Σε iPhone 5 δέν παίζει πάντως και δεν ειναι jb. Μήπως φταίει η έκδοση 6.1.4 του ios;
Το κατάφερε κανένας να παίξει ? εμένα πάντως μου βγάζει connection fail
Επειδή, ούτε εγω μπαίνω εδω για να λέω οτιι μου κατέβει, ξέρω οτι δεν παίζει επίσημα σε jb devices και μαλιστα αν ηθελα να το προχωρησω, θα σου ελεγα οτι αυτη η φωτογραφία δεν αποδεικνύει οτι "παιζει" μιας που δεν δειχνει βιντεο. αυτή την συμπεριφορα εχουν τα jb (τρέχει η εφαρμογή, αλλα χωρίς βίντεο).
Αν έσπασαν την εφαρμογή, ή βρέθηκε κι ολας άλλος τρόπος , είναι κάτι που δεν μπορω να το ξέρω .
Ελπίζω να σε κάλυψα
Από ότι έχω καταλάβει αυτό το βγάζει όταν έχεις "φάει" και τις δύο συσκευές σου.
Εχεις κάνει register ήδη 2 συσκευές;
@nikolas_v Το jailbreak κλεινει θυρες για την προστασια του ξεκλειδωματος. Αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή ανοίγει αλλα το stream δεν λειτουργεί. Αυτη η αντιπαραθεση δεν εχει νοημα, αλλα αν θελεις να επιμεινεις, κοιτα αν σου λειτουργει η κανονικη ροη και ανεβασε κατι αντιστοιχο, μαζι με πληροφορίες σχετικά με συσκευή σου, ios version και τροπο με τον οποιο εγινε το jailbreak. Ισως ετσι βοηθηθουν και αλλα μελη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.