Πως πηγε τελικα?Αντίστροφη μέτρηση 00:59:59 πριν "σκάσουν" σέρβερς, υπολογιστικά κέντρα κτλ
Όλος ο αγώνας χωρίς πρόβλημαΠως πηγε τελικα?
Παιδες δεν παρακολουθω το νημα εδω και καιρο, με search δεν εβγαλα ακρη, για να κανω reset της συσκευης (λογω format δεν με αφηνει να κανω log in) ποιος ειναι πλεον ο τροπος ? Γινεται τηλεφωνικα (τηλ. ?) ή με συμπληρωση καποιας on line φορμας (url ?) ;
Με επειγει να γινει αυριο για ενα ματς και θελω το πιο σιγουρο τροπο.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ούτε πρόκειται... Αφού δεν το έδωσαν τόσο καιρό, δεν βλέπω να το δίνουν. Θα προσπαθήσω την Δευτέρα να μάθω τίποτα από "μέσα".εμεις με macosx δεν ακομα οτι νανε
Εδώ και δύο μέρες πατάω το λινκ που έχω αποθηκεύσει το novago (laptop, Windows 7, ie) και αντί να μου εμφανίσει την σελίδα για να βάλω τον κωδικό όπως γινόταν μέχρι τώρα, με βάζει κατευθείαν μέσα αλλά όταν πατάω για να δω ένα κανάλι μου εμφανίζει την εξής σημείωση : πρέπει να ''κατεβάσετε'' και να εγκαταστήσετε το plugin πριν την εκπομπή.
Πατάω οκ. κατεβάζω το plugin κάνω εγκατάσταση, αλλά όταν πάω να ξαναμπώ στην σελίδα μου εμφανίζει πάλι το ίδιο τροπάριο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.