NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ειναι καλό streaming, αλλα αυτο που μου δειχουν ειναι πως καπως προσπαθουν να περιοριζουν τον αριθμό των χρηστών. Γενικά ακολουθουν περιεργες τακτικές (δε τις σκεφτηκαν μονοι βεβαια-βασισμενες ασφαλως σε παροχους του εξωτερικου ειναι..). Αρχικά μονο σε windows, τιποτα σε osx/linux (αντε θα μου πεις ειναι περισσοτεροι οι χρηστες). Μετα βγαινει εφαρμογή σε ios (χωρις να υπαρχει υποστηριξη σε osx !!!!!) και να ΜΗΝ υπάρχει σε android, που και ανοικτο περιβάλλον είναι (λιγοτεροι περιορισμοι-ευκολια στην αναπτυξη) και εχει περισσοτερους χρηστες στην ελληνική επικράτεια. Κάποια στιγμη κ οταν τελειωσει το beta μάλλον θα καλυψουν ολες τις πλατφορμες, αλλα η σειρα και μόνο που εχουν αποφασισει ειναι πολυ περιεργη.

Κολλήσες με το OSX και Linux, μιλάμε για ένα 5% για την ελληνική αγορά (και πολύ λέω). Η μόνη σημαντική έλλειψη είναι το Android, αλλά με τον κατακερματισμό της αγοράς Android τους δικαιολογώ.

αν στο linux εχεις wine και τρεξεις απο εκει το plugin νομιζω δουλευει(εχω dual boot linux-windows).πιστευω οτι το εκαναν λογω ευκολιας.στα λειτουργικα windows=95% της αγορας και στα κινητα αν και θα μπορουσαν να φτιαξουν πρωτα android θελει περισσοτερο testing γιατι μιλαμε για περισσοτερες συσκευες

Last edited by a moderator:
Δε κολλησα στο osx, αν προσεξες τι εγγραψα, κολλησα στη λογικη. Δινεις win, δε δινεις osx. Δινεις ios και δε δινεις android. Αν βλεπεις λογικη, διαφώτισέ μας.

Edit: Οσο για το 5% θα διαφωνουσα, αλλα κανείς δε μπορει να διαψευσει τον αλλο, οποτε ας ειναι και ετσι (και χωρις λόγο κιολας εξαιτιας του περιφημου plugin που εχουμε αναφερει και προηγουμενα).

Last edited:
βλεπω λογικη στο οτι το δινει στα ποια δημοφιλη λειτουργικα

Η λογική είναι απλή: το δίνουμε στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα για PC και στην πιο εύκολη πλατφόρμα για mobile.

Το πιο δημοφιλές λειτουργικό με άνω του 80% μερίδιο αγοράς είναι το android.

Μάλλον θα έλεγα ότι φοβούνται τους χάκεραδες που είναι αρκετοί στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

εχω την αισθηση οτι το app store της apple ειναι πθο δημοφιλες απο το google play

Δεν έχουν νόημα τα συνολικά ποσοστά. Τους ενδιαφέρουν τα tablets και σε αυτά τα μοντέλα της Apple έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ανά συσκευή. Το android είναι κατακερματισμένο σε πάρα πολλά μοντέλα συσκευών.

Δεν έχουν νόημα τα συνολικά ποσοστά. Τους ενδιαφέρουν τα tablets και σε αυτά τα μοντέλα της Apple έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ανά συσκευή. Το android είναι κατακερματισμένο σε πάρα πολλά μοντέλα συσκευών.
Τη Forthnet τι την ενδιαφέρει αν το android είναι κατακερματισμένο ή όχι?Μπορείς να εξηγήσεις το συλλογισμό σου?Εγώ πιστεύω ότι προς το παρόν μόνο δεν δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε android.Όταν πάρει την τελική του μορφή,φεύγοντας από το beta,θεωρώ σίγουρο ότι θα δώσουν αυτή τη δυνατότητα και σε android.

Αυτο που λες Παναγιωτη δεν ευσταθει μιας και πιο δημοφιλές και πιο ευκολο ειναι το android. o κερματισμος σου αναφερεις δεν εγκειται στον ΟΕΜ που λες μιας και δεν υπαρχει θεμα συμβατοτητας εντος ιδιας εκδοσης. Εγκειται μόνο στην ποικιλια εκδοσεων android, μιας και μπορεις ακομη να βρεις καποιους να εχουν 2.0 ή 2.1 (αν βεβαια ψάχνεται για app novago, μάλλον θα ηταν τυπος που θα είχε ψαχτει κ για κινητο..), την ωρα που (σχεδον) ολες οι ios συσκευες (ipad παντα.. ουτε καν iphone, μη το ξεχναμε αυτο) τρεχουν την τελευταια εκδοση. Ακομη και ετσι ομως μετα το 2.3 (2010) δεν τιθεται θεμα συμβατότητας, πόσο δε μάλλον για ενα streaming player. Καλο βραδυ σε ολους (κ με το 2-0 για τον ΠΑΟ! ;) )

Last edited:
Μα γιατί κολλάτε και προσπαθείτε να πείσετε τους συνομιλιτές σας ότι οι "εικασίες" που κάνετε είναι η στραγική, ή όπως άλλως θέλετε πείτε την, που ακολουθεί η Νόβα?

