NovaGO

Status
Not open for further replies.
Να μπεις στο μενού του router και να κανεις reset σε "εργοστασιακές ρυθμίσεις".
Αν δεν ξέρεις ή δεν θυμάσαι τα στοιχεία user name και το password για τον λογαριασμό σου ή έχεις οποιονδήποτε ενδοιασμό οτι θα γίνει μ@λ@κια, μην το κανεις.
Αν δεν ξέρεις να διαχειρίζεται το router σου, τότε δεν θα ξέρεις και να κανεις port forwarding.
Προτείνω να βρεις ένα φίλο σου, να τον κεράσεις ένα καφε κσι να δει το router σου

Το ruter πριν από μια εβδομάδα ελέγθηκε από τεχνικο και είναι εντάξει.αύριο θα σου κάνω περιγραφή του pc γιατί κάτι υποψιάζομαι και θα τα πούμε

Το router πριν από μια εβδομάδα ελέγθηκε από τεχνικο και είναι εντάξει.αύριο θα σου κάνω περιγραφή του pc γιατί κάτι υποψιάζομαι και θα τα πούμε
Επειδή είναι πολύ ιδιάζουσα η περίπτωσή σου θα σου πρότεινα να κάνεις κάποιες δοκιμές, ώστε δια της ατόπου να καταλήξεις στο τι μπορεί να φταίει.
Αφού με το γειτονικό δίκτυο δεν έχεις πρόβλημα, λογικά είτε φταίει κάτι στο router σου, είτε στο δίκτυό σου, είτε στην ασφάλεια του δικτύου.
Εφόσον το γειτονικό δίκτυο είναι ελεύθερο, δοκίμασε κι εσύ να ξεκλειδώσεις προσωρινά το δικό σου δίκτυο και αφού συνδεθείς πάνω του να δοκιμάσεις την υπηρεσία. Ίσως τρώει κάποιο σκάλωμα η wep ή wpa κωδικοποίηση που λογικά χρησιμοποιείς τώρα.
Αν δεν πιάσει, δανείσου ένα δεύτερο router από κάποιο φίλο σου και δοκίμασε και μ' αυτό. Αν σου λειτουργήσει η υπηρεσία, τότε ξεκάθαρα φταίει κάποια ρύθμιση στο D-Link router σου. Αν δεν λειτουργήσει, τότε φταίει κάτι στο δίκτυό σου ή στον Η/Υ σου.
Εχει αναφερθεί απο μέλη, πρόβλημα με antuvirus Nod32 & Kaspersky.
Και στο Microsoft Security Essentials υπάρχει θέμα.
Γενικά, νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα με όλα τα antivirus και φυσικά δεν φταίνε τα antivirus, αλλά όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post το πρόβλημα έγκειται στο streaming του NovaGO που εκτελείται σε μορφή HLS με αποτέλεσμα τα heuristics στα antivirus σε κάποιους Η/Υ να χτυπούν κόκκινα!
παιδια παω να κανω εγκατασταση το plugin και μου βγαζει αυτο το μηνυμα
the configuration of your computer is insufficient to play some media program
ξερει καποιος πως να το διορθωσουμε και να λειτουργησει κανονικα?
Όπως πολύ σωστά έγραψε και ο kostikos νωρίτερα, το συγκεκριμένο μήνυμα λάθους είναι τυχαίο και δεν φταίει ο Η/Υ για το πρόβλημα.
Απ' όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, σε ποσοστό 99% το πρόβλημα μη σωστής λειτουργίας του NovaGO οφείλεται στα antivirus που μπλοκάρουν στο παρασκήνιο το plugin, με αποτέλεσμα το τελευταίο να κρασάρει πριν καν ξεκινήσει η προβολή του καναλιού.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις (που φταίει το antivirus) τρεις είναι οι λύσεις:
1) Δημιουργία κανόνα εξαίρεσης στο antivirus για το plugin.
Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί ορίζοντας μέσα στο antivirus να εξαιρεί από τον έλεγχο τους παρακάτω φακέλους:
α) Windows XP:
C:\Program Files\Web_TV
C:\Documents and Settings\όνομα υπολογιστή\Application Data\HWPlugin
C:\Documents and Settings\όνομα υπολογιστή\Application Data\Verimatrix\ViewRight Web

β) Windows 7:
C:\Program Files\Web_TV
C:\Users\όνομα υπολογιστή\AppData\Roaming\HWPlugin
C:\Users\όνομα υπολογιστή\AppData\Roaming\Verimatrix\ViewRight Web

2) Προσωρινή απενεργοποίηση του antivirus και κυρίως του real time protection (προστασία σε πραγματικό χρόνο)
3) Απεγκατάσταση του antivirus και πιθανότατα δοκιμή κάποιου άλλου στο οποίο να πετυχαίνει μία από τις παραπάνω δύο λύσεις.

