δεκάδες χιλιάδες για αυτά τα δικαιώματα;

καλησπερα , βασικα το Nova go δινουν πιο πολυ για αθλητικες μεταδοσεις πως να το πω αυτο πουλαει θεμα μαρκετινγ .

δωρεάν το δίνουν το nova go χωρίς χρέωση . Αν ήταν θέμα μαρκετινγ θα το χρεώνανε λογικά

http://www.digitaltvinfo.gr/news/nova-news/item/13777-nova-go-diathesimo-se-olous-tous-syndromites-nova

Το NovaGo γίνεται διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές Nova!

1.Τώρα KAI Οι συνδρομητές 3Play 29.90, Start Pack, Novacinema 1 ή/και Novasports 1 μπορούν να έχουν την εμπειρία θέασης του περιεχομένου της Nova στο Nova Go, άμεσα, όπου κι αν είναι, όποτε θέλουν μέσω LAPTOP, SMARTPHONE & TABLET με το περιεχόμενο του NovaGo που αντιστοιχεί στο πακέτο τους και live τα κανάλια: Novalifε, Novasports24 HD, Euronews, Eurosport, History Channel, Travel Channel, Disney XD, Boomerang, Disney Channel, MAD Greekz

2.Το περιεχόμενο των πελατών με όλα τα κανάλια Novasports ή/και Novacinema αναβαθμίζεται σύμφωνα με την υπηρεσία του πελάτη (λ.χ. οι συνδρομητές με όλα τα κανάλια Novasports & Novacinema 1 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και όλες τις ταινίες των Novacinema στο Nova GO).

3.Για τους συνδρομητές που ΔΕΝ έχουν στη συνδρομή τους όλα τα κανάλια Novasports ή/και Novacinema η υπηρεσία nova που έχουν ανανεώνεται για 12 μήνες

www.digitaltvinfo.gr

καλό νέο αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα, εκτός αν κατάλαβα λάθος, ένα καλό και ένα κακό!
Δηλαδή από το 2ο συμπεραίνω ότι εγώ που έχω όλα τα novacinema + novasports1 θα βλέπω στο novago και όλα τα novasports; !!! βέβαια υπάρχει και το "τυράκι", εγώ που δεν έχω όλα τα novasports αν ενεργοποιήσω το novago με όλα τα novasports θα ανανεωθεί η συνδρομή μου στην ΝΟΒΑ για 12 μήνες;, βάση του 3ου.
Ή μήπως ισχύει το full pack novago μόνο για 12 μήνες για συνδρομητές σαν εμένα;
Μπορεί να πει κανένας με σιγουριά;

Μια ερώτηση; Γιατί δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο Novago? η απο explorer ipad chrome δεν δέχεται το αριθμό ή δεν κάνει τίποτα. Σαν να μη δουλεύει η σελίδα. Γίνεται η εγγραφή σε κατάστημα;

Last edited by a moderator:
Αν σε σταματαει και σου λεει οτι δεν εχεις τις προυποθεσεις περιμενε μερικες μερες . Μπορει να μην εχουν περασει ολες τις καρτες και τους κωδικους πελατη στο συστημα για novago. Εγω οταν πηγα σε fullpack εκανε δυο μερες για να δεχθει την καρτα μου.

καλό νέο αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα, εκτός αν κατάλαβα λάθος, ένα καλό και ένα κακό!
Δηλαδή από το 2ο συμπεραίνω ότι εγώ που έχω όλα τα novacinema + novasports1 θα βλέπω στο novago και όλα τα novasports; !!! βέβαια υπάρχει και το "τυράκι", εγώ που δεν έχω όλα τα novasports αν ενεργοποιήσω το novago με όλα τα novasports θα ανανεωθεί η συνδρομή μου στην ΝΟΒΑ για 12 μήνες;, βάση του 3ου.
Ή μήπως ισχύει το full pack novago μόνο για 12 μήνες για συνδρομητές σαν εμένα;
Μπορεί να πει κανένας με σιγουριά;

εδώ λέει http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go/ *Η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση, για όλους τους συνδρομητές σε όλα τα κανάλια Novasports ή/και Novacinema. Το περιεχόμενο εξαρτάται από τη συνδρομή Nova .

Στον αστερίσκο (στο λινκ που έδωσες) όμως λέει και : "Για συνδρομητές που δεν έχουν όλα τα κανάλια Novasports ή /και Novacinema ισχύει 12μηνη ανανέωση υπηρεσίας." , δηλαδή να υποθέσω ότι ( εγώ έχω όλα τα novacinema + novasports1) αν ενεργοποιήσω το novago με όλα τα novasports (βάση του 2ου που αναφέρει ο φίλος davinci παραπάνω) θα ανανεωθεί η συνδρομή μου στην ΝΟΒΑ για 12 μήνες;

μπορείς να στείλεις και ένα μήνυμα στο nova official support για να σου απαντήσουν γιατί προφανώς εξαρτάται από το πακέτο συνδρομής που έχει ο καθένας ξεχωριστά

Για να αλλάξω συσκευή παρακολούθησης novago, χωρίς να έχω κλείσει 1 μήνα στην υπηρεσία, μπορώ ή πρέπει πρώτα να κλείσω μήνα??

Status
Not open for further replies.