NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NovaGO

Ούτε πρόκειται... Αφού δεν το έδωσαν τόσο καιρό, δεν βλέπω να το δίνουν. Θα προσπαθήσω την Δευτέρα να μάθω τίποτα από "μέσα".
Όπως είπα, αν δείτε ποτέ NovaGO σε MacOS, χ@στε με...
Οι άνθρωποι είναι αλλού, τέλος!!

Τελικα με αυτο το "Nova go για ολους" τι ισχυει? Αν δω εγω , που εχω αθλητικα και δεν εχω τα cinema, πχ ταινιες θα ενεργοποιηθουν τα cinema για 12μηνες? Το εχω δοκιμασει κανεις?

Έχεις κάνει κάποια αναβάθμιση στον browser σου;; Γιατί συνηθώς όταν γίνεται αυτό μπλοκάρονται οι προσθήκες και σου ζητάει συνέχεια να το κατεβάσεις. Δες τα add-on στον browser σου και εάν βρεις το συγκεκριμένο plugin πάτα να επιτρέπεται πάντα. Συνήθως αυτό είναι το θέμα και νομίζω θα λυθεί.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Όχι δεν έχω κάνει πρόσφατα κάποια αναβάθμιση.
Έψαξα στα add-on του browser αλλά δεν βρήκα πουθενά το plugin και το πρόβλημα συνεχίζεται.
Το ότι τώρα δεν μου εμφανίζει καθόλου την σελίδα όπου έκανα log in μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα ενώ τώρα με βάζει κατευθείαν στην σελίδα του novago να οφείλεται στο plugin ή να παίζει κάτι άλλο ?

καλησπερα και καλως σας βρηκα..απο χθες στα live tv εχει γινει μερικως μια αναδιαταξη των καναλιων αφηνοντας μια κενη θεση διπλα απο το mad η ειναι ιδεα μου?θα μπει καναλι?γενικως ξερει κανεις αν θα προσθεσουν τα υπολοιπα ντοκιμαντερ?εφοσον αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει οτι στις ανανεωσεις η nova προσθεσε στα συμβολαια και την ιντερνετικη προβολη.

Re: Απάντηση: NovaGO

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με το κουπόνι της εφημερίδας που δείνει μία εβδομάδα και μπορείς να δεις την Κυριακή το ντέρμπι, μπορείς να δεις και το pre-game show της ίδιας ήμερας? Ευχαριστώ.

Επίσης, επειδή δεν μπορώ να κάνω edit βρήκα σε μία σελίδα ένα παλιο plug in. Μπορεί να παίξει σε vmware στο macbook pro το παλιό plugin? Το νέο διάβασα πως δεν παίζει σίγουρα..

Status
Not open for further replies.