Κάτι έχεις κάνει με τα coockies
Δεν μπορεί να είναι τα cookies. Τι δουλειά έχει το cookies session με το αν θα πρέπει να μου αποθηκεύει τα στοιχεία (username/password) στον browser και δεν το κάνει;
Εννοείται ότι τα cookies λειτουργούν κανονικά. Δηλαδή, αν είμαι συνδεδεμένος και κλείσω το παράθυρο ή την καρτέλα, χωρίς να αποσυνδεθώ, όταν ξανανοίξω τον browser ή μια νέα καρτέλα στο NovaGO, με βάζει απευθείας συνδεδεμένο, εκτός κι αν έχει λήξει το cookies session που είναι απολύτως φυσιολογικό.
Το πρόβλημά μου είναι ότι αν αποσυνδεθώ, πρέπει από την αρχή να γράψω τα στοιχεία (username/password) για να ξανασυνδεθώ, αφού δεν έχουν αποθηκευτεί στον browser για ευκολία. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους browsers (firefox, chrome, i.e.), σε 3 διαφορετικούς Η/Υ που δοκίμασα (με εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις και windows) και με 2 διαφορετικούς λογαριασμούς (το δικό μου κι ενός φίλου).
Γι' αυτό ρώτησα αν λειτουργεί κανονικά η "Αυτόματη Σύνδεση". Γιατί αν λειτουργούσε κανονικά, θα έπρεπε την πρώτη φορά που θα πας να συνδεθείς και την έχεις επιλέξει, να σου βγει ένα αναδυόμενο παράθυρο που να σε ρωτάει αν θέλεις να αποθηκεύσεις τα στοιχεία (username/password) στον browser σου.
Υπάρχει πρόβλημα αν ζητησω ενεργοποίηση της υπηρεσίας, αν θα το κάνω απο laptop που δεν προορίζεται να βάλω τους κωδικούς για να βλέπω novago?
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά, όταν θα σου έρθει με sms ο κωδικός, να μην μπεις στον πειρασμό και συνδεθείς από αυτό το laptop γιατί θα χαραμίσεις τη μία από τις 2 συσκευές που δικαιούσαι σε ένα laptop που δεν θα χρησιμοποιείς.