NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Εκτός από όλα τα άλλα που έγραψα, έκανα και εγώ τα ίδια, αλλά τίποτα. Οι τύποι είναι άθλιοι. Με το ζόρι, να πάω να κάνω διακοπή; Μου φαίνεται, στο τέλος θα τους κάνω την χάρη.
Φίλε δυστυχώς τζίφος.Με την επαναφορά κωδικού μου λέει:''Δεν υπάρχει συνδρομητής με τα στοιχεία που δώσατε''Το έκανα 15 φορές.
Μετά επιχείρησα να κάνω ξανά ''Εγγραφή Χρήστη'' σαν να μην είχα κάνει ποτέ και μου γράφει το εξής κουφό:Yπάρχει ήδη ενεργοποιημένη υπηρεσία ΝovaGo στον αριθμό κάρτας που μας δώσατε.
Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!
Τους πήρα τηλέφωνο και αφού εξιστορούσα επί 10 λεπτά το πρόβλημα μου λέει το εξής:Θα μεταφέρουμε το πρόβλημα σας στο αρμόδιο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας...
Έλεος....

Έστειλα και σε αυτό ([email protected]), αλλά και από το εταιρικό μου mail και από το yahoo, μου γύρισε πίσω γιατί το θεώρησαν spam. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν.

Το δικό μου πρόβλημα με το NovaGo λύθηκε μετά την παρέμβαση του φίλου nikoska. Τον ευχαριστώ δημόσια. 12 ημέρες περίμενα, ενώ είχα δώσει πολύ αναλυτική περιγραφή του προβλήματος με email. Με την παρέμβαση του nikoska λύθηκε το θέμα εντός 24 ωρών.

Από τη μία πλευρά είναι λυπηρό να χρειάζεσαι "μέσον" για να λυθεί το πρόβλημά σου, από την άλλη είναι θετικό που κάποιος από τη Forthnet/Nova είναι στο φόρουμ μας και προσπαθεί να βοηθήσει.

Last edited:
O nikoska ήταν πολύ εξυπηρετικός και μαζί μου για παρόμοιο θέμα.
Τον ευχαριστώ και εγώ δημόσια.

Έστειλα και σε αυτό ([email protected]), αλλά και από το εταιρικό μου mail και από το yahoo, μου γύρισε πίσω γιατί το θεώρησαν spam. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν.
Μου είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς όταν χρειάστηκε να τους στείλω κι εγώ κάποια e-mail πριν λίγο καιρό και μου γύριζαν ως spam όταν χρησιμοποιούσα το gmail.
Οπότε τους έστελνα από το e-mail στο forthnet λογαριασμό μου και δεν είχα πλέον πρόβλημα μ' αυτό το θέμα.

Ξέρει κάποιος αν με την χρήση της ''Επαναφοράς Κωδικού'' σβήνονται οι συσκευές από το σύστημα ή δεν πιάνει??
Τουλάχιστον να έδινα στον πελάτη μου μία συσκευή από τον δικό μου κωδικό μιας που είχαμε πρόβλημα με τον άλλο κωδικό...

Last edited:
Εξυπηρετεί πάρα πολύ η εφαρμογή, ήταν πολύ καλή κίνηση να την δώσει.
Βέβαια σαν καινούρια εφαρμογή παρουσιάζονται αρκετά θέματα, αλλά πιστεύω πως βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση.
Γενικά με την αύξηση του κόσμου που ασχολείται με την δορυφορική τηλεόραση βελτιώνονται και οι υπηρεσίες.
Για τον φίλο που του τα μαρκάραν σαν σπαμ: υπάρχει περίπτωση να στέλνεις newsletter ή πολλά mail από το εταιρικό; Είχα αντιμετωπίσει μια φορά αυτό το πρόβλημα για αυτό το λόγο.

Mόλις τα καταφέρα από Yahoo!!!!Έβαλα μικρά γράμματα,το μάζεψα αρκετά το μήνυμα και το ΕΣΤΕΙΛΕ!!!
Και από Gmail!Ti να πεις τώρα..Αφού το έστειλε πάλι καλά..Όχι ότι ελπίζω ότι θα απαντηθεί αλλά τουλάχιστον έκανα ότι μπορούσα...