Ξέρεις κανείς από εσάς ποιός τελικά είναι λόγος?

Αν ναι, τότε θα ξέρει και γιατί επέλεξε να λειτουργήσει έτσι.

(Μεγάλο πακέτο το γήπεδο Α. Νικολαίδης για μεταδόσεις)

Να σου πω που ειναι το μυστικό.. το novago θα στηρίζεται σε καποια αλλη ευρωπαική πλατφορμα που ειχε επιλεξει το ios για tablets κινητα κτλ, οποτε παιρνει χρονο μεχρι να προσαρμοστουν στις αλλες πλατφορμες.

(Δε το λένε τυχαία "Το Κλουβί".. Δικαιωνει το χαρακτηρισμό του και για τις μεταδοσεις.. ;) )

Τελικά διαβάζοντας εδώ απενεργοποίησα το firewall των windows έβγαλα και το microsοft security essentials και έπαιξε κανονικά! Oποτε δοκιμάστε τα αυτά όσοι αντιμετωπίζετε ανάλογο πρόβλημα!

Παιδιά πάλι ερωτώ.Γιατί στο δικό μου pc έχει κολλήματα το stream σε όλα τα κανάλια ?Φταίει τίποτα?Ο υπολογιστής μου είναι AMD 3200+400 WIN 7 64 KAI RAM 4G
Φίλε daimonios, πάνω σ' αυτό το θέμα σου είχα απαντήσει από την πρώτη στιγμή στο post #460. Έχεις ελέγξει αυτά που σου είχα γράψει να δεις αν είναι ok το μηχάνημά σου σχετικά με τις προδιαγραφές της υπηρεσίας;
Στο email μετά από πόσες μέρες απαντάνε?
Στα e-mails, απ' όσο ξέρω, δεν απαντούν. Συνήθως, έρχεται ένα αυτόματο μήνυμα ότι το e-mail του συνδρομητή έχει παραληφθεί επιτυχώς, το προωθούν στο κατάλληλο τμήμα και από εκεί, αν χρειαστεί, επικοινωνούν μαζί σου τηλεφωνικά.
Τελικά διαβάζοντας εδώ απενεργοποίησα το firewall των windows έβγαλα και το microsοft security essentials και έπαιξε κανονικά! Oποτε δοκιμάστε τα αυτά όσοι αντιμετωπίζετε ανάλογο πρόβλημα!
Δοκίμασες να δεις αν σου παίζει το novago ορίζοντας κάποιο κανόνα εξαίρεσης αντί να απενεργοποιείς πλήρως τα antivirus/firewall?
Στο post #404 έχω γράψει περισσότερα στοιχεία για τον κανόνα εξαίρεσης.
Επίσης, δοκίμασε αν σου λειτουργεί η υπηρεσία, απενεργοποιώντας μόνο το real time protection του microsοft security essentials (υπάρχει η δυνατότητα στις ρυθμίσεις) και όχι απενεργοποιώντας πλήρως το antivirus ή το firewall.

Last edited:
ρε παιδια για συνοψιστε λιγο..

-δεν παιζει σε οσους εχουν startpack.στους υπολοιπους παιζουν τα καναλια με το αντιστοιχο περιεχομενο του δορυφορικου τους.
-παιζει σωστα σε ποια λειτουργικα?windows,ios,android....?
-σε ποσες συσκευες μπορω να το εχω?
-ισχυει το οτι δεν παιζει σε desktop...?

-Οχι σε όσους εχουν start pack, οι υπόλοιποι οτι πακέτο εχουν
-Windows (XP, 7, 8) κατεβαζοντας το webtv plug-in και σε OSX μονο μεσω parallels ή VMWare, προς το παρόν μονο σε iPad μέσω AppStore και να μην ειναι JB
-Σε 2 συσκευές και μετά απο 2 μήνες μπορείς να διαγράψεις κάποια συσκευή, επίσης και τώρα μπορείς να το κανείς μέσω email [email protected]
-Παίζει και σε desktop
Επίσης αντιθετα με τα windows, σε AppStore δεν εμφανίζεται beta, αλλα εχει γίνει και ένα update στο app.

φανταζομαι παιζει κανονικα και δεν εχει περιορισμενο αριθμο πια..?
με ενδιαφερει να βλεπουν τα πιτσιρικια στο δωματιο τους τα παιδικα γιατι ειναι ζαλαδα...!!
thx

Status
Not open for further replies.