NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν έχει αναφερθεί το αντίθετο. Αν και δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλεύει στο netbook όπως είναι. Εχε στο νου σου, ότι θα χρειαστείς reset των συσκευών.

Τα starter pack θα βάλω αναγκαστικά γιατί έχω μόνο 1g ram.Τα ultimate θέλουν 1.2gram.Με τα xp έβλεπα παλια,κρίμα που δε τα υποστηρίζει πλέον.Το reset πριν την εγκατάσταση των W7 φαντάζομαι οταν είμαι sign in με τα xp που έχω τώρα πάνω το κάνω;

Συμβουλή-αν μπορεις να διαλεξεις εκδοση που θα βαλεις, βαλε τα Professional και απενεργοποιησε τα visual effects για να μη σου καθυστερει.

Καλησπέρα,

ρε παιδιά τι γίνεται μ' αυτήν την τραγική εφαρμογή σε ipad? Χθες μου ενεργοποιήθηκαν οι κωδικοί και τα έβαλα στο ipad (με jailbreak)

και έπερνα το μήνυμα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί (το κλασικό). Σήμερα το έκανα update (το ipad) γιατί διάβασα οτι δεν παίζει αν

έχεις jailbreak, οπότε τώρα δεν είναι με jailbreak, και παίρνω πάλι το ίδιο μήνυμα όταν πάει να φορτώσει το οποιοδήποτε video.

Τι σ.... γίνεται?

Καλησπερα.
Εχει ερθει ενας φιλος και εχει φερει το laptop του με Win7 Ultimate. Ειναι λιγο ασχετος με τα του υπολογιστη και επειδη προσπαθησε να το κανει μονος του και δεν τα καταφερε το εφερε σε μενα μιας και ηρθε για να το κανω εγω.
Παω λοιπον στο novago.gr και παω στις πληροφοριες υπηρεσιας για να δημιουργησω το λογαριασμο του. Οι μονες επιλογες που εχει ειναι "Περιγραφη υπηρεσιας, Επαναφορα password, Ανανεωση συσκευης, FAQ". Εκει δεν ηταν η επιλογη για δημιουργια νεου λογαριασμου ή θυμαμαι λαθος και πρεπει να παω αλλου?

Καλησπέρα,

ρε παιδιά τι γίνεται μ' αυτήν την τραγική εφαρμογή σε ipad? Χθες μου ενεργοποιήθηκαν οι κωδικοί και τα έβαλα στο ipad (με jailbreak)

και έπερνα το μήνυμα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί (το κλασικό). Σήμερα το έκανα update (το ipad) γιατί διάβασα οτι δεν παίζει αν

έχεις jailbreak, οπότε τώρα δεν είναι με jailbreak, και παίρνω πάλι το ίδιο μήνυμα όταν πάει να φορτώσει το οποιοδήποτε video.

Τι σ.... γίνεται?

Σε iPad χωρίς Jailbreak παίζει μια χαρά πάντως. Δοκίμασε να ξανάπεράσεις την εφαρμογή. Εγώ θα ξαναέκανα reset και την συσκευή μου.

Ειχα βαλει αυτοματη συνδεση...αλλαξα το κωδικο...και τωρα μου μου βγαζει ενα παραθυρακι...."Σφαλμα"..."Λαθος κωδικος"..."Εισαγεται το σωστο κωδικο"..."οκ", το παταω και μετα μια λευκη οθονη μεσα στον firefox!!!! Εκανα επανεκκινηση αλλά κουπα...

Έκανα τώρα αίτηση ανανέωσης συσκευής,μου έρχεται mail?-πότε περίπου πραγματοποιείται η αλλαγή;

Last edited by a moderator:
Πάντως λάθος η μια συσκευή και εύχομαι να αλλαξει αυτο. Επιτέλους πρέπει να διαμαρτυρόμαστε συνέχεια με αυτούς ?

Ειχα βαλει αυτοματη συνδεση...αλλαξα το κωδικο...και τωρα μου μου βγαζει ενα παραθυρακι...."Σφαλμα"..."Λαθος κωδικος"..."Εισαγεται το σωστο κωδικο"..."οκ", το παταω και μετα μια λευκη οθονη μεσα στον firefox!!!! Εκανα επανεκκινηση αλλά κουπα...
Εχει καποιος αποψη για το παραπανω;

Re: Απάντηση: NovaGO

Γειά σας
Είχα εγκαταστήσει το NovaGO σε 2 συσκευές ,σε ένα tablet και στο τηλέφωνο και δούλευαν κανονικά , μέχρι την αλλαγή πολιτικής της Nova γιά 1 συσκευή που αυθαίρετα μου
άφησαν να λειτουργεί στοτηλέφωνο . Αφού πέρασε ο μήνας είπα να να κάνω αλλαγή συσκευής και έκανα τα σχετικά , και πήρα και διαβεβαίωση με email ,
ότι " Η διαδικασία διαγραφής συσκευής ολοκληρώθηκε με επιτυχία.Μπορείτε να προχωρήσετε στην καταχώρηση νέας. " .
Προσπαθώντας από το tablet να κάνω καταχώρηση μου βγάζει "you have reached the limit of allowed devices ....." . Πήρα την Nova και ημπεμπέκα δεν ήξερε τι έλεγε και
σημείωσε να με πάρει το ... τεχνικό τμήμα γιά επίλυση του προβλήματος .
Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχω NovaGO σε καμιά από τις 2 συσκευές .
Μήπως κάποιος φίλος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και πως το επέλυσε ?

Το Sky UK σκέφτεται να κάνει κάτι αντίστοιχο του Sky Go συμβατό με το Chromecast.

http://www.digitalspy.co.uk/tech/ne...-chromecast-as-potential-now-tv-platform.html

Αυτό για να καταλαβαίνουμε με τι έχουμε να κάνουμε(την Nova).

Τα άλλα πακέτα κοιτάζουν να προσθέσουν δυνατότητες, η Nova να αφαιρεί.

Δουλεύει κανείς το NovaGo σε MacBook Pro μέσω virtual machine?
Μέχρι τώρα ήταν ολά καλά, αλλά με την τελευταία έκδοση του plugin παίζει για ένα δευτερόλεπτο και μετά βγαίνει μήνυμα "το NovaGo προς το παρον δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας"
Ξέρει κανείς κάτι? Έχω OS X 10.9 και Windows 7 Ultimate 64 bit μέσω VM Ware

Απάντηση: Re: NovaGO

φίλε δεν υποστηρίζεται σε macbook οπότε και να υπήρχε τρόπος (που δεν τον γνωρίζω) απαγορεύεται να βρεις λύση εδώ.

Status
Not open for further replies.