Τέλος Ιουνίου ενεργοποίησα την υπηρεσία ΝΟVAGO στο λογαριασμό μου, ως πελάτης NOVA FULL PACK + FORTHNET 2play (με προνόμιο 20%).
Λίγες μέρες αργότερα, έκανα αίτηση για να μεταβώ στο πρόγραμμα 3play full + multiview. Έναν μήνα μετά (30 Ιουλίου) έγινε η εγκατάσταση και ενεργοποιήθηκε το νέο μου συμβόλαιο.
Μία ή δύο μέρες μετά διαπιστώνω ότι το NOVAGO που είχα, δεν λειτουργούσε πλέον. Αμέσως πήρα τηλέφωνο στο 18345 και αφού έγινα μπαλάκι σε 4-5 εκπροσώπους εμπορικού και τεχνικού τμήματος εξυπηρέτησης. Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο άμεσα για να μου πουν τι πρέπει να κάνω.
Στις 9 Αυγούστου ξαναπαίρνω τηλέφωνο στο 18345 και λέω την ιστορία μου. Αφού με κάνουν μπαλάκι μεταξύ 2-3 εκπροσώπων, η τελευταία μου λέει ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε άλλο, από Δευτέρα (γιατί μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο) θα μου έστελναν με SMS τους νέους κωδικούς.
Στις 19 Αυγούστου επιστρέφοντας από τις διακοπές μου και βλέποντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία, ξανά τηλέφωνο στο 18345. Ξανά μπαλάκι, ξανά λέω την ιστορία μου. Με διαβεβαιώνουν ότι θα με πάρουν άμεσα τηλέφωνο. Όντως την επόμενη μέρα με παίρνουν 2!!!! εκπρόσωποι του τεχνικού τμήματος (ένας το πρωί - ένας το απόγευμα). Ο πρώτος μου λέει ότι δεν είναι θέμα του τεχνικού τμήματος, αλλά του εμπορικού τμήματος και κάποιου μηχανογραφικού προβλήματος και ότι έχει ήδη διαβιβάσει το θέμα στο αρμόδιο τμήμα και ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα. Ο δεύτερος (το απόγευμα) με ρώτησε ξανά από την αρχή όλη την ιστορία και κατέληξε ότι όντως είναι πρόβλημα του εμπορικού τμήματος.
Στις 22 Αυγούστου, στέλνω email στο info@forthnetgroup εξιστορώντας όλο αυτό το σκηνικό. Απάντηση καμία!
Στις 29 Αυγούστου, ξαναστέλνω email με επισύναψη και του προηγούμενου. Απάντηση καμία!
Στις 2 Σεπτεμβρίου, ξαναεπικοινωνώ με το 13831 όπου η κοπέλα (αφού πρώτα εξιστόρησα εκ νέου το στόρυ) μου λέει ότι δεν μπορεί αυτή να μου δώσει λύση, ότι βλέπει ότι υπάρχουν σε εκκρεμότητα τα email μου και ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έχω λάβει τουλάχιστον κάποια απάντηση. Με διαβεβαίωσε ότι ξαναπροωθεί ως κατεπείγον στους προϊσταμένους για απάντηση την περίπτωσή μου και ότι σίγουρα θα με καλέσουν ΑΜΕΣΑ.
4 προς 5 Σεπτεμβρίου: Έχουν ήδη περάσει σχεδόν 40 ημέρες και εγώ ακόμα περιμένω από την μεγαλύτερη δορυφορική πλατφόρμα της χώρας να δώσει λύση (ή έστω να με ενημερώσει) σε αυτό το "δυσεπίλυτο" πρόβλημα.
ΝΤΡΟΠΗ!