NovaGO

Status
Not open for further replies.
απ`οτι καταλαβα-επειδη η υπηρεσια ειναι ουσιαστικα σε δοκιμαστικη μορφη ακομα-"αποφευγουν" τις ενεργοποιησεις νεων συνδρομητων στο novago,μεχρι να φτασει στην τελικη μορφη του.
δηλαδη θα πρεπει να περασεις 40 κυματα μεχρι να βρεις ακρη και να σου στειλουν κωδικους.
τα καταστηματα forthnet,δεν αποδεχονται οτι η υπηρεσια ειναι ανοιχτη και υποστηριζουν οτι επισημως ανοιγει 15/9.
και η ενεργ/ση να ειναι επιτυχημενη,θα πρεπει να εισαι εφοδιασμενος με υπομονη μεχρι να μιλησεις με καποιον απο το novago(και μονο..οι υπολοιποι σφυριζουν αδιαφορα..)
αλλα και παλι ειναι...τζοκερ εαν τελικα θα σου στειλουν τους κωδικους.
ισως να μην θελουν να φορτωσουν ακομα το συστημα,οσο ειναι σε beta μορφη...

Θα δειξει αυριο πιστευω. Σε σας παντως μπαινει κανονικα στο www.novago.gr? Σε εμενα απο CYTA παντως μου βγαζει υστερα απο λιγο οτι το site ειναι offline/δεν μπορει να συνδεθει

Last edited:
ναι κανονικα μεσω mozilla και win7.

Όταν γράφετε απάντηση σε ένα αμέσως προηγούμενο μήνυμα, μη βάζετε παράθεση. Χρησιμοποιείτε την "απάντηση στο θέμα" και όχι το "reply with quote". Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Παιδιά για το novago εχω δει οτι παιζει κανονικα σε ipad3 k σε ipad4(απο την εφαρμογη novago απο το appstore) εγω εχω ipad mini και μολις μπαινω στην εφαρμογη Novago και παω να δω livetv δειχνει οτι φορτωνει αλλα δεν παιζει ποτε!!μπορει να επιβεβαιωσει καποιος με ipad mini!!!
ευχαριστω!!!

Δοκίμασες σε δίκτυο με πραγματικά καλή σύνδεση; Εγώ με mini, μόνον όταν είχα "μια γραμμή" στο wifi Πάνω αριστερά στην οθόνη αντιμετώπισα κολλήματα...Όλα λειτουργούν καλά.

Παιδιά για το novago εχω δει οτι παιζει κανονικα σε ipad3 k σε ipad4(απο την εφαρμογη novago απο το appstore) εγω εχω ipad mini και μολις μπαινω στην εφαρμογη Novago και παω να δω livetv δειχνει οτι φορτωνει αλλα δεν παιζει ποτε!!μπορει να επιβεβαιωσει καποιος με ipad mini!!!
ευχαριστω!!!

Μηπως το εκανες εγκατασταση ηδη σε δυο μηχανηματα?

Μονο στο laptop και στο ipad mini!!εγω θελω να ξερω απλα αν παιζει η εφαρμογη novago και σε αλλους που εχουν ipad mini

Υπάρχει κανείς με τη χριστουγεννιάτικη προσφορά (Start Pack + NovaSports 1) που να έχει καταφέρει να δει τίποτα μέσω NovaGO;

νομιζω οτι δεν το δινει σε τετοιες περιπτωσεις.
τουλαχιστον σε αυτο ειναι ξεκαθαροι.
fullpack,cinemapack,sportspack.
τουλαχιστον προς το παρον.κατσε να δουμε οταν θα ξεκινησει και επισημως 15/9,
μηπως το δικαιουνται περισσοτεροι.

Μονο στο laptop και στο ipad mini!!εγω θελω να ξερω απλα αν παιζει η εφαρμογη novago και σε αλλους που εχουν ipad mini

Όπως τα λέει ο φίλος, στο laptop κανονικά στο ipad mini δεν φορτώνει ποτέ..φαντάζομαι πάμε για update εμείς...

Τώρα που διάβασα αρκετά πιο πίσω στο thread ένας φίλος είναι κατηγορηματικός ότι δε φταίει το mini αλλά το ότι έιναι jb.. και πράγματι το δικο μου είναι 6.0.1 jailbroken.. με βλέπω να κουβαλάω το laptop!

Εχει κανείς novago 1 account που να μη θέλει να το χρησιμοποιήσει? Στείλτε pm παρακαλώ, ευχαριστώ.

Τώρα που διάβασα αρκετά πιο πίσω στο thread ένας φίλος είναι κατηγορηματικός ότι δε φταίει το mini αλλά το ότι έιναι jb.. και πράγματι το δικο μου είναι 6.0.1 jailbroken.. με βλέπω να κουβαλάω το laptop!

Ακριβως αδερφε,αν ειναι J/B τοτε δεν παιζει οπως κσι στο δικο μου ipad3

Σε ποσες ωρες ερχεται ο κωδικος στο κινητο? Αλλαξε κατι? Σε μενα ειχε ερθει σε λιγα λεπτα πριν κανα μηνα και σε εναν φιλο μου απο το μεσημερι και ακομα.

Καλησπέρα παίδες,λίγες ερωτήσεις και από μένα!!

1)Έχω την προσφορά των φιλάθλων με τα 299 .Δικαιούμαι NovaGo?
2)Σε Pc τελικά το καταφέρατε και παίζει ή θέλει μόνο Laptop??

Καλησπέρα παίδες,λίγες ερωτήσεις και από μένα!!

1)Έχω την προσφορά των φιλάθλων με τα 299 .Δικαιούμαι NovaGo?νομιζω οχι...
2)Σε Pc τελικά το καταφέρατε και παίζει ή θέλει μόνο Laptop??

παιζει κανονικα και σε desktop και σε laptop.

......

Άρα λοιπόν έχουμε 2 διαφορετικές απόψεις. O sakels λέει ''Ναι'' και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π λέει ''Όχι''.
Στην προσφορά των φιλάθλων,χωρίς να υπάρχει Forthnet (Έίμαι στον Οτέ),ξέρει κάποιος ΣΙΓΟΥΡΑ αν δικαιούμαι να έχω NovaGo?

Άρα λοιπόν έχουμε 2 διαφορετικές απόψεις. O sakels λέει ''Ναι'' και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π λέει ''Όχι''.
Στην προσφορά των φιλάθλων,χωρίς να υπάρχει Forthnet (Έίμαι στον Οτέ),ξέρει κάποιος ΣΙΓΟΥΡΑ αν δικαιούμαι να έχω NovaGo?

οπως το λεει ο sakels ειναι.απο τη στιγμη που εχεις το sport pack δικαιουσαι novago

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να δω novasports 1 & 2 και δείχνουν μαύρο. Παίζει μόνο το 3 και το boomerang. Γνωρίζει κανείς γιατί γίνεται αυτό;

Status
Not open for further replies.