NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μια χαρά τότε. Χρήσιμη πληροφορία.
Μου φαίνεται θα ανοίξω σερβεροεταιρεία geo-unblocking. Μια χαρά μπίζνα είναι τώρα στους δύσκολους καιρούς... χαχαχα

Πέραν του vpn pro, αν εχεις κάποιον στην Ελλάδα με συνδεση η οποια να εχει upload τουλαχιστον όσο το bandwidth που απαιτεί το novago, με εναν υπολογιστή και τον καταληλλο router μπορει να στηθει ενας "τοπικός" proxy, τον οποιο θα χρησιμοποιήσεις εσυ μετα.

Παιδιά έκανα Registration σε φίλο μου,όλα πήγαν καλά,μου ήρθε επιβεβαιωτικό E-Mail αλλά ΔΕΝ ήρθε το Sms με τον κωδικό.
Εμένα πάντως μου είχε έρθει αμέσως την πρoηγούμενη Τετάρτη που έκανα Registration.Λέτε μέσα σε 24 ώρες να έχει έρθει το Sms και να έχει ενεργοποιηθεί το NovaGo?
H παίζει και να μην έρθει ποτέ?

Re: Απάντηση: NovaGO

Αν δεν έρθει σε καμιά ωρίτσα, μπες και ζήτα reset password. Είναι δοκιμασμένο
Να πάω στο ''Επαναφορά Κωδικού''??Εδώ δηλαδή?
Και να βάλω το Username που έφτιαξα?

gxiy.jpg

Last edited:
φανταζομαι πως ναι αυτο λεει...
Εγω εχω ενα θεμα. Περασα προχθες στο full pack. Για τις ταινιες ζηταει συνεχεια το pin. Εντωμεταξυ ειχα αλλαξει κωδικο γιατι ειχα αλλαξει συσκευη και δεν μπορουσα να τον βρω επειδη ειχα παει Κρητη. Εκανα επαναφορα, μου εστειλαν αλλο και στο καπακι τον αλλαξα. Στο πιν τωρα θελει τον παλιο κωδικο (τον οποιο βρηκα). Μηπως υπαρχει προβλημα επειδη ο νεος μου κωδικος δεν εχει μονο αριθμους?

Ναι εκεί κανεις reset.

Οχι δεν υπάρχει πρόβλημα με αριθμούς και γράμματα.

Να σας δώσω μια συμβουλή, φτιάξτε και ένα δεύτερο χρήστη με password 1234

οταν παω να βαλω εγω τον νεο μου κωδικο μου γραφει οτι δεχεται μονο αριθμους. Τεσπα θα το τσεκαρω γιατι το ipad το εχει ο πατερας μου.

Τέλος Ιουνίου ενεργοποίησα την υπηρεσία ΝΟVAGO στο λογαριασμό μου, ως πελάτης NOVA FULL PACK + FORTHNET 2play (με προνόμιο 20%).
Λίγες μέρες αργότερα, έκανα αίτηση για να μεταβώ στο πρόγραμμα 3play full + multiview. Έναν μήνα μετά (30 Ιουλίου) έγινε η εγκατάσταση και ενεργοποιήθηκε το νέο μου συμβόλαιο.
Μία ή δύο μέρες μετά διαπιστώνω ότι το NOVAGO που είχα, δεν λειτουργούσε πλέον. Αμέσως πήρα τηλέφωνο στο 18345 και αφού έγινα μπαλάκι σε 4-5 εκπροσώπους εμπορικού και τεχνικού τμήματος εξυπηρέτησης. Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο άμεσα για να μου πουν τι πρέπει να κάνω.
Στις 9 Αυγούστου ξαναπαίρνω τηλέφωνο στο 18345 και λέω την ιστορία μου. Αφού με κάνουν μπαλάκι μεταξύ 2-3 εκπροσώπων, η τελευταία μου λέει ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε άλλο, από Δευτέρα (γιατί μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο) θα μου έστελναν με SMS τους νέους κωδικούς.
Στις 19 Αυγούστου επιστρέφοντας από τις διακοπές μου και βλέποντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία, ξανά τηλέφωνο στο 18345. Ξανά μπαλάκι, ξανά λέω την ιστορία μου. Με διαβεβαιώνουν ότι θα με πάρουν άμεσα τηλέφωνο. Όντως την επόμενη μέρα με παίρνουν 2!!!! εκπρόσωποι του τεχνικού τμήματος (ένας το πρωί - ένας το απόγευμα). Ο πρώτος μου λέει ότι δεν είναι θέμα του τεχνικού τμήματος, αλλά του εμπορικού τμήματος και κάποιου μηχανογραφικού προβλήματος και ότι έχει ήδη διαβιβάσει το θέμα στο αρμόδιο τμήμα και ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα. Ο δεύτερος (το απόγευμα) με ρώτησε ξανά από την αρχή όλη την ιστορία και κατέληξε ότι όντως είναι πρόβλημα του εμπορικού τμήματος.
Στις 22 Αυγούστου, στέλνω email στο info@forthnetgroup εξιστορώντας όλο αυτό το σκηνικό. Απάντηση καμία!
Στις 29 Αυγούστου, ξαναστέλνω email με επισύναψη και του προηγούμενου. Απάντηση καμία!
Στις 2 Σεπτεμβρίου, ξαναεπικοινωνώ με το 13831 όπου η κοπέλα (αφού πρώτα εξιστόρησα εκ νέου το στόρυ) μου λέει ότι δεν μπορεί αυτή να μου δώσει λύση, ότι βλέπει ότι υπάρχουν σε εκκρεμότητα τα email μου και ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έχω λάβει τουλάχιστον κάποια απάντηση. Με διαβεβαίωσε ότι ξαναπροωθεί ως κατεπείγον στους προϊσταμένους για απάντηση την περίπτωσή μου και ότι σίγουρα θα με καλέσουν ΑΜΕΣΑ.
4 προς 5 Σεπτεμβρίου: Έχουν ήδη περάσει σχεδόν 40 ημέρες και εγώ ακόμα περιμένω από την μεγαλύτερη δορυφορική πλατφόρμα της χώρας να δώσει λύση (ή έστω να με ενημερώσει) σε αυτό το "δυσεπίλυτο" πρόβλημα.
ΝΤΡΟΠΗ!

