NovaGO

Status
Not open for further replies.
Αγαπητε φιλε nvianitaki

Σε ενα φορουμ με το οποιο ασχολεισαι ενεργα βλεπω,θα σε προετρεπα ο λογος σου να μην ειναι τοσο ξυλινος,γιατι θα χαρακτηριστεις αναξιοπιστος.Για να μη συμβει και σε εμενα το ιδιο,σου στελνω την παρακατω φωτο,κ την υποσχεση οτι θα κανω οτι θες για να σου αποδειξω οτι δεν μπαινω σε φορουμ για να γραφω παπαριες!φιλικα!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    191.6 KB · Views: 310
Επειδή, ούτε εγω μπαίνω εδω για να λέω οτιι μου κατέβει, ξέρω οτι δεν παίζει επίσημα σε jb devices και μαλιστα αν ηθελα να το προχωρησω, θα σου ελεγα οτι αυτη η φωτογραφία δεν αποδεικνύει οτι "παιζει" μιας που δεν δειχνει βιντεο. αυτή την συμπεριφορα εχουν τα jb (τρέχει η εφαρμογή, αλλα χωρίς βίντεο).
Αν έσπασαν την εφαρμογή, ή βρέθηκε κι ολας άλλος τρόπος , είναι κάτι που δεν μπορω να το ξέρω .
Ελπίζω να σε κάλυψα

Σε iPhone 5 δέν παίζει πάντως και δεν ειναι jb. Μήπως φταίει η έκδοση 6.1.4 του ios;
Το κατάφερε κανένας να παίξει ? εμένα πάντως μου βγάζει connection fail

Από ότι έχω καταλάβει αυτό το βγάζει όταν έχεις "φάει" και τις δύο συσκευές σου.

Last edited by a moderator:
@nikolas_v Το jailbreak κλεινει θυρες για την προστασια του ξεκλειδωματος. Αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή ανοίγει αλλα το stream δεν λειτουργεί. Αυτη η αντιπαραθεση δεν εχει νοημα, αλλα αν θελεις να επιμεινεις, κοιτα αν σου λειτουργει η κανονικη ροη και ανεβασε κατι αντιστοιχο, μαζι με πληροφορίες σχετικά με συσκευή σου, ios version και τροπο με τον οποιο εγινε το jailbreak. Ισως ετσι βοηθηθουν και αλλα μελη.

Επειδή, ούτε εγω μπαίνω εδω για να λέω οτιι μου κατέβει, ξέρω οτι δεν παίζει επίσημα σε jb devices και μαλιστα αν ηθελα να το προχωρησω, θα σου ελεγα οτι αυτη η φωτογραφία δεν αποδεικνύει οτι "παιζει" μιας που δεν δειχνει βιντεο. αυτή την συμπεριφορα εχουν τα jb (τρέχει η εφαρμογή, αλλα χωρίς βίντεο).
Αν έσπασαν την εφαρμογή, ή βρέθηκε κι ολας άλλος τρόπος , είναι κάτι που δεν μπορω να το ξέρω .
Ελπίζω να σε κάλυψα

Ακριβως σε j/b ανοιγει κανονικα η εφαρμογη,αλλα οταν πας να κανεις streaming γυρναειντο τετραγωνακι αλλα τιποτα!Οποτε σε j/b συσκευη δεν παιζει ,και αυτο δεννειναι θεμα προς συζητηση εκτος και αν υπαρχει τρόπος οποτε ειναι καλο να τον ακουσουμε ολοι!

Από ότι έχω καταλάβει αυτό το βγάζει όταν έχεις "φάει" και τις δύο συσκευές σου.

Αρα τι μπορω να κάνω τώρα ? με το τηλέφωνο πάντως δεν βγάζω άκρη . Εκτός απο αναμονή ειναι και άσχετοι για την υπηρεσία

Last edited by a moderator:
Καλημερα,
Εχει δοκιμασει καποιος φιλος να παρακολουθησει live tv μεσω gsm συνδεσης
και ποσος ογκος δεδομενων χρεωνεται περιπου μετα απο μια ωρα συνδεσης ;;
Θελω να μεταφερω το λαπτοπ μου σε ενα ανοιψακι που νοσηλευεται σε ενα
νοσοκομειο που δυστυχως δεν διαθετει free wifi για να δει το ματς του θρυλου αποψε..