Last edited:
Να σας αναφέρω το εξής. Μόλις τώρα προσπάθησα να συνδεθώ από το λάπτοπ και πήρα μήνυμα πως έχω ξεπεράσει τον αριθμό συσκευών, παρ' όλο που έχω μόνο 2.
Ξεκίνησα να γράφω email για επαναφορά στις συσκευές, αλλά πριν το στείλω δοκίμασα και διαπίστωσα το παρακάτω.
Το λαπτοπ μου έχει γραφικά intel ενσωματωμένα στον επεξεργαστή και δυνατή κάρτα AMD που δουλεύει εναλλάξ. Όταν είχα κάνει εγγραφή στο novago, το είχα κάνει με τα intel γραφικά ενεργοποιημένα. Το σφάλμα το έβγαλε επειδή είχα την AMD κάρτα ενεργή εκείνη τη στιγμή!...
Ενεργοποιώντας ξανά τα intel γραφικά, το novago δούλεψε κανονικά!

Το πρόβλημά μου τώρα είναι πως μου ζητάει κάθε φορά κωδικούς και login και admin... μπορεί να επαναλάβει κάποιος φίλος τις ρυθμίσεις για να μην χρειάζεται αυτό κάθε φορά, σας παρακαλώ; Γιατί δεν είδα όλες τις ρυθμίσεις που αναφερόταν σε προηγούμενο πόστ.

στα καλα καθουμενα με γραφει εμενα οτι ο λογαριασμος σας εχει ακυρωθει και να επικοιμωνησω...γιατι εγινε αυτο?εγω δεν εκανα τιποτα κανονικα εμπαινα..εχει τυχει σε κανα αλλον αυτο?

@ DJSTAVROS
Πάντως στο email που έστειλα σήμερα στις 13:11 , πήρα απάντηση στις 15:06 απο μια ευγενέστατη υπάλληλο Φ.Ε

Αυτά

Re: Απάντηση: NovaGO

Το πρόβλημά μου τώρα είναι πως μου ζητάει κάθε φορά κωδικούς και login και admin... μπορεί να επαναλάβει κάποιος φίλος τις ρυθμίσεις για να μην χρειάζεται αυτό κάθε φορά, σας παρακαλώ; Γιατί δεν είδα όλες τις ρυθμίσεις που αναφερόταν σε προηγούμενο πόστ.
Απ' ότι κατάλαβα, αναφέρεσαι στις οδηγίες που είχα γράψει εδώ.
Να συμπληρώσω μόνο σ' εκείνο το post ότι ως "Προεπιλεγμένο Προφίλ" μπορεί να επιλεγεί είτε το αρχικό (Admin - το οποίο, παρεμπιπτόντως, μπορεί και να μετονομαστεί), είτε κάποιο άλλο που θα δημιουργήσουμε εμείς στην πορεία.

Παντως εμενα με ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ η Forthnet, ειχα Christmas Pack και ειχα κανονικα novago, με ειχαν πρηξει στα τηλεφωνα να αλλαξω το christmas pack σε triple play και θα δεν θα εχανα τιποτα απο οσα ειχα, αλλα και επιπλεον θα ειχα κλησεις κινητων με χρεωση σταθερου, απλα δεν θα ερχοταν λογαριασμος σπιτι και θα υπηρχε μονο ηλεκτρονικα... Καποια στιγμη δεχτηκα, εγινε λοιπον η μεταβαση και τωρα δεν εχω novago!! Εχω μιλησει με τεχνικο τμημα, τμημα λογαριασμων τιποτα. Το πακετο λενε δεν το υποστηριζει!! Με τα χιλια email μου εστειλαν οτι κατεξαιρεση με ενεργοποιησαν παω να γραφτω τζιφος, παλι τα ιδια δεν υποστηριζεται... Με δουλευουν και απο πανω...Τα εχω παρει τοσο στο κρανιο που θα φυγω μολις ολοκληρωθει ο χρονος θα παω καπου χωρις τηλεοραση αλλα τουλαχιστον δεν θα με δουλευουν μπροστα στα μουτρα μου...

Last edited:
Status
Not open for further replies.