NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με το κουπόνι της εφημερίδας που δείνει μία εβδομάδα και μπορείς να δεις την Κυριακή το ντέρμπι, μπορείς να δεις και το pre-game show της ίδιας ήμερας? Ευχαριστώ.

Βεβαιως
ολο το προγραμμα του νσ1 για μια βδομαδα

Απάντηση: Re: NovaGO

Επίσης, επειδή δεν μπορώ να κάνω edit βρήκα σε μία σελίδα ένα παλιο plug in. Μπορεί να παίξει σε vmware στο macbook pro το παλιό plugin? Το νέο διάβασα πως δεν παίζει σίγουρα..
Δεν θα παίξει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλησπερα , αυριο το ντερμπι για να δουμε εαν θα μπουκωσει ο σερβερ .... :) ....
Ποιο ντέρμπι;

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Δεν θα παίξει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποιο ντέρμπι;

παο ολυμπιακος ειναι ντερπι γιατι εαν χασει ο ολυμπιακος θα παει στους - 3 ο παο :) ....

Σε ενα ASUS Τ1000 μεχρι το τελευταιο plug in επαιζε κανονικα σε Windows 8.1 32bit. Με το καινουργιο τιποτα. Σε εποικινωνια με την nova μου ειπαν οτι με την καινουργια αναβαθμιση δεν παιζει στα WIndows 8.1 ..... Αλλαζοντας συσκευη και βαζοντας το σε Windows 8.1 64bit επαιξε κανονικα. Ξερετε κατι;

Απάντηση: Re: NovaGO

καλησπέρα, το novago λειτουργεί; μου ζητά να κατεβάσω Plugin ενώ μέχρι και χτες έβλεπα κανονικά σε windows 7.

Υπάρχει κάποιος λόγος που μου ζητά να κατεβάσω το plugin ξανά και ξανά; κάποια ιδέα;

Δοκίμασε κάνεις novago σε συσκευή tv Box με android kitkat να δουλέψει το novago ?

Δοκίμασα, δυστυχώς δεν δουλεύει, νομίζω δεν επιτρέπει την hdmi output η επειδή ειναι root το tv box. :-(

καλημερα καλη σαρακοστη ποια αντριοτ ταμπετ ειναι συμβατα για το νοβα go ; βεβαια και σε οικονομικο ,γιατι δυσκολοι καιροι ευχαριστω π.χ τα τουρμπο χ,ασυς ειναι συνβατα;

Υπάρχει κάποιος λόγος που μου ζητά να κατεβάσω το plugin ξανά και ξανά; κάποια ιδέα;

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω εδώ και πολλές μέρες (windows 7) δεν μου εμφανίζεται η σελίδα όπως πριν που μου ζήταγε να βάλω username και password αλλά με βάζει κατευθείαν στην σελίδα και μου ζητάει συνέχεια να κάνω plugin

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω εδώ και πολλές μέρες (windows 7) δεν μου εμφανίζεται η σελίδα όπως πριν που μου ζήταγε να βάλω username και password αλλά με βάζει κατευθείαν στην σελίδα και μου ζητάει συνέχεια να κάνω plugin

Δοκίμασα με άλλο browser και όλα εντάξει τώρα.

Ο browser μπλοκαρει το plug in και γιαυτο και δεν παιζει.Καπου υπαρχει αυτή η ρυθμιση αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι στον IE που ειναι

Έχω έναν κωδικό από το "πρώτο θέμα" της Κυριακής που δε χρησιμοποιήθηκε. Αν τον θέλει κάποιος φίλος, ας στείλει pm.

Πολλές φορές φταίει και ο driver της κάρτας γραφικών.
Εγώ μετά από format και εγκατάσταση άλλου driver κάρτα γραφικών, έπαιξε το plugin (πάντα σε Chrome).

καλησπερα κι απο μενα
βλεπω novago απο samsung s4mini και έχω αρχίσει να αλληθορίζω!

είχα δοκιμασει σε ενα macbook pro του 2009 με windows 7 αλλα ενώ ο ήχος έπαιζε κανονικα κολλούσε αν 2 δευτερόλεπτα η εικόνα και ήταν αδύνατη η παρακολούθηση.

τώρα ξαναπροσπάθησα σε ενα νεο λαπτοπ hp 250 g3 με επεξεργαστη Intel Celeron N2840 (2,16 GHz) και windows8.1 χωρίς κάρτα γραφικών (αν και παίζει 1080p απροβλημάτιστα) και μου βγάζει το μήνυμα "the configuration of your computer is insufficient to play some media program" την ώρα της εγκατάστασης του plugin....

τι λέτε, έχω καμια ελπίδα να δω απο λαπτοπ novago?
ευχαριστω!!!

Επανέρχομαι μετά από ένα χρόνο σχεδόν και αφού δεν έχω δεί ποτέ novago αλλά και λόγω της επικείμενης έναρξης τoυ ΟΤΕ tv go,θέλω να μάθω αν το λαπτοπ που έχω υποστηρίζει ή οχι τελικά novago ή να βρώ κάποιο άλλο.Απλώς έχω δηλώσει συσκευή αλλά δεν έχει παίξει ποτέ,αλλά και ούτε έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα σοβαρά.Απλώς σας είχα γράψει κατά καιρούς κλπ κλπ.Προδιαγρφές λαπτοπ:
dell latitude d610 - Intel (R) Penthium (R) M Processor 2,13 GB. - RAM 2.GB - WIN 7 32B.
1. ´Δεν εγκαθιστά ολόκληρο το plugin και
2. Μόλις ξεκινήσει να παίξει κανάλι κρασάρει τοplugin.
Υπάρχει καμμία λύση ή θα αναγκασθώ να το πετάξω;Για όλες τις υπόλοιπες εργασίες,σαν λάπτοπ,πηγαίνει κυριολεκτικά όρθιο.....
Ευχαριστώ πολύ και όποιος καταφέρει με κάποιο συμβουλή να το κάνει να παίξει θα είμαι ευγνώμων.

Last edited by a moderator:
Nova go εβλεπα μεσω chrome μεχρι που εγινε η αναβαθμιση στα 64bit και δεν ηταν πλεον συμβατο το plugin.Μετα με ie μεχρι πριν 15 μερες που πηρε και αυτος μια αναβαθμιση μεσω win update. Τωρα πλεον μεσω firefox .Οχι τιποτα αλλο αλλα μας τελειώνουν και οι περιηγητές ;)

Φίλε simosthe δεν νομίζω ότι φταίει αυτό.Τον κωδικό μου τον έχω δώσει σε έναν ξαδελφό μου αστυνομικό και παίζει στο δικό του λάπτοπ με win 32 bit και μάλιστα με μνήμη 1 gb

Status
Not open for further replies.