NovaGO

Status
Not open for further replies.
Eρωτηση μετα την επιβεβαιωση στο mail...περιμενω μονο password...???
το PIN που λεει πιο πισω ο x_man ειναι το oνομα (username) ...???
αν οχι που το βρισκω (το ζηταει καπου το συστημα)...???

Ευχαριστω εκ των προτερων...

@kkmoum Συνδέεσαι με username και password, αποδέχεσαι τους όρους χρήσης και μετά σου ζητά PIN. Βαζεις αρχικά το password που έχεις και μετά μπορείς να το αλλάξεις.

Προσοχή όμως: Φύλαξε το PIN γιατί αν το χάσεις, δεν μπορείς να κάνεις reset ούτε μέσω της εξυπηρέτησης πελατών (είναι bug του συστήματος).

εγω το εχω γυρισει fullpack εδω και 2 ημερες,αλλα δεν μου εχουν ανοιξει αντιστοιχα στο novago.
τους εστειλα mail και πηρα απλα την απαντηση οτι το λαβαμε.
χρειαζεται να κανω κατι αλλο?

Κι εγώ το ίδιο Δημήτρη.Μια βδομάδα σχεδόν και δεν μου έχουν ανοίξει οι ταινίες.Μου είπαν από την τεχνική υπηρεσία ότι είναι τεχνικό το πρόβλημα και θα μου το φτιάξουν.Ακόμα βέβαια περιμένω.

Παρόλο που εχω το σπορτ πακ το nova sport 4 δεν το εχει στο go. Επίσημα ποτέ θα λειτουργήσει η υπηρεσία επιτέλους ?

Το sport4 ακομα δεν εχει μπει στο nova go.Τωρα για το ποτε θα λειτουργησει κομπλε,καλη ερωτηση....

Την περασμένη βδομάδα που έκανα αίτηση μετατροπής στο κατάστημα,μου είπαν με σιγουριά ότι τον επόμενο μήνα η υπηρεσία θα λειτουργήσει επίσημα.Μένει λοιπόν να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτό ή όχι.

Re: Απάντηση: NovaGO

Εγώ περιμένω 7 μέρες τον κωδικό και ακόμα τίποτα.
Και συνέχεια μου λένε να περιμένω από το τεχνικό τμήμα.

Από πότε θα μπορούμε να διαχειριστούμε τις συσκευές μέσω της ιστοσελίδας;

Όταν βγει από beta version αν το αφήσουν, αλλά δεν νομίζω να το αφήσουν στον χρήστη. Λογικά θα πηγαίνεις μέσω Νοβα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα μπορούσε κάποιος να μου υπενθυμίσει το email για να ζητήσω reset συσκευών?Επίσης ,τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Στέλνουν απάντηση ότι το reset έχει γίνει? Ευχαριστώ!!

[email protected]
Αναφέρεις τον αριθμό συνδρομητή, email επικοινωνίας και το user name καθώς επίσης και τον λόγο που θες το reset. Θα σε ενημερώσουν λογικά με email ότι έχει πραγματοποιειθεί το αίτημα σου.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα μπορούσε κάποιος να μου υπενθυμίσει το email για να ζητήσω reset συσκευών?Επίσης ,τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Στέλνουν απάντηση ότι το reset έχει γίνει? Ευχαριστώ!!
εστειλα email οπος μου ειχε πει ο φιλος ο nvianitakis,με τα στοιχεια μου ολα και μια περιγραφη για το reset.μετα απο 1μιση βδομαδα με πηρανε τηλεφωνο με ρωτησαν τι ακριβως θελω και μετα απο 5 λεπτα μου ηρθε sms οτι το αιτημα εχει πραγματοποιηθει.

Status
Not open for further replies.