NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: NovaGO

επισης η 15/9 δεν ειναι και επιβεβαιωμενη απο πουθενα.
οτι μας ειπαν σκορπια στα καταστηματα και τα τηλεφωνα.
για να δουμε...

Φήμες υπήρχαν, αλλά δεν ισχύει.

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

στο τηλεφωνο και σε καταστημα forthnet,μου το ειχαν πριν.
αρα μαλλον δεν ειναι ετοιμοι,γι'αυτο και δεν βλεπουμε διαφημιση(?)

Όχι.
Επίσης έμαθα ότι την Τρίτη (για όσους έχουν Sportpack ή Full) θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα του Ολυμπιακού και μέσα από το NovaGo.

Όχι.
Επίσης έμαθα ότι την Τρίτη (για όσους έχουν Sportpack ή Full) θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα του Ολυμπιακού και μέσα από το NovaGo.

γιατι πριν δεν μπορουσαν να δουν τα sports μεσω novago?

Τι μήνυμα συ βγάζει? Γιατί εμένα που το δοκίμασα μου βγάζει "connection failed" που μου έβγαζε σε jb iPad
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ/θέλω να σπαταλήσω μία συσκευή για το iphone

γιατι πριν δεν μπορουσαν να δουν τα sports μεσω novago?
Μπορούσαν να το δουν ούτως ή άλλως

Υπάρχει πρόβλημα αν ζητησω ενεργοποίηση της υπηρεσίας, αν θα το κάνω απο laptop που δεν προορίζεται να βάλω τους κωδικούς για να βλέπω novago?

Τι μήνυμα συ βγάζει? Γιατί εμένα που το δοκίμασα μου βγάζει "connection failed" που μου έβγαζε σε jb iPad
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ/θέλω να σπαταλήσω μία συσκευή για το iphone

Και εμένα connection failed βγάζει αλλα δεν εχω κάνει jb ποτέ

Last edited by a moderator:
Τι πρόβλημα να υπάρχει; Ποιος σου είπε οτι δεν δουλεύει σε laptop.

Δυστυχώς δεν μπορω να σε βοηθήσω με το iPhone. Πάντως το συγκεκριμένο μήνυμα το βγάζουν οι jb συσκευές.

Κάτι έχεις κάνει με τα coockies
Δεν μπορεί να είναι τα cookies. Τι δουλειά έχει το cookies session με το αν θα πρέπει να μου αποθηκεύει τα στοιχεία (username/password) στον browser και δεν το κάνει;
Εννοείται ότι τα cookies λειτουργούν κανονικά. Δηλαδή, αν είμαι συνδεδεμένος και κλείσω το παράθυρο ή την καρτέλα, χωρίς να αποσυνδεθώ, όταν ξανανοίξω τον browser ή μια νέα καρτέλα στο NovaGO, με βάζει απευθείας συνδεδεμένο, εκτός κι αν έχει λήξει το cookies session που είναι απολύτως φυσιολογικό.
Το πρόβλημά μου είναι ότι αν αποσυνδεθώ, πρέπει από την αρχή να γράψω τα στοιχεία (username/password) για να ξανασυνδεθώ, αφού δεν έχουν αποθηκευτεί στον browser για ευκολία. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους browsers (firefox, chrome, i.e.), σε 3 διαφορετικούς Η/Υ που δοκίμασα (με εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις και windows) και με 2 διαφορετικούς λογαριασμούς (το δικό μου κι ενός φίλου).

Γι' αυτό ρώτησα αν λειτουργεί κανονικά η "Αυτόματη Σύνδεση". Γιατί αν λειτουργούσε κανονικά, θα έπρεπε την πρώτη φορά που θα πας να συνδεθείς και την έχεις επιλέξει, να σου βγει ένα αναδυόμενο παράθυρο που να σε ρωτάει αν θέλεις να αποθηκεύσεις τα στοιχεία (username/password) στον browser σου.
Υπάρχει πρόβλημα αν ζητησω ενεργοποίηση της υπηρεσίας, αν θα το κάνω απο laptop που δεν προορίζεται να βάλω τους κωδικούς για να βλέπω novago?
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά, όταν θα σου έρθει με sms ο κωδικός, να μην μπεις στον πειρασμό και συνδεθείς από αυτό το laptop γιατί θα χαραμίσεις τη μία από τις 2 συσκευές που δικαιούσαι σε ένα laptop που δεν θα χρησιμοποιείς.