Αν τίποτα από αυτά δεν πιάσει, τότε πλέον δεν φταίει το antivirus και πάμε για άλλα...

Όσο για το δικτυο σου, δοκίμασε ενσυρματα με το router σου. Αν δεν παιζει και με το καλωδιο, κατι τρεχει με το router. Αν παιζει, κατι τρεχει με το ασυρματο. Τότε δοκίμασε να μετατοπίσεις στο router τη συχνότητα εκπομπης του ασυρματου σου (δοκιμασε το channel 10 για παραδειγμα). κανονικά πρεπει με ένα app κινητου (πχ το wifi analyzer) να δεις σε τι κανάλια εκπεμπουν τα γειτονικά δίκτυα, οπότε να ρυθμίσεις το δικό σου σε ένα ελευθερο καναλι. Τέλος, υπάρχει και η απλοικη αλλα παντα πιθανή περίπτωση να έχεις το wireless του router σου σε mode ή security level που να μην υποστηρίζεται πληρως απο την καρτα δικτυου του υπολογιστή σου.

Last edited:
Ενα μπράβο στην νοβα, αν είναι όντος όσο καλά ακούγονται και δωρεάν, πάει να τον σκισει τον ανταγωνισμό και σε υπηρεσίες...
(Μπορεί να είναι σε συνδιασμό με forthnet και προσφορά οι καλές τιμές τις , αλλά προς το παρόν βολευόμαστε με αυτό)

Οχι μόνο θετικά όμως ...

Πήρα τηλεφωνο και μου είπαν ηταν μόνο για τους 2000 πρώτους και δεν δίνεται ακόμα για όλους ... ζήτησα κωδικό συνδρομιτή και μου είπαν ότι δεν έχω πλέον, δεν μπορεί να μου δώσει, δεν έχει ιδέα πότε θα είναι έτοιμοι . Αξίζει να δοκιμάσω με κανά άλλον η μέσο mail ? είχα διαβάσει ότι σε μερικούς έστελναν.
Εχω 3play με όλα τα cinema και ns1-eurosport λόγο χριστουγενιάτικης προσφοράς.
(40 ευρώ αυτά , ενώ ο ΟΤΕ θέλει 42,80, και δεν έχει καθόλου ταινίες - που αν βάλεις είναι και σαβούρα - καθόλου αθλητικά , 4Mb μόνο ιντερνετ, 30 λεπτά κινητά αντί 720 και 2 ώρες αστικά αντί απεριόριστα.. έχει τουλάχιστον HD.)

A, και πρέπει να υπάρξει υπηρεσία να μας ενημερώνετε που και που για σοβαρές εξελίξεις στο τομέα που μας ενδιαφέρει, θα βοηθούσε πολύ ... οχι να μας αναγκάζετε να μπαίνουμε συνέχεια εδω να βλέπουμε τις διαφημήσεις σας ;)

Last edited:
Κανονικά δίνουν σε όλους, αλλά δεν είναι ενημερωμένοι όλοι οι εκπρόσωποι από ότι έχω καταλάβει.

Το Eurosport δίνεται και στο start pack. Δεν στο έχουν δώσει δώρο.
Δώρο είναι το Novasports 1.

αφου πηρα τον 865,μου εδωσαν και αλλη καρτα.
λογικα μηδενιζεται ο παλιος λογαριασμος novago και παω σε δημιουργια νεου.
εκει παλι δηλωνω νεες συσκευες ή εχουν μεινει οι παλιες?

Για Mac το δοκίμασα εγω προσωπικά χθες το βραδυ σπίτι μου σε safari. Για chrome-Firefox δεν ξέρω, δεν το δοκίμασα.

Και εγώ έτσι πιστεύω, αλλά για επιβεβαίωση, μήπως είναι κανένας εδώ μέσα που το έχει μέσω αυτής της προσφοράς?

Καλησπέρα να ρωτήσω στις 18 που θα δώσουν για iPad το ios7 κάνουμε αναβάθμιση και θα παίζει μετά κανονικά το novago η θα έχουμε ξανά θέμα με κωδικούς ?

Με την προσφορά των ΠΑΕ χωρίς 3play,μου παίζουν κανονικά τα κανάλια του novago τα sports.

Status
Not open for further replies.