NovaGO

Status
Not open for further replies.
ευχαριστω τον dimitrispm για το ταχυτατο responce...οποτε παω για εγκατασταση του plug-in...

Re: Απάντηση: NovaGO

Παιδιά σε ένα φίλο μπαίνει κανονικά η εφαρμογή, εμφανίζεται το τετραγωνάκι που γυρνάει πριν φορτώσει το κανάλι, αλλά του βγάζει μαύρη οθόνη.

Καμία ιδέα?

Στις περισσότερες αντίστοιχες περιπτώσεις (για να μην πω σε όλες), έχει αποδειχτεί ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το δημιουργεί το antivirus του Η/Υ που μπλοκάρει το plugin να τρέξει.
Ας απενεργοποιήσει προσωρινά το antivirus (ίσως και το firewall των windows) και ας δοκιμάσει και πάλι.
Σε κάποιους Η/Υ παίζει, αν δημιουργηθεί κανόνας εξαίρεσης στο antivirus, σε κάποιους άλλους αν απεγκατασταθεί πλήρως το antivirus και πάει λέγοντας.
Όπως έχει γραφτεί σε άλλο θέμα, φταίει το ίδιο το plugin (η μορφή και η δομή του) και είναι πώς θα σου κάτσει...

Παιδιά σε ένα φίλο μπαίνει κανονικά η εφαρμογή, εμφανίζεται το τετραγωνάκι που γυρνάει πριν φορτώσει το κανάλι, αλλά του βγάζει μαύρη οθόνη.

Καμία ιδέα?
Σε μένα πάντως έφταιγε η αδύνατη κάρτα wifi του λάπτοπ. Όταν το έβαλα με καλώδιο Ethernet στο Ίντερνετ δούλεψε άψογα.

Χθες το βράδυ έκατσα να δω κάποια από τα στιγμιότυπα του Champions' League και πρόσεξα ότι τα βιντεάκια από κάθε αγώνα κόβονταν απότομα, π.χ. είτε στη μέση μιας φάσης, είτε στη μέση ενός replay κτλ.
Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;
Δεν είναι κάτι σημαντικό και απλά το αναφέρω γιατί με παραξένεψε.

Απάντηση: Re: NovaGO

Καλησπερα σας ,μια ερωτηση αφου ειμαι συνδρομητης nova 3 play με ολα τα καναλια sport & cinema γιατι στο nova go βλεπω live μονο τα novasport και οχι τα novacinema...?? Σας ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

δεν υπαρχει live στα cinema.ταινιες υπαρχουν που μπορεις να τις δεις οποτε θελεις και δεν ξερω εαν θα μπει και Live οταν φυγουμε απο beta εκδοση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

αν κανω εγγραφη μετα μπορω να διαγραφω απο την εφαρμογη αν υπαρχη τυχον χρεωση?

Αν υπάρξει τυχόν χρέωση (που λογικά δεν το νομίζω, τουλάχιστον για τη live υπηρεσία), είναι απίθανο να χρεωθείς για κάτι που δεν θα θέλεις και απλά δεν θα έχεις πρόσβαση σε μέρος του site όπου χρειάζεται πληρωμή ή σε όλο το site αν χρειάζεται παντού πληρωμή (π.χ. μηνιαία χρέωση). Οπότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι, ούτε θα χρειαστεί να διαγραφείς στην πορεία.

Ουσιαστικά η περίοδος beta υπάρχει για να δοκιμαστεί η υπηρεσία και οι "αντοχές" της όταν υπάρχει μαζική θέαση καθώς και να διορθωθούν τα όποια λάθη/bugs, ενώ παράλληλα, σε περίπτωση που υπάρξει μελλοντική χρέωση, να έχουν γλυκαθεί οι συνδρομητές που έχουν δοκιμάσει την υπηρεσία, μήπως και ψηθούν πιο εύκολα να δώσουν το όποιο αντίτιμο ζητηθεί για να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία.

Πριν από 10 μέρες μου είπαν από το κατάστημα ότι η υπηρεσία σε 1 μήνα θα μπει σε επίσημη λειτουργία και θα είναι δωρεάν για όλους.Αναμένουμε να το δούμε.

Ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί έτσι ακουγόταν και για 15 Σεπτέμβρη.
Εμένα μου έχουν πει πως θα μείνει 5-6 μήνες σε beta.

To reset μετά το δίμηνο γίνεται αυτόματα; Δηλαδή οι πρώτες 2 συσκευές που θα μπω την 61η ημέρα θα κλειδώνουν για 2 μήνες;

Last edited by a moderator:
Καλημέρα σας ,επιτρέπετε να δώσω των κωδικό μου στον ανιψιό μου που είναι σε άλλη πόλη για να βλεπει τα ματσ η είναι παράτυπο....?

Καλημέρα σας ,επιτρέπετε να δώσω των κωδικό μου στον ανιψιό μου που είναι σε άλλη πόλη για να βλεπει τα ματσ η είναι παράτυπο....?

Δεν αναφέρεται πουθενά ότι πχ πρέπει να μπαίνεις από την IP του σπιτιού σου και μόνο συνεπώς δεν βλέπω τίποτα παράτυπο

Status
Not open for further replies.