Last edited:
Δεν θα σου ζητήσει να αποθηκεύσει το user/password αν έχεις δηλώσει σε κάποια άλλη στιγμή στο παρελθόν να μην τα αποθηκευει.
Το πρόβλημα σου ειναι καθαρό θεμα ρυθμίσεων του browser όπως σου είπα σε προηγούμενο μήνυμα.
Δεν έχουν να κάνουν τα cookies

Ποιον IE έχεις;

Last edited:
Μερικές ερωτήσεις (μιας και δεν βρήκα την απάντηση στα προηγούμενα πόστ, και διάβασα αρκετά από αυτά)

1) Υπάρχει κάποιος που με σιγουριά να πει αν είναι η δέσμευση μέχρι 2 ip ταυτόχρονα ή 2 συσκευές?
2) Αν κάποιος θέλει να καταργήσει την υπηρεσία σε κάποια από τις συσκευές πως το κάνει (στην τεχνική υποστήριξη μου είπαν ότι απλά καταργείς το webplugin από τα εγκατεστημένα προγράμματα, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά σε αυτό γιατί αν ισχύει αυτό τότε ο περιορισμός είναι λογικά για 2 ip ταυτόχρονα)

Καλα που διάβασες πολυ....

Ναι ισχυει ο περιορισμός των 2 συσκευών και έχει να κάνει με 2 συσκευές. Ανεξάρτητα αν ειναι στο ίδιο δίκτυο ή όχι.

Η κατάργηση γίνεται μέσω email ή τηλεφώνου.
Αυτο με το web plugin δεν νομίζω, γιατι αν έχεις 2 iPads ποιο "plugin" θα καταργήσεις????
Κσι στα Mac επίσης δεν υπάρχει κανένα plugin.....
Νομίζω οτι οποίος στο είπε, δεν κατέχει το πως δουλεύει το novaGO

1) Μου το είπαν από την τεχνική εξυπηρέτηση της Νόβα

2) Αν δεν υπάρχει plugin η κάποιο άλλο εξωτερικό πρόγραμμα, πώς γίνεται το πάντρεμα τότε της συσκευής με την υπηρεσία από την στιγμή που μέσω tcp/ip δεν είναι δυνατόν να διαβαστεί η mac address του υπολογιστή μου (για την ακρίβεια από το ip stack μπορεί να διαβαστεί η mac του τελευταίου hop)

Γιαυτό ρώτησα αν κάποιος ξέρει 100% (θα μου πεις 100% ξέρει όποιος έχει υλοποιήσει την υπηρεσία.. οκ)

3) Υπάρχει κάποιος που το εγκατέστησε σε 3 μηχανήματα και δοκίμασε απλά σε 2 ταυτόχρονα και του έβγαλε πρόβλημα?

Σόρρυ για τις ερωτήσεις

Υ.Γ Διάβασα τις απαντήσεις και ρώτησα γιατί πραγματικά δεν με κάλυπταν οι απαντήσεις

Υ.Γ2: Στα ipad η εφαρμογή λειτουργεί ως το αντικατάστατο του plugin προφανώς.

Αν γίνεται πάντρεμα χρειάζεται ενα προγραμματάκι να στείλει στους σέρβερς της Νόβα την mac του υπολογιστή. Πάντρεμα αλλιώς δεν γίνετε

Last edited:
Δεν σε αφήνει να κανεις login απο τρίτη συσκευή.
Ολες οι πληροφορίες που χρειάζεται η εφαρμογή τις παίρνει απο το πρώτο login και καταχωρούνται.

Αν μιλήσεις με τεχνικό τμήμα, ξέρουν απο τι συσκευή έχεις κάνει login.
Αν καταχωρηθούν οι πρώτες 2 , τότε δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να κανεις register νέα συσκευή.

Και uninstall να κανεις απο το iPad για παράδειγμα, δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με άλλη συσκευή.

Η μοναδική περίπτωση ειναι να ζητήσεις να σου διαγράψουν τις συσκευές και να ξανά κανεις register.

Status
Not open for further replies.