Τα παιδία είπαν ότι είναι γύρω στα 3 με 4 Μbit/s. Άρα 0,38-0,5MB/s
Μετά από 1 ώρα θα είναι περίπου στα 1370ΜΒ - 1500ΜΒ για μια ώρα. Πες 1600ΜΒ με σφάλμα να είσαι άνετος.

Αν έχεις αρκετό όγκο δεδομένων δεν θα έχεις πρόβλημα εφόσον πιάνεις τα 4mbps. Αν όμως χρησιμοποιείς το 1day pass μετά απο λίγα MB θα σου ρίξει πολύ την ταχύτητα ακόμα και αν μπορείς να πιάσεις τα 4mbps εκεί που βρίσκεσαι.

EDIT: Όλα τα παραπάνω ισχύουν αν όντως μπορείς να συνδεθείς στην υπηρεσία μέσω IP από κινητό. Από ότι είχα διαβάσει μάλλον δεν γίνεται. Άρα άκυρο και το πόστ μου

Last edited:
Αν έκανες login και απο τις 2 συσκευές ναι, έχουν δηλωθεί οι 2 συσκευές.

Μπορείς να συνδεθείς με 3G. Για iPad/iPhone μπορείς να το κανεις βάζοντας 3G το wifi συσκευούλα. Με laptop παίζει αμέσως με το 3G στικάκι

Last edited:
Νομιζα οτι οι λεξεις "ΔΕΝ" και "ΚΑΜΜΙΑ" δηλωνουν βεβαιοτητα και ξυλινο λογο,και οτι δεν αφηνουν κανενα περιθωριο για αμφισβητηση!Για πειτε μου με ποιο τροπο μπορω να ανεβασω βιντεο,ειναι 40mb και δε μπορω να το ανεβασω εδω...

Ας μας εξηγήσει κάποιος εμάς τους αδαείς από τα μηλοπροϊόντα για ποιο λόγο να μη παίζει σε JB συσκευή (που αν καταλαβαίνω καλά είναι κάτι σαν τις rooted συσκεύες Android). Που είναι ο περιορισμός;

Στα android με το root γινεσαι απλα superuser. στις ανοησιες του ios (μη παρεξηγηθώ, osx χρησιμοποιω, αλλα το ios ειναι απλα απαραδεκτο), όλες οι εφαρμογές για να τρεξουν περνούν απο επαλήθευση μεσω του store και κάθε εφαρμογή που έχεις λειτουργεί ΜΟΝΟ με το δικο σου apple id. Το jailbreak εχει ενα exploit το οποιο παρακάμπτει αυτη την επαληθευση και γι'αυτο μπορεις να εγκαταστήσεις αλλες εφαρμογες ΑΛΛΑ δε μπορεις να τις κανεις update μιας και δεν περνούν απο το store. Οπως είπα και πριν, αναλογα με τον τροπο jailbreak, μπορουν να κλεισουν πορτες οι οποιες συνηθως σχετίζονται με τα update των εφαρμογων και την προσβαση τους στο ιντερνετ. Για παραδειγμα το app του σφερα fm κανει update σχεδον καθε φορά που ξεκινά με αποτελεσμα να έχω διαβασει πολλες αναφορες με χρηστες να παραπονιουνται για crash της εφαρμογης. Γι'αυτο ζητησα και απο τον φιλο να αναφερει τη συσκευη που έχει, ios version και jailbreak method.

@nikolas_v Το jailbreak κλεινει θυρες για την προστασια του ξεκλειδωματος. Αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή ανοίγει αλλα το stream δεν λειτουργεί. Αυτη η αντιπαραθεση δεν εχει νοημα, αλλα αν θελεις να επιμεινεις, κοιτα αν σου λειτουργει η κανονικη ροη και ανεβασε κατι αντιστοιχο, μαζι με πληροφορίες σχετικά με συσκευή σου, ios version και τροπο με τον οποιο εγινε το jailbreak. Ισως ετσι βοηθηθουν και αλλα μελη.

ipad with retina,ios 6,evasion

Αν κάποιος αλλος φιλος έχει τα παραπανω ας το επαληθευσει. Διαφορετικά ios χρησιμοποιουν διαφορετικά exploits, (οπως και διαφορετικα jb, snowbreeze, evasi0n) οπότε σε αυτo συνδιασμό προφανως λειτουργεί.

Status
Not open for further replies.