Πρέπει να έχουν χοντρό πρόβλημα με ελυψη προσωπικόυ. Δεν ειναι τυχαίο που η αναμονή σχεδόν κάθε ημέρα ξεπερνά τα 30 λεπτα

Last edited by a moderator:
Φίλε είναι πολύ πιθανό μετά την αλλαγή πακέτου να άλλαξαν τον αριθμό πελάτη στη ΝΟΒΑ.
Είχα αντίστοιχη ιστορία. Επιβεβαίωσε τον αριθμό πελάτη στο τηλέfωνο και κάνε ξανά εγγραφή στο ΝΟVAGO με το νέο αριθμό.

Re: Απάντηση: NovaGO

Αν δεν έρθει σε καμιά ωρίτσα, μπες και ζήτα reset password. Είναι δοκιμασμένο

Φίλε δυστυχώς τζίφος.Με την επαναφορά κωδικού μου λέει:''Δεν υπάρχει συνδρομητής με τα στοιχεία που δώσατε''Το έκανα 15 φορές.
Μετά επιχείρησα να κάνω ξανά ''Εγγραφή Χρήστη'' σαν να μην είχα κάνει ποτέ και μου γράφει το εξής κουφό:Yπάρχει ήδη ενεργοποιημένη υπηρεσία ΝovaGo στον αριθμό κάρτας που μας δώσατε.
Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!
Τους πήρα τηλέφωνο και αφού εξιστορούσα επί 10 λεπτά το πρόβλημα μου λέει το εξής:Θα μεταφέρουμε το πρόβλημα σας στο αρμόδιο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας...
Έλεος....

Φίλε είναι πολύ πιθανό μετά την αλλαγή πακέτου να άλλαξαν τον αριθμό πελάτη στη ΝΟΒΑ.
Είχα αντίστοιχη ιστορία. Επιβεβαίωσε τον αριθμό πελάτη στο τηλέfωνο και κάνε ξανά εγγραφή στο ΝΟVAGO με το νέο αριθμό.

Αυτο ισχυει , με αλλαγη πακετου αλλαζει και ο αριθμος πελατη.Το ιδιο ειχα παθει κι εγω

Παντως για το κεντρο της forthnet ο καλυτερος τροπος ειναι αφου καλεσεις που ρωτα αν δε θελετε να περιμενετε πατηστε καποιο νουμερο και θα επικοινωνησουμε μαζι σας,αυτο μες την μερα σε παιρνουνε τηλεφωνο. Οσες φορες το κανα δουλεψε

Aπίστευτο!Δεν δουλεύει ΟΥΤΕ το Email τους!
Έστειλα και από Yahoo αλλά και από Gmail!
Tζάμπα έγραφα τόση ώρα!
Τέλος ,Παραιτούμαι!Αν με καλέσουν καλώς,αλλιώς να παν... !
http://img14.imageshack.us/img14/2849/uiad.jpg
τα ιδια και εγω και τελικα το παρατησα ... με πηρανε 10 φορες μετα απο 1 και εβδομαδα και μου ελεγαν εαν ειμαι σπιτι να δω το τεχνικο προβλημα. βρε δεν εχω τεχνικο προβλημα δεν μου εχει ερθει μυνημα ... τελικα εκανα αλλες 2 φορεσ την διαδικασια ... ε και τωρα δεν ασχολουμε αλλο το παρατησα

Εμένα μου λειτούργησε το Novago πριν 8 μέρες.Αυτό εδώ είναι ενός πελάτη μου εξυπηρέτηση που ήθελα να κάνω...
Αλλά τζίφος...
Το επόμενο είναι να πάρω τηλέφωνο και να πιάσω τα Γαλλικά....

Status
Not open for further replies.