NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NovaGO

Το εχεις χρησιμοποιησει η απλα το λες με βαση την λογικη;

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Το εχεις χρησιμοποιησει η απλα το λες με βαση την λογικη;

Το έχω χρησιμοποιησει .Και τα δυο τρέχουν αλλά το Novago tablet είναι φτιαγμένο για μεγαλύτερες οθόνες

Εχει κανεις το novago σε tablet samsung galaxy note 10.1 2014 edition ; παιζει ;
μόλις προχτές το έβαλα στο φρεσκοαγορασμένο εργαλείο...Μια χαρά πάει.
Θα προτιμούσα βέβαια να έχει την ευκολία που έχει η εφαρμογή στο ipad όπου μπορεί να παίξει με όποιον οριζόντιο προσανατολισμό της οθόνης, γιατί δεν μπορώ να το βάλω -ανάποδα- στη βάση και να βλέπω ενώ το φορτίζω ταυτόχρονα...

μόλις προχτές το έβαλα στο φρεσκοαγορασμένο εργαλείο...Μια χαρά πάει.
Θα προτιμούσα βέβαια να έχει την ευκολία που έχει η εφαρμογή στο ipad όπου μπορεί να παίξει με όποιον οριζόντιο προσανατολισμό της οθόνης, γιατί δεν μπορώ να το βάλω -ανάποδα- στη βάση και να βλέπω ενώ το φορτίζω ταυτόχρονα...
κατεβασε το rotate και γυρναει οπου θελεις εσυ.

Ξέρει κανείς αν δουλεύει η υπηρεσία σε κινητό Xperia M ?

(Το ξέρω ότι δεν υπάρχει στη λίστα των συμβατών κινητών στο site της nova, αλλά σκέφτηκα μήπως παίζει και δεν το έχουν προσθέσει).

Ξέρει κανείς αν δουλεύει η υπηρεσία σε κινητό Xperia M ?

(Το ξέρω ότι δεν υπάρχει στη λίστα των συμβατών κινητών στο site της nova, αλλά σκέφτηκα μήπως παίζει και δεν το έχουν προσθέσει).
στείλε τους ένα μήνυμα στο forthnet official support που θα ξέρουν σίγουρα .

Καλησπερα ,
να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει απο το διαβασμα
στο laptop ειμαι οκ ενεργοποιηθηκα ,σε δευτερη συσκευη ,
tablet,
πλεον
δεν μπορει να παιξει το novago??

Re: Απάντηση: NovaGO

Τι εννοείς;
Εννοεί, να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή "rotate" από το google play ώστε να περιστρέφεις την οθόνη σου όπως σε βολεύει καλύτερα ξεπερνώντας το θέμα με την ανάποδη αναστροφή του NovaGO. Επειδή υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές, δεν μπορώ να ξέρω ποια ακριβώς χρησιμοποιεί ο φίλος Σάκης με επιτυχία. Αυτό, ας το απαντήσει καλύτερα ο ίδιος.

Μετά το σημερινό update δεν μου παίζει στο Xperia t μου έχει κανείς άλλος θέμα;

Απάντηση: Re: NovaGO

Μετά το σημερινό update δεν μου παίζει στο Xperia t μου έχει κανείς άλλος θέμα;

Το ίδιο συμβαίνει και στο nexus 7 2013 root. Πριν την αναβάθμιση δούλευε κανονικά. Το μύνημα που βγάζει είναι οτι το υλικό αυτό δεν είναι διαθέσιμο για την συσκευή σας.

Last edited:
Καλησπερα παιδια σε ipad mini ξαφνικα δεν εχω ηχο! Οταν βαζω ακουστηκα ακουω ξερετε γιατι η μονη αλλαγη ειναι οτι πηγα σε ios 7.1.1

Και σε μενα μετα το update δεν παιζει σε ενα manda mid706s. Δεν ειναι root. Ξερει καποιος να μας πει τι εγινε. Πως μπορουμε να γυρισουμε στην παλια εκδοση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Εννοεί, να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή "rotate" από το google play ώστε να περιστρέφεις την οθόνη σου όπως σε βολεύει καλύτερα ξεπερνώντας το θέμα με την ανάποδη αναστροφή του NovaGO. Επειδή υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές, δεν μπορώ να ξέρω ποια ακριβώς χρησιμοποιεί ο φίλος Σάκης με επιτυχία. Αυτό, ας το απαντήσει καλύτερα ο ίδιος.
φιλε foufoute χρησιμοποιω την ultimate rotation control. εναι πολυ καλη ,και ανταποκρινετε γρηγορα!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

φιλε foufoute χρησιμοποιω την ultimate rotation control. εναι πολυ καλη ,και ανταποκρινεται γρηγορα!!!!!!!!
Ευχαριστώ, καθότι εγώ είμαι ο ενδιαφερόμενος, και η πληροφορία είναι πολύ χρήσιμη για όλους!
Καλημέρα!

Status
Not open for further replies.