NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μα το πρόβλημα είναι στο Laptop! Έχω μαύρη εικόνα στο Laptop! Δεν θέλω να το δω στη τηλεόραση. Μια δοκιμή έκανα αλλά μου χάλασε το NovaGo στο Laptop και δεν ξαναέπαιξε!!! Από τη στιγμή εκείνη παίζει μόνο μαύρη οθόνη στο Laptop. Δοκίμασα τα πάντα, επανεγκατέστησα το plugin, έκανα επανεκκινήσεις αλλά τίποτα! Μαύρη οθόνη και που και που μήνυμα σφάλματος: "Η αναπαραγωγή δεν είναι εφικτή λόγω προβληματικής σύνδεσης ή συμφόρησης δικτύου." Καμιά βοήθεια ρε παιδιά;

Re: Απάντηση: NovaGO

Εχω εγκατεστημενο το novago σε ενα netbook(compaq mini 110c, cpu 1.6ghz, windows 7 starter), ενω παιζει χωρις προβλημα με ολους τους browser σε κανονικο παραθυρο μολις το βαλω σε fullscreen αρχιζουν τα κολληματα στην εικονα.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ή ειναι απλα θεμα δυνατοτητων του netbook?

Μα το πρόβλημα είναι στο Laptop! Έχω μαύρη εικόνα στο Laptop! Δεν θέλω να το δω στη τηλεόραση. Μια δοκιμή έκανα αλλά μου χάλασε το NovaGo στο Laptop και δεν ξαναέπαιξε!!! Από τη στιγμή εκείνη παίζει μόνο μαύρη οθόνη στο Laptop. Δοκίμασα τα πάντα, επανεγκατέστησα το plugin, έκανα επανεκκινήσεις αλλά τίποτα! Μαύρη οθόνη και που και που μήνυμα σφάλματος: "Η αναπαραγωγή δεν είναι εφικτή λόγω προβληματικής σύνδεσης ή συμφόρησης δικτύου." Καμιά βοήθεια ρε παιδιά;
Με άλλο browser δοκίμασες;

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει laptop με εξωτερική κάρτα γραφικών usb με ΤV για να δει novago;

alexis55 Η υπηρεσία αφορά θέαση σε laptop, tablet, smartphone. Δε μας ενδιαφέρουν μηνύματα για το πώς θα βλέπουμε σε τηλεόραση και καθετί σχετικό.
Καλώς ήρθες

Από λάθος περαστήκανε οι κωδικοί της εφημερίδας στο site της νόβας και μετά δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της (android) από το κινητό μου.... Μου λέει να πάω να κάνω ανανέωση συσκευής, και εκεί μου ζητάει αριθμό κάρτας. Υπάρχει τρόπος να δω μέσω της εφαρμογής του κινητού αυτή την εβδομάδα τίποτα ή τζάμπα πήγε το τάληρο της εφημερίδας; Ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να προσθέσω ότι στον αριθμό της κάρτας είτε βάλω τον κωδικό πρόσβασης της εφημερίδας ή τον κωδικό που θα μου έρθει με μήνυμα, ότι και να βάλω λαβαίνω το μήνυμα= response.unbind.incorrect.parameters. Προφανώς θα δουλεύει μόνο για κάρτες δεκτών και όχι για το novago....

To novago καταλαβαινει αν το wifi που συνδεεσαι δεν ανηκει σε ελληνικο παροχο; τζιμανια εκει στη Νοβα

Πιθανά θα είναι θέμα κάρτας γραφικών.
+1

Από λάθος περαστήκανε οι κωδικοί της εφημερίδας στο site της νόβας και μετά δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της (android) από το κινητό μου.... Μου λέει να πάω να κάνω ανανέωση συσκευής, και εκεί μου ζητάει αριθμό κάρτας. Υπάρχει τρόπος να δω μέσω της εφαρμογής του κινητού αυτή την εβδομάδα τίποτα ή τζάμπα πήγε το τάληρο της εφημερίδας; Ευχαριστώ.

Να προσθέσω ότι στον αριθμό της κάρτας είτε βάλω τον κωδικό πρόσβασης της εφημερίδας ή τον κωδικό που θα μου έρθει με μήνυμα, ότι και να βάλω λαβαίνω το μήνυμα= response.unbind.incorrect.parameters. Προφανώς θα δουλεύει μόνο για κάρτες δεκτών και όχι για το novago....

Ρώτα στο support εδώ στο avclub μήπως σου βρούν λύση.

καλησπερα σε ολους.εχω μια απορια.εχω βαλει τους κωδικους που μου εστειλε η nova με μηνυμα αλλα μετα μου ζηταει ενα κωδικο διαχειριστη.ξερεις κανενας ποιος ειναι;

Εφόσον έχεις το κουπόνι απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, θα πρέπει να κάνεις τη διαδιακασία ανανέωσης απο το http://nova.gr/protothema.
"Πως βλέπω;" και "Ανανέωση Συσκευής"

καλησπερα σε ολους.εχω μια απορια.εχω βαλει τους κωδικους που μου εστειλε η nova με μηνυμα αλλα μετα μου ζηταει ενα κωδικο διαχειριστη.ξερεις κανενας ποιος ειναι;

Είναι το ίδιο με το password.

@Εniac = Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την λύση και την απάντησή σου! Με λυπεί σαφώς το γεγονός ότι έφαγα 2 ώρες ψάχνοντας στο site της νόβας να βρω την λύση και την είχε τελικά η ίδια η...εφημερίδα. Εύχομαι την απάντησή σου να την διάβασαν πολλοί ώστε να ξέρουν τι να κάνουν σε παρόμοια περίπτωση! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ και εκτιμώ την βοήθειά σου....

Υπαρχει καποιος αλλος που να αντιμετωπιζει προβλημα με τους κωδικους?ειχα να μπω αρκετο καιρο στο go,περιπου 2 εβδομαδες και παω να μπω τωρα και δεν μου δεχεται τους κωδικους λεγοντας οτι ειτε ειναι εσφαλμενα τα στοιχεια ειτε δεν υπαρχει λογαριασμος...ΠΡοφανως τα τριπλοτσεκαρα τα στοιχεια..

Εχεις κανεις παρομοιο προβλημα ή καμια ιδεα?

Εκτος του να στηθω στο τηλ και να τους παρω

Ευχαριστω

Απάντηση: Re: NovaGO

Υπαρχει καποιος αλλος που να αντιμετωπιζει προβλημα με τους κωδικους?ειχα να μπω αρκετο καιρο στο go,περιπου 2 εβδομαδες και παω να μπω τωρα και δεν μου δεχεται τους κωδικους λεγοντας οτι ειτε ειναι εσφαλμενα τα στοιχεια ειτε δεν υπαρχει λογαριασμος...ΠΡοφανως τα τριπλοτσεκαρα τα στοιχεια..

Εχεις κανεις παρομοιο προβλημα ή καμια ιδεα?

Εκτος του να στηθω στο τηλ και να τους παρω

Ευχαριστω
Στείλε pm με το πρόβλημα σου στο νήμα NOVA Official Support, εδώ στο φόρουμ.

Status
Not open for further replies.