NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα να ρωτήσω στις 18 που θα δώσουν για iPad το ios7 κάνουμε αναβάθμιση και θα παίζει μετά κανονικά το novago η θα έχουμε ξανά θέμα με κωδικούς ?

Θα μάθουμε μετά το update. Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλοιώς τηλέφωνα, emails, reset κλπ....

Το λογικο ειναι πως αν περασεις την 7 χωρις restore θα σαι ετοιμος.
Αν κανεις restore και set up as new τοτε σιγουρα θα στη διαγραψει την συσκευη γιατι δεν θα χει κρατημμενα τα authorities

Last edited by a moderator:
Να ρωτήσω :

Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε το password και να βάλουμε κάποιο της επιλογής μας?

Ναι, αλλά μόνο του user στο login. Πας στο service info (μόνο αριθμούς) και αλλαγή password.
Του Admin παραμένει το αρχικό που σου έστειλαν στο sms.

Re: Απάντηση: NovaGO

Γιατί εγώ που το έχω πάρει από ένα φίλο(δεν έχω ενεργοποιήσει το δικό μου ακόμα), όταν μπαίνουμε μας εμφανίζει και τους 2 admin?

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Γιατί εγώ που το έχω πάρει από ένα φίλο(δεν έχω ενεργοποιήσει το δικό μου ακόμα), όταν μπαίνουμε μας εμφανίζει και τους 2 admin?
Σε ολους ετσι γραφει εκτος αν κανεις αλλο προφιλ νομιζω

Υπαρχει περιπτωση να ανοιξει το novago και για start pack πελατες στο κοντινο μελλον?

Ναι, αλλά μόνο του user στο login. Πας στο service info (μόνο αριθμούς) και αλλαγή password.
Του Admin παραμένει το αρχικό που σου έστειλαν στο sms.

Οχι το αλλαζεις,και μαλιστα εχω στο admin δεν εχω password το αφησα κενο.

Σωστά, αλλάζει και στους χρήστες αν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο τους, μπαίνεις στο menu αλλαγής χρήστη.
Οπότε αν βάλεις "Auto login" στην αρτχή και ορίσεις τον Admin "Default user" χωρίς password, συνδέεσε αμέσως χωρίς πολλά πολλά.

Το "Auto Login" (Αυτόματη Είσοδος) σας λειτουργεί κανονικά;
Το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικούς browsers (Firefox, Chrome, I.E.) και σε κανέναν δεν κρατάει τα στοιχεία, αλλά πρέπει κάθε φορά να γράφω το username, το password και να επιλέγω το κουτάκι ότι αποδέχομαι τους όρους.

Το δοκίμασα επίσης και σε ένα φίλο μου που του ενεργοποίησα την υπηρεσία χθες το βράδυ κι εκεί μου έκανε τα ίδια.
Να ρωτήσω :

Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε το password και να βάλουμε κάποιο της επιλογής μας?
Γι' αυτό το ζήτημα διαβασε επίσης τι έχω γράψει εδώ και εδώ.

εντυπωση μου κανει,που ενω εχουν πει οτι 15/9 μπαινει επισημα το novago,
δεν υπαρχει πουθενα καμια διαφημιση της υπηρεσιας.

Απάντηση: Re: NovaGO

εντυπωση μου κανει,που ενω εχουν πει οτι 15/9 μπαινει επισημα το novago,
δεν υπαρχει πουθενα καμια διαφημιση της υπηρεσιας.
Πράγματι κανένα σημάδι για την επικείμενη επίσημη παρουσίαση της υπηρεσίας. Ελπίζω να ξεκινήσει κανονικά τη Κυριακή μπας και προσθέσουν κι άλλα κανάλια στο LIVE TV που είναι ιδιαίτερα φτωχό.

Ελπίζω να μην παει πίσω η έναρξη . Περιμένω περισσότερα κανάλια και να δοθεί λύση σε συνδρομητές (και εμένα ) που έχουν sport pack + novacinema1 (ελπίζω να ξεκλειδώσει )

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

επισης η 15/9 δεν ειναι και επιβεβαιωμενη απο πουθενα.
οτι μας ειπαν σκορπια στα καταστηματα και τα τηλεφωνα.
για να δουμε...

Το "Auto Login" (Αυτόματη Είσοδος) σας λειτουργεί κανονικά;
Το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικούς browsers (Firefox, Chrome, I.E.) και σε κανέναν δεν κρατάει τα στοιχεία, αλλά πρέπει κάθε φορά να γράφω το username, το password και να επιλέγω το κουτάκι ότι αποδέχομαι τους όρους.

Το δοκίμασα επίσης και σε ένα φίλο μου που του ενεργοποίησα την υπηρεσία χθες το βράδυ κι εκεί μου έκανε τα ίδια.

Γι' αυτό το ζήτημα διαβασε επίσης τι έχω γράψει εδώ και εδώ.

Κάτι έχεις κάνει με τα coockies

Status
Not open for further replies.