NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα Νίκο,
Και με τον firefox αναγκάστηκα να κάνω τη διαδικασία. Τελαυταία φορά το περασμένο Σ/Κ
Δε ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Win7/64 εδώ.

Μετά από το OFF στο Chrome και εν' όψη εξετάσεων Γιάννη, έχω απαγορευτικό στο δωμάτιο της κόρη μου και δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια.

Re: Απάντηση: NovaGO

Μετά από το OFF στο Chrome και εν' όψη εξετάσεων Γιάννη, έχω απαγορευτικό στο δωμάτιο της κόρη μου και δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια.
Κατ' αρχήν, σας εύχομαι καλή επιτυχία.
Ως προς το NovaGo, βγάζει μήνυμα (με κόκκινα γράμματα) "ενδέχεται να έχετε πρόβλημα με Internet Explorer ή Google Chrome. Με firefox δεν υπάρχει πρόβλημα". Αυτό είναι το μήνυμα (δεν το αντιγράφω, αλλά αυτά λέει) αν θυμάμαι καλά. Παρ' όλα αυτά, χρειάστηκε απεγκατάσταη και επανεγκατάσταση του plug-in αρκετές φορές ως τώρα, για χρήση σε firefox.

Παιδια με παιδεψε πολυ αυτο το μηνυμα να κατεβασω το plugin κτλ. Το μονο που μου ελυσε το προβλημα ηταν να εγκαταστησω τον οπερα και μετα να ξαναεγκαταστησω το plugin.

Μόλις πρόσεξα ότι στον τιμοκατάλογο της nova μηνός Απριλίου αναφέρετε χρέωση 5ευρω στο NovaGo το οποίο το δίνουν ως προσφορά δωρεάν!

Τώρα εξηγείται γιατί σε ορισμένους φίλους, που δέχονταν / δέχονται προσφορές, δινόταν / δίνεται ως δώρο και το novago. Να δούμε βέβαια πότε θα ξεκινήσουν (αν το κάνουν τελικά) να χρεώνουν τα 5 ...

τωρα που ειδαν πως το οτε go εχει πολλες προυποθεσεις σου λεει ας του βαλω και εγω μια ονομαστικη χρεωση και θα το δινω δωρεαν σαν δελεαρ για να παραμεινει καποιος στην νοβα οπως κανουν δλδ με τα hd απλα και ωραια

Καλησπερα παιδια
Ειχα φτιαξει novago οταν ειχε πρωτοβγει αλλα δεν ετυχε να χρειαστει να το χρησιμοποιησω και τωρα που το χρειαζομαι εχω ξεχασει τα παντα, username, password και τι mail εδωσα. Τι μπορω να κανω;

Χρεώνουν τα HD, χρεώνουν το Nova Go ενώ έχουν κατώτερο περιεχόμενο από τον ανταγωνιστή, που τα δίνει δωρεάν.

Κάτι καπνίζουν στην Nova, δεν εξηγείται αλλιώς.

Το μοναδικό λογικό θα ήταν η έξτρα χρέωση για παραπάνω συσκευές.

Μέχρι πριν λίγες μέρες, είχαν διαφημίσεις που διαφήμιζαν το Nova Go ως δωρεάν.

Όλοι οι πάροχοι περιεχομένου παγκοσμίως, δωρεάν προσφέρουν τις υπηρεσίες on the go για τους συνδρομητές τους, επειδή πρόκειται για περιεχόμενο που ήδη πληρώνουν μέσω της συνδρομής.

Να μου πείτε, εδώ χρεώνουν έξτρα τα HD κανάλια ενώ όλοι οι συνδρομητές έχουν HD δέκτες.

Με τέτοιες τακτικές, δείχνουν απίστευτη έλλειψη σεβασμού απέναντι στους συνδρομητές τους.

Απλα το κανουν για να νομιζουμε οτι μας τα χαριζουν κιολας!

Δεν πιστεύω ότι κάποιος συνδρομητής το πληρώνει το nova go είναι θέμα marketing ότι και καλά κάνει 5ευρω αλλα εγώ στο κάνω δώρο .

Το 5 ευρώ υπήρχε πάντα. Ουδέποτε όμως χρεώθηκε. Όταν είναι κάτι εμπορικά διαθέσιμο πρέπει να έχει και μία τιμή, άσχετα αν μας το παρέχουν δωρεάν. Είναι όπως σ' ένα κατάστημα που δεν μας χρεώνουν ένα προϊόν μικρής αξίας, αλλά μας δίνουν απόδειξη με χρέωση 5 λεπτά.

Status
Not open for further replies.