Με την καλλονή έπαιζε.....Χθες το Λεβαδιακός - ΠΑΟΚ έπαιζε μια χαρά.
Σε Motorola Moto G πάντως που έχω, παίζει απροβλημάτιστα.
Η υπηρεσία είναι πραγματικά πρωτοποριακή και μου έχει χρησιμεύσει αρκετές φορές (πρόσφατα σε φιλικό σπίτι που ήμουν, έριχνα κλεφτές ματιές στο παιχνίδι ΠΑΟ - Εργοτέλης).
Κάτι που πιθανόν δεν έχεις προσέξει, είναι ότι η nova αναφέρει υποστηριζόμενες συσκευές και όχι συμβατές. Επομένως δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου.
λογικό μου ακούγεται. Εκείνη την ωρα πόσοι θα τα παρακολουθήσουν και μάλιστα απο το go? να δώσουν μερικές δεκάδες χιλιάδες για αυτά τα δικαιώματα;Μόλις με ενημέρωσαν απο το επισημο facebook της nova ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ NOVAGO, αλλά και πάλι μόνο μαγνητοσκόπηση μετά το τέλος της τελετής...Ένα θα πω. Ντροπή...
καλό νέο αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα, εκτός αν κατάλαβα λάθος, ένα καλό και ένα κακό!
Δηλαδή από το 2ο συμπεραίνω ότι εγώ που έχω όλα τα novacinema + novasports1 θα βλέπω στο novago και όλα τα novasports; !!! βέβαια υπάρχει και το "τυράκι", εγώ που δεν έχω όλα τα novasports αν ενεργοποιήσω το novago με όλα τα novasports θα ανανεωθεί η συνδρομή μου στην ΝΟΒΑ για 12 μήνες;, βάση του 3ου.
Ή μήπως ισχύει το full pack novago μόνο για 12 μήνες για συνδρομητές σαν εμένα;
Μπορεί να πει κανένας με σιγουριά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.