NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δοκίμασε με firefox σιγουρα δυλευει. Αν οχι το πιο πιθανο ειναι καρτα γραφικων ,αλλα μπορει και το antivirus με το τειχος προστασιας να μην το αφηνει να εγκατασταθει σωστα και να κανει την ζημια.

simosthe έχω δοκιμάσει τα πάντα εδώ και ένα χρόνο.Ως για abtivirus σε πληροφορώ ότι στα 30 χρόνια που είμαι χρήστης pc δεν έχω ποτέ σε κανένα pc μου antivirus

Drivers γραφικών είναι. Intel γραφικά δεν έχει; Δοκίμασε τους τελευταίους διαθέσιμους drivers από Intel + update to directx.

Τι ασχολειστε ρε παιδια. Η πιο προβληματικη υπηρεσια στον κοσμο ειναι

Δεν νομίζω ότι φταίει η υπηρεσία για τα "προβληματάκια" που έχουν μερικές πλατφόρμες...

Όσο έχω δει είναι μέσω της προσφοράς του θέματος. Με yandex λειτουργεί κανονικά, απλά σε συνδυασμό με το adblock μου είχε απενεργοποιημενο το plug in. Με την προσθήκη εξαιρεσης, κανένα πρόβλημα.
Επισης και με τον Opera κανένα πρόβλημα.

Χμ, loufjohn...

24/10/2014

Το προβλημα ειναι οτι ο ΟΤΕ για να αποκτηση τα δικαιωματα εδωσε υπερογκο ποσο με αποτελεσμα να εγκαταλειψη το Ισπανικο και Γερμανικο και απο την περιοδο 2016-2017 και το Αγγλικο. Επισης εγκατελειψε και το Κυπελλο Ελλαδος. Οι πληροφοριες λενε οτι για να καλειψη το ποσο που εδωσε για τα δικαιωματα το CL και EUROPA η αυξηση της τιμης θα ειναι της ταξης του 30%. Δεδομενου της απωλειας των 3 ξενων πρωταθληματων (κορυφαιων) θα κρατησει τους συνδρομητες του

Εμένα παρόλο που μου κάνανε διαγραφή δεν δέχεται νέα συσκευή και μου γράφει για υπέρβαση.
Γιατι γίνεται αυτό?

εχω το Huawei Ascend Mate 7 θα πεζει το nova go η να μην το δοκιμασω καν τι λετε?

Αν δεν ειχες σκοπο να το χρησιμοποιησεις σε κανενα λαπτοπ ή αλλη φοριτη συσκευη ως δευτερη επιλογη, δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις..

εκει στην νοβα εχετε καταντησει κουραστικοι.μπαινω σημερα και δεν με συνδεει και μου λεει κατεβαστε παλι το plugin το κατεβαζω και μου λεει το αντιβαριους οτι ειναι καινουρια εφαρμογηκαι το παλιο δεν δουλευει. τελος παντων αφου μπορεσα και συνδεθηκα με το καινουριο ολο κολληματα και αποσυνδεσεις.τοσο δυσκολο ειναι αν κανετε αναβαθμιση στην εφαρμογη να το ελενχετε πριν το δωσετε στον κοσμο.

το ιδιο μου κανε και μενα πριν λιγο κατεβασα αλλο εναν μπροζερ τον οπερα εκει επαιζε μια χαρα γινετε ειναι αστα , μετα ξανακατεβασα το πλακγκιν και ξαναπαιξαν ολα καλα ....

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Novago.
Εκτός Ελλάδος δουλεύει κανονικά ή υπάρχουν περιορισμοί??

edit άκυρο το βρήκα ...δυστυχώς ΔΕΝ.!!

Last edited:
ειχα ενα iphone jailbreak.Πηρα backup εκανα αναβαθμιση σε 8.2 ios περασα το restore αλλα δεν εχω κανει jailbreak.Ανοιγει η εφαρμογη και οταν παω να επιλεξω τον αγωνα βγαζει μυνημα για φτωχο δικτυο.Τι μπορει να φταιει; Πηγα και σε αλλο σπιτι αλλα παλι τα ιδια

Σε καινούριο laptop με windows 8.1 και i.e. όλα αναβαθμισμένα, μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα για το plugin. Καμία ιδέα? Να κατεβάσω αλλο explorer?

Status
Not open for further replies.