NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα ,μόλις έκανα εγγραφή στην υπηρεσία σε λαπτοπ windows 7 και όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα
Κατέβασα την εφαρμογή και στο ipad , βάζω τα στοιχεία μου κανονικά ,αλλά οταν επιλέγω ενα κανάλι ή μια ταινία
δείχνει να φορτώνει αλλά να μην δείχνει εικόνα
Χρησιμοποιώ τον ίδιο λογαριασμό admin που έχω και στο λαπτοπ,μήπως πρέπει να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό στο ipad?

Εχεις κάνει jailbreak στο iPad?

και εγώ το sport pack έχω αλλά όταν βάζω το pin που μου στείλανε δεν το δέχεται .μηπως δεν λειτουργεί γιατί είναι beta ή επειδή έχω sport pack?

Σε movie βάζεις το pin η σε κάποιο sport vod?

Εχεις κάνει jailbreak στο iPad?

η αυτό η έχεις κάτι συνδεδεμένο στην έξοδο του ipad (TV κτλ) η έχεις κάνει share σε apple tv. κτλ κτλ. :)

Το μαυρο πλαισιο βγαζει με τον χρονο να τρεχει κανονικα.

Σου βγάζει τα τετραγωνάκια που βγάζει στην αρχή όταν κάνει buffer?

Last edited by a moderator:
Οι Θεοι της Apple σε τιμωρουν που δεν εισαι πιστος.. :ADFADF1: (προφανως οφειλεται στο cydia, μιας και αλλαζει system preferences. Ακομη κ μια αλλαγη στα fonts της συσκευης προκαλεί ασυμβατότητα με καποια app's)

Και γιατι να φταιει το jailbreak ?

Μπορεί να μας επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει σε ipad ,μπας και αποφύγουμε το restore?(έλεγα να περιμένω το ios 7)

Ναι τα βγαζει κι αυτα.Αλλα εικονα μηδεν.
Λογικά, κάτι σου μπλοκάρει το plugin λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.
Δεν έχει σημασία που δεν έχεις nod32 σαν εμένα. Θα μπορούσε να σου το κάνει οποιοδήποτε antivirus, firewall ή κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Σ' εμένα πολλές φορές, όχι πάντα, έβγαινε και ένα μήνυμα λάθους. Στην πορεία κατάλαβα ότι πάντα έβγαινε μήνυμα λάθους, αλλά κάποιες φορές ήταν τόσο στιγμιαίο (έβγαινε και εξαφανιζόταν σε κλάσμα δευτερολέπτου) που το μάτι δεν προλάβαινε να το αντιληφθεί.
Αν την στιγμή που τελειώνει το φόρτωμα με τα τετραγωνάκια (buffering) και εμφανίζεται η μαύρη οθόνη με την μπάρα και το χρονόμετρο, βλέπεις στιγμιαία κάτι σαν στιγμιαία μετατόπιση της εικόνας δεξιά/αριστερά ή κάτι παρόμοιο, στην ουσία εκείνη τη στιγμή μπλοκάρεται το plugin και βγαίνει το μήνυμα λάθους που δεν βλέπεις.
Αρχικά, δοκίμασε και σε κάποιον άλλο browser, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και μετά δοκίμασε να τρέξεις το novago, αφού πρώτα θα έχεις απενεργοποιήσει προσωρινά το antivirus και το firewall των windows.
Σε movie
Εφόσον έχεις το αθλητικό πακέτο, δεν μπορείς να δεις ταινία. Έχεις δικαίωμα να βλέπεις ό,τι ακριβώς ανοίγει και η κάρτα σου.

Μπορεί να μας επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει σε ipad ,μπας και αποφύγουμε το restore?(έλεγα να περιμένω το ios 7)

Σε ipad χωρίς jailbreak είναι όλα εντάξει.
Σε jailbreak ipad,δεν μπόρεσα να το κάνω να παίξει.

Εγώ να ενημερώσω πως η υπηρεσία NovaGo δουλεύει μια χαρά με Cosmote "internet on the go με κάρτα" από το laptop. Αυτό επειδή αναφέρθηκε πως δε δουλεύει σε 3g.

Εχω δοκιμασει και με αλλον browser ,αλλα υο ιδιο κανει.Γυριζοντας απο διακοπες θα δοκιμασω αυτα που λες λαι ια σε ενημερωσω.Ευχσριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειχνεις..

Απάντηση: Re: NovaGO

Σε iPad jb, τσου... Δυστυχώς μόνο restore.
Το upgrade σε iOS7 λογικά δεν θα επηρεάσει και δεν θα χρεωθείς 2η συσκευή χωρίς λόγο.
Όταν έρθει η ώρα του release θα σου πω μιας και θα το κάνω αμέσως.

Status
Not open for further